Влез

View Full Version : Да вярвам ли на най-добрата ми приятелка и гаджето ми?

traianat8
03-13-2009, 19:48
vi6te iskam malko pomo6t 6toto sega ne jiveq v bg i s ne govorq mn dobre toq ezik koito priqtelq mi govori no se razbirame no nai dobrata mi priqtelka te se razbirat mn dobre 6tot tq govori negoviq ezik i kogato tragnahme otna4alo ne zabelqzvah no sega mi prai mn vpe4atlenie i te dvamata se gledat po edin takaf osobenn na4in i kogato az otida nqkade te ostavat zaedno i kato se varna te se darjat edno tako stranno i ne iskam da ida i prosto da ida i da i go istarsq taka 6tot tq mi e edinstvennata priqtelta tam i mn mi pomaga.molq vi pomo6t

Tempest
03-13-2009, 20:00
ако не искаш да загубиш приятелката си - махни мъжа, застанал между вас...

sugarbaby_
03-13-2009, 20:14
а ти сигурна ли си , че тя ти е истинска приятелка... щом ти дава поводи да се съмняваш... :?

cherinka
03-13-2009, 21:04
^ то и ти да изпитваш някакви адски силни чувства към половинката си, ще се съмняваш и в най-дребното нещо..
предполагам сигурно има и изключения :D

sladkalady
03-13-2009, 21:19
Щом и двамата ти дават повод за съмнение значи тя може да не ти е истинска приятелка,а той просто те лъже.Но ако имаш доверие и на двамата и ако смяташ че няма да те предадат няма място за тревоги :)

sugarbaby_
03-13-2009, 21:34
^ то и ти да изпитваш някакви адски силни чувства към половинката си, ще се съмняваш и в най-дребното нещо..
предполагам сигурно има и изключения :D

ако приятелят ми ме обича и ми го показва и плюс това не ми дава повод за съмнение няма да се съмнявам в него ... :? все пак любовта се крепи върху доверие ....

Wrathchild
03-13-2009, 21:50
И все пак ревността е на лице.

PeopleAlwaysLeave
03-13-2009, 23:29
Щом ревнуваш и се съмняваш значи са ти дали повод... Защо като отидете на кафе тримата ти не кажеш, че отиваш до тоалетната, но същност ще се скриеш и ще видиш какво правят ? :D

vesSynkaa
03-14-2009, 04:57
^добра идея \:D/

koalka
03-14-2009, 05:42
Ми не знам какво да ти кажа, освен да я питаш, ама грам не е сигурно дали ще ти каже.Иначе ти може и да се съмняваш, обаче не си ги видяла и не може да си сигурна, че има нещо...

jghgh
03-14-2009, 08:47
ако не искаш да загубиш приятелката си - махни мъжа, застанал между вас...
то една приятелка...

traianat8
03-14-2009, 19:55
e ve4e pone znam 4e nito toi me obi4a nito tq mi e priqtelka v4era tq mi kaza 4e 6tqla da my nosi komputara da i go upravil a pak te jiveqt v dr grat i si mislqt 4e nqma kak da doida i ei taka 4e6ih da im naprava iznenada.utidah sednah v gradinkata otsre6ta i q iz4akah da doide. sled 1 4as 4akane gi gledam se zadavat ot zavoq i my zvanq na toq, diga mi i go pitam kade e toi mi kazva 4e sa se sabujdal i 4e 6tql da hodi na trenirovka, tq nikaf komputar ne nosi i vleznaha u tqh naduha myzikata i iz4akah okolo polvin 4as.az prostata utivam 4uka mikoi ne otvarq muzikata do dupka i znaeh kade im e rezervniq klu4 zeh go otklu4ih go vlizam minavam prez kuhnqta i vlizam v homa i kvo ....................... te dvamata se natiskat :-x :-x :-x :-x :-x napravo mi ide6e da gi rastrelqm nestiga 4e s negoviq nai-dobar priqtel sme mn dobri priqteli i toi znael ama ni6ty ne mi kazva :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Tempest
03-14-2009, 20:31
честито... по разказа ти видях, че са чужденци... значи не само в България са такива хората...

traianat8
03-15-2009, 09:06
emi da ne e samo v bg

GossipGirl89
03-15-2009, 09:37
Леле милата :( Много гадно се е получило... Но все е хубаво, че ги разкри сама! Надявам се, че си им дала добър урок и на двамата и вече няма да се занимаваш с тях ;)
А на другото момче според мен не трябва да му се сърдиш, защото щом е бил най-добър приятел на гаджето ти (бившото сигурно вече) той е бил задължен да мълчи.... В такива ситуации е много кофти (от личен опит го казвам), защото нито да мълчиш, нито да не мълчиш... Недей да му се сърдиш на него, сигурна съм, че момчето е имало желание да ти каже, но просто се е чувствал задължен да мълчи...

Re5peC7
03-15-2009, 09:48
а ти сигурна ли си , че тя ти е истинска приятелка... щом ти дава поводи да се съмняваш... :?

Mi6inka
03-15-2009, 10:57
това е най-гадното което може да се случи в една връзка.. гаджето ти да изневерява с най-добрата ти приятелка.. двойно предателство.. :S Милата... пожелавам ти сега да си силна.... ии ти знаеш ,че няма за какво да съжеляваш ,нали! {} Успех!

traianat8
03-15-2009, 14:41
ne ne my se sadq, prosto nqma smisal

traianat8
03-15-2009, 14:42
това е най-гадното което може да се случи в една връзка.. гаджето ти да изневерява с най-добрата ти приятелка.. двойно предателство.. :S Милата... пожелавам ти сега да си силна.... ии ти знаеш ,че няма за какво да съжеляваш ,нали! {} Успех!

ne sajalqvam samo za tova 4e gi poznavah