PDA

View Full Version : кофти чувство :S

BrU7Al
03-13-2009, 15:22
На някои хора може да им се стори мн тупа тази тема,но на мен ми е супер гадно.Значи утре ще направя 1 месец откакто ходя с вапросното момиче.Отначало ми беше супер яко,но сега немога да се отарся от мисалта за нея и постояно мисля за нея от сутрин до вечер,и ми е супер гадно..... Нз дали някой от вас се е чувствал по подобен начин на моя но и настроението ми е супер тупо,постояно ми е гадно и най-тъпото е че незнам на какво се дължи това.Дано това гадно настроение отмине скоро,че направо 6те се побаркам....
Та искам да ви питам някой чувствал ли се е по подобен начин и как да се справя с този проблем :(
Благодаря за отделеното ви внимание.

cinderella_gugutka
03-13-2009, 15:26
когато ходих с моя се 4увствах така-може би защото не бях сигурна дали той изпитва същите 4увства като мойте,може би защото ми липсваше постоянно,може би защото си мислех 4е не сме един за друг и ще се разделим(както и стана :( )

GameMaster
03-13-2009, 15:28
Ami moje bi izpitvash nqkakva vutreshna suprotiva....Iskam da kaja che useshtash che vse poveche i poveche se vlubvash v tova momiche,no moje bi suznanieto ti ne iska da go prieme tova.Ami ne lichno az ne sum se chuvstvala taka....na periodi da.Iskam da kaja da mislq za vuprosnoto momche s koeto sum,no ne i da se chuvstvam gadno za tova.Gledai polojitelno 1 mesec ehe 8-) mnogo vreme bravo...Gledai da se otursish ot tova.Moje bi nqma da e zle ako pogovorish s neq ...da reazberesh kak se chuvstva i tq.Hayde uspeh ;-)

BrU7Al
03-13-2009, 15:33
cinderella_gugutka i GameMaster точно така се чувствам както вие двете го описахте,смисал наистина чувствам че се влубвам и може би ме е страх после да не страдам,защото знам какво е чувството след това :( :(

ThePowerOfLove
03-13-2009, 15:36
Не мисли за после ;) Мисли за сега и колко ви е хубаво да сте заедно..

cinderella_gugutka
03-13-2009, 15:37
еми казвам ти го от ли4ен опит-каквото и да правиш не можеш да избягаш нито от любовта,нито от болката след това. най-добре е да се отпуснеш и да спреш да бягаш,защото аз до последно бягах от любовта и може би заради това я загубих,а накрая не болеше по малко :(

GameMaster
03-13-2009, 15:39
Znachi pravilno sum predpolojila.Znaesh li kakvo....vie momchetata izpitvate strah edva li ne v lubovta.Iskam da kaja che e e trah da ne se vlubish prekaleno mnogo,da q zaobichash i nakraq tq da ne chuvstva sushtoto kum teb i da te ostavi.Vyv vseki sluchai shte stradash...bilo kogato se skarash s polovinkata si,kogato ne e do teb...i prochie.No zashto ne probvash neshto razlichno da se vpusnesh v malko poveche chuvstva i emocii.Dai volq na chuvstvata i emociite si. :)

BrU7Al
03-13-2009, 15:47
Да така е,но ако тя не чувства същото каквото и аз по добре да знам по от рано,за да не се задалбочат нещата... Незнам....Чудя се утре да и кажа ли какво чувствам и да я питам тя какво чувства,за да сме наясно и двамата :(

GameMaster
03-13-2009, 15:48
Utre pravite 1 mesec.Veroqtno moje 1 razgovor ot podoben tip da vi razvali nastroenieto nai malko ili da se skarate.Taka che pogovorete si sled nqkolko dena...Predrazpoloji q kum razgovor na tazi tema i gotovo.

BrU7Al
03-13-2009, 16:29
GameMaster мерси за съвета,наистина така ще е най-добре :)

malka_sladkka
03-13-2009, 17:45
На някои хора може да им се стори мн тупа тази тема,но на мен ми е супер гадно.Значи утре ще направя 1 месец откакто ходя с вапросното момиче.Отначало ми беше супер яко,но сега немога да се отарся от мисалта за нея и постоянНо мисля за нея от сутрин до вечер,и ми е супер гадно..... Нз дали някой от вас се е чувствал по подобен начин на моя но и настроението ми е супер тупо,постояно ми е гадно и най-тъпото е че незнам на какво се дължи това.Дано това гадно настроение отмине скоро,че направо 6те се побаркам....
Та искам да ви питам някой чувствал ли се е по подобен начин и как да се справя с този проблем :(
Благодаря за отделеното ви внимание.

В началото ти е било яко,а сега???Да не би да се влюбваш и то за 1-ви път??? :-o А като си с нея как се чувстваш??

nicolepcd
03-13-2009, 17:51
Офф, всички са депресирани :cry:

aka6a_vamp
03-13-2009, 18:11
Тва е заради кризата с боклука..

MaLkaTa_LaDy
03-13-2009, 18:36
Ами понякога хората си вадят грешни изводи първо защото не винаги другите показват чувствата си такива каквито са и второ защото не всяко човешко съзнание е перфектно. Аз винаги съм била за откровените разговори. Нещата трябва да стоят ясно и за двама ви. А теб ни най-малко не трябва да те е страх от влюбването. Това е мога да кажа най-хубавото чувство. Но всъщност до колкото разбрах теб те е страх не от самото влючване, а от болката, която ще дойде след него. Ти имаш избор и два варианта - първия е да стоиш безучастен, далеч от любовта и лично мое мнение е, че това е скучния вариант, в който не взима участие никаква тръпка. И втори вариант в който се пускаш по течението и без страх от това какво може да се случи в последствие просто се радваш на момента. Ако погледнеш отстрани на нещата ще видиш, че вторият вариант е по-добрия. Защото все пак живота е един и трябва да го изживеем както ни се иска. Действай! :-)
П.п. Помисли малко и над това тя как се чувства, за да си извадиш точните изводи какво трябва да и кажеш. И всъщност трябва да кажеш всичко, което ти е на сърце. [Без някои неща, които много биха я наранили. Но ако аз бях на мястото на приятелката ти бих продпочела да ми кажат всичко в очите.] Успех...

Mi6inka
03-13-2009, 18:47
и аз съм в твоето положение... влюбена съм.. всичко е перфектно.. той изпитва същото към мен.. а ми е гадно! Просто наистина доста ти е влязла под кожата и подсъзнателно се страхуваш да не стане нещо... Аз пък не мисля,че ако говориш с нея за това...ще си развалите настроението... надявам се т.е. че и тя ти е показала някаква силна тръпка към теб,въпреки малкото време ,от което сте заедно..Може пък и тя да се чувства по този начин (поне в моя случей беше така)... Успех!