PDA

View Full Version : Коя беше най-вълнуващата изненада?

moneycomeme
03-14-2009, 07:07
Коя беше най-приятната дори до разплакване изненада,която са ви правили и от кой?Предполагам и се надявам да нямате само един такъв спомен,но ви моля да споделите този,който най-много ви е развълнувал/а :) ...ПП: Извинявам се предварително,ако темата съществува!

DevilWish
03-14-2009, 07:27
Честно казано, напоследък приятелят ми ми направи толкова лоши изненади, че не мога да се сетя за хубави.Кофти, а?

3oPuTy
03-14-2009, 07:27
Ооооо имам доста такива случки,но най-приятната ... Хммм :-o
Може би една случка с момчето,с което ходехме 2 години :-o
Наложи му се да замине за София с техните за няколко месеца :) Не се бяхме виждали почти 3 месеца,но за сметка на това говорехме с часове по телефона :) По време на последния ми разговор той започна да ме разпитва:"Как си?Как я караш?С кого си?Къде си?" ... Към края на разговора ми каза,че се прибира след около месец :) Бях много щастлива,защото до тогава не беше сигурно,кога точно ще се прибере :)
След около час му драснах един СМС и му казах,че отивам с компанията ни на една площадка да се видим,да полафим и т.н. ... Отидохме ние,лафихме,забавлявахме се и по едно време някой си слага ръката на рамото ми :shock: Обръщам се и гледам приятеля ми с един ОГРОМЕН плюшен мечок в едната ръка,а с другата се подпира на мен :shock: Като го видях така се разкрещях от кеф,почнах да го гушкам и целувам,а той ми вика:"Еее чакай малко да си почина и си всемай мечето,че така ми тежи" :D

Вярно е,че случката не е кой знай каква,но за мен беше нещо огромно ... Все пак почти 3 месеца не се бяхме виждали :)

moneycomeme
03-14-2009, 07:38
...Devil wish...ne samo momcheto ti ,bi moglo da ti napravi nqkakva iznenada,no bydi sigurna che sled kofti momenti vinagi idva neshto hubavo ;]]] . Zorii tazi sluchka e strahotna za moment vlqzoh vyv filma ti,sigurno e bilo zashemetqvashto ;]]

My6mYLka
03-14-2009, 08:33
Наложи му се да замине за София с техните за няколко месеца :) Не се бяхме виждали почти 3 месеца,но за сметка на това говорехме с часове по телефона :) По време на последния ми разговор той започна да ме разпитва:"Как си?Как я караш?С кого си?Къде си?" ... Към края на разговора ми каза,че се прибира след около месец :) Бях много щастлива,защото до тогава не беше сигурно,кога точно ще се прибере :)
След около час му драснах един СМС и му казах,че отивам с компанията ни на една площадка да се видим,да полафим и т.н. ... Отидохме ние,лафихме,забавлявахме се и по едно време някой си слага ръката на рамото им :shock: Обръщам се и гледам приятеля ми с един ОГРОМЕН плюшен мечок в едната ръка,а с другата се подпира на мен :shock: Като го видях така се разкрещях от кеф,почнах да го гушкам и целувам,а той ми вика:"Еее чакай малко да си почина и си всемай мечето,че така ми тежи" :D

Вярно е,че случката не е кой знай каква,но за мен беше нещо огромно ... Все пак почти 3 месеца не се бяхме виждали :)

аааааа това е толкова сладурксо :-D 8-)

evelinka1122
03-14-2009, 09:23
той ме излъга, че няма да е тук на 14 февруари... аз се разревах мислех да не излизам, но излязах.... наговорил се е с моите фр... и ми подри най-неочаквано цветя и сърчице......

3oPuTy
03-14-2009, 10:03
...Devil wish...ne samo momcheto ti ,bi moglo da ti napravi nqkakva iznenada,no bydi sigurna che sled kofti momenti vinagi idva neshto hubavo ;]]] . Zorii tazi sluchka e strahotna za moment vlqzoh vyv filma ti,sigurno e bilo zashemetqvashto ;]]
В първите минути беше зашеметяващо,а после беше като на бойно поле :D Съборих го на тревата и почнах да го гаделичкам,да му бия леееки шамарчета и да му повтарям,че ако пак направи нещо подобно ще се разведем :D :D :D ... Сега като се сетя за тази случка се чудя,що за лигаво лапе съм била тогава :D

Еххх едно време като бяхме млади и зелени,какви неща правехме ... :D :D :D

sweet_sorcerer
03-14-2009, 10:55
Ам....може да прозвучи странно,но най-вълнуващата ми изненада ми я поднесе най-добрата ми фр.На 18-тия ми рожден де, точно в 12 вечерта ми се обади и ми вика "отвори ми". Аз отварям и тя ми подава един албум и аз го отвраям и вътре беше избрала най-забавните и най-хубавите ни снимки и на всяка снимка беше написала нещо смешно от рода на "ако някога ти дойде тъпата идея да ме забравиш'' и т.н. Беше мн хубаво и мило :-)

Papagal4e
03-14-2009, 13:59
Най-вълнуващата изненада може да ви стори много изтъркана,но на мен никой не ми я беше правил преди това и много се зарадвах.На 14 приятелят ми ме заведе у тях.Имаше свещи навсякъде.Подари ми огромен букет с рози.Беше сготвил,а на малката масичка беше подредил ягоди и бонбони и после във всяка стая беше оставил подарък-сребърно сърчице и парфюм. И така :P

selens
03-14-2009, 14:05
То не беше точно изненада .... както си се разкарвахме с мотора му по един горски път спря под едно много красиво дърво навсякъде около нас имаше цветя ..... обърна се и почна да ме целува и беше вечер .... беше доста романтично :D

moneycomeme
03-14-2009, 15:48
....blagodarq za komentarite,radvam se za prejivqvaniqta vi...hubavo e chovek ot vreme na vreme da se seshta za tezi migove :grin:

m3ch3ncee
03-14-2009, 15:49
Романтичен подарък от бившото ми гадже ( не е нещо материално,но беше невероятно сладко ! ) :) За жалост вече не сме заедно.

hooliganka89
03-14-2009, 16:06
Когато си мислих,че приятелят ми е в Германия,а той доиде по-рано в България и ме посрешна на летището,без да подозирам.Беше голяма и хубава изненада.

MartyParty
03-14-2009, 16:55
Аз мисля да си замълча,защото ме комплексирате. :-D
Но пък е приятно да четеш за чуждото щастие.

moneycomeme
03-14-2009, 18:47
Недеи така MartyParty.....vse trqbva da imash nqkakyv spomen...shte ti razkaja za moq (ne mi se pishe na bg otkacham dokato otkriq bukvite) .Predi nqkolko godini oshte dokato ne me puskaha nashite za N.G. na sutrinta na 1 qnuari mi zvyni na vratata edna moq blizka priqtelka,koqto syshto beshe s kompaniqta v navecheriqto na Nova Godina.....i taka tq mi se poqvi na vratata s edin golqm shokolad(tq znae che obojavam shokolad) i mi chestiti Novata Godina....na mnogo hora znam che nqma da im se stori mnoogo interesno,obache takiva emocii ostavi v men,che oshte kato se setq i me pobivat trypki....pochuvtvah se vajna ... :) i taka...edva li absolutno nishto ne ti se e sluchilo,taka che da se pochuvtvash strahotno...

MeGGiTy
03-14-2009, 20:34
Ами това беше за миналия ми рожден ден, ставах на 18. :P С приятеля ми малко преди рд-то ми се скарахме жестоко, нещата никак не вървяха още месец преди това. Беше кошмар, постоянно се карахме, то май нямаше време даже и нещо хубаво да си кажем. Та поканих аз приятелите си да празнуваме съответно него не, защото уж бяхме решили да се разделим. И чакам си аз гостите и те идват един по един, в един момент виждам най-добрият ми приятел с два подаръка, единият от него, другият от гаджето ми ( многоо сладък мечо, заедно със страхотен парфюм, за който и ден днешен се чудя как го е изграл точно по всуса ми :D ). Аз ахнах тогава и нямах думи. По едно време дори и ми се насълзиха очите, така разбрах, че държи на мен и не ме е забравил. Обаче историята не свършва до тук... след рд-то ми се събрахме, но искарахме около 20 дена и това беше. Дойде краят.
По стечение на обстоятелствата сега сме пак заедно вече близо 3 месеца и не сме се карали сериозно. Много съм щастлива и този жест на внимание тогава ме убеди, че мойто момче винаги ме е обичало и то много. :-)

Na7a6a
03-15-2009, 15:08
Най-голямата изненада..хмм..те са няколко, но да речем че най-изненадващо беше последния път. Понеже аз живея в София, а той-в Търново, се бяхме разбрали той да дойде миналата събота у нас, да преспи и да си тръгне (наште ги нямаше до неделя сутрин) обаче няколко дни преди това той ми заяви че няма да може, имаше си причини. И аз тъкмо бях свикнала с идеята, сабуждам се в събота сутринта (към 10 беше) и той ми звъни както обикновено за добро утро. Питам го какво прави, а той ми казва "чета книга, какви са ти плановете за днес?" аз казах че ще уча така-така и той ми вика "Лъжеш ме, няма да учиш, ами ей сега ще слезеш долу да ми отвориш" (вратата на входа се заключва) И аз слизам няква разрошена, сънена, още дори очите не си бях измила и той ме посреща с 1 цвете..въобще супер изненада беше :)

PiNk_GiRl
03-15-2009, 19:15
След около час му драснах един СМС и му казах,че отивам с компанията ни на една площадка да се видим,да полафим и т.н. ... Отидохме ние,лафихме,забавлявахме се и по едно време някой си слага ръката на рамото ми :shock: Обръщам се и гледам приятеля ми с един ОГРОМЕН плюшен мечок в едната ръка,а с другата се подпира на мен :shock: Като го видях така се разкрещях от кеф,почнах да го гушкам и целувам,а той ми вика:"Еее чакай малко да си почина и си всемай мечето,че така ми тежи" :D

АуУ супер :grin: Това ми хареса :) Представям си колко си била щастлива и изненадана :) И моя приятел ми е правил нещо такова,само че аз си мислех че е заминал за един друг град в България,обаче той по едно време ми звани и ми вика "Ай да ходим на кафе" и аз викам "Е ти не си ли заминал" и той "Ее ама аз ще прелетя за кафето" 8-) Толкова ми беше станало гадно,че ще заминава,защото беше точно преди нова година,а аз не можех да си представя да съм без него и много се зарадвах като го видях. :-)

Shushu11
03-16-2009, 13:45
Mmm seshtam se za edna istoria :D Zna4i tazi zima edna fr beshe zaminala na selo i nqmashe da moje da si doide na edin mn qk kupon,deto i az ne iskah da hodq bez neq ama 15 min predi da trugvam,tq mi zvani i vika,4e si e v grada i az mn se izkefih i vikam shte mina da te vzema ot vas i nekva shtastliva si hodq i po edno vreme kato se hluznah po edin led i si razbih nosa :D :D :D ta hodih do poliklinikata da ne prevurzvat,no posle i na kupona hodih de s edna lepenka i golqm nos.Ili mn me izkefi sushto edna fr deto jivee v Atina i prednia den mi pishe po skype mn mi lipsvash ala bala i samo na drugia den rano sutrinta tate mi vika aide,4e e Asq te vika i az da de ostavi me da spa i tq samo vliza u nas i az poludqh ot radost.I oshte minalata godina bqh v bolnica,ama to stana mn barzo i nikoi neznaeshe ot moite fr i stoq si az v staqta i idva nekva sestra i vika:barzo izlizai,4e e ludnica i izlizam i gledam na koridora moite mili4ki razbrali i vednaga doshli :)