Влез

View Full Version : "Проблем" с мечти ?

MrUndaztood
03-13-2009, 18:04
Хора,отчайвали ли сте се някога при мисълта,колко трудно ще постигните дадена своя мечта,колко искате,а кой знае кога ще стане,да сте се отчайвали от мисълта,че няма да стане и прочие?
Никога не го правя,но сега ... много искам една работа на Слънчев Бряг това лято,просто наистина ми е мечта от малък и не е сигурно дали ще стане,а и не зависи от мен ... та това направо ме съсипва в последно време,не е кой знае какво,но за мен има огромно значение.
Просто не знам какво да направя :smt090 :-k :cry:

Jumbie483
03-13-2009, 18:20
Щом не зависи от теб, няма какво да направиш.. Освен да запазиш спокойстие, макар и трудно...
Иначе за въпросите в началото.. Ами аз имам една мечта, която ако я споделя с някой ще остане ей така :shock: :shock:
Понякога съм си казвала, че въобще няма смисъл да я преследвам и да се боря за нея, защото шансът да успея е един на милион, но толкова много искам да я постигна, че въпреки всичко продължавам към нея, каквото и да ми струва.. Ще ми трябват години да се приближа до нея, но дори и тогава не е сигурно дали ще успея. Надеждата както казват умира последна...
Такава мечта е просто УоУ... нали се сещаш за чувството в стомаха, когато си влюбен ?!
Ем аз това усещам като се сетя колко щастие ще ми донесе една сбъдната мечта... ;)

Просто не губя надежда.

MrUndaztood
03-13-2009, 18:34
Глупости.Всеки си има право на мечти.Нали както се казва "поне мечтите са безплатни",а и просто,искаш ли я,имаш я,само да не се отказваш.Винаги за всичко останало мисля полжително,знам,че ще стане,ама просто за тази по-горе...не знам,от това ми идва объркването и депресията,може би.А и от личен опит знам,че рано или късно всичко става,стига да си го искал силно.
Една от мечтите ми,е такава,каквато я описваш,но баж за нея знам,че с упорство и желание,няма кой да ме спре(което те и съветвам).
Точно,само като си помисля,примерно тази горната,от щастие ми избиват сълзи,само като си представя,обикновено много трудно ми текват сълзи или пък да ми се "появява" такава богата фантазия,но пък специално за това...всеки детайл го виждам,отделно и когато ще си обкръжен от хора,които обичаш,забавна среда също,както е и сега,чувството е несравнимо.

Ако искаш я сподели.

st1ka
03-13-2009, 18:45
..

MrUndaztood
03-13-2009, 18:48
Не се отчайвай!!! И моите мечти за повечето хора сигурно изглеждат неосъществими, но аз си вярвам адски силно и знам, че рано или късно ще успея... Една от тях е например да пътувам с Ориент експрес - и не само заради това, че обикаля цяла Европа, а защото просто ще пътувам в него... И си знам, че някой ден ще спечеля 12 000 лв. за билет и ще пътувам... Хах, имам странни мечти, но аз си знам, че ще се сбъднат! (или поне се надявам)

Ехааа,супер,ама и да не спечелиш,винаги може да ги събереш.Желая ти го :)

neznaesh
03-13-2009, 22:24
Гледай позитивно на нещата, още повече след като не зависят от теб.

LiveFlower
03-13-2009, 22:31
Мечтата ме кара да бъда по-амбициозна и щастлива,дори да знам че е трудно изпълнима...
Но в никакъв случай не ме отчайва ;)

crazyteengirl
03-14-2009, 07:32
Много добре знам как се чувстваш..И аз съм имала (и имам) такива мечти.Някой от тях се сбъднаха, а за другите продължавам да вярвам, че ще се сбъднат.От личен опит ти казвам, че "Когато искаш нещо много силно, то рано или късно става" е 100% истина.Само не трябва да се предаваш и да спираш пред никой и нищо.. :)
Така, че не се отчайвай ии успех :)

ThePowerOfLove
03-14-2009, 15:02
И на мен ми се е случвало да ми стане тъжно, че реалността се различава от мечтите :? Всеки си има своите мечти и се надява те да се сбъднат. Не трябва да се отказваме и да губим надежда!

nefchi_bs
03-14-2009, 15:20
Чак да се отчая не..Държа си на ината и си казвам,че ще стане,дори и да е очевадно,че няма...

selens
03-14-2009, 22:03
Мечтата ме кара да бъда по-амбициозна и щастлива,дори да знам че е трудно изпълнима...
Но в никакъв случай не ме отчайва ;)
+1

Rofl4e
03-15-2009, 10:03
Моята мечта е на път да се сбъдне.. на лято.. 8)

gLoRiToO
03-15-2009, 10:19
Мечтите са трудни за осъществяване иска се много желание и труд за да ги превърнем в реалност.Когато не зависи от теб обаче трябва просто до последно да вярваш в мечтите си и може би ще се сбъднат... :)

ANTIHUMAN
03-15-2009, 20:45
Хм . . . имам мечта разбира се! Да стана писател на романи, стихове и разкази. Когато съм на път да се откажа и и изгоря всичко, отварям един стар лексикон, където госпожицата ми по английски в старото училище беше написала аз като бях 6 клас: ,,Можеш повече от колкото си мислиш!''

Flapjack
03-16-2009, 02:28
Погледни от тази гледна точка - не мисли за мечтите като мечти, а като планове. За мен планът е мечта с пусков срок - ако не стане,не стане. провалени планове, не звучи толкова зле колкото неосъществени мечти нали ? :wink:

cherrypezz
03-16-2009, 05:19
да....

Kukumqvka
03-17-2009, 14:50
стига сте са отчайвали :smt003
:D :D :D