View Full Version : L-Carnitine
Здравейте! :) Имам няколко въпроса оносно тази хранителна добавка. Та.. да си кажа предварително тренирам всеки ден ии реших да си купя въпросния Л-карнитин. Приятелки, които са го пили ми казаха, че се пие 30 мин. преди тренировка и че самият Л-карнитин е под формата на течност. Та отидох и си го купих от аптеката, само че на хапчета и на самото опътване пише, че се приема 1 час преди лягане...което ми звучи малко странно.. Вие каво ще кажете...? Да продължа ли да си го пия по опътването... или преди тренировка... ?
billytalent
03-14-2009, 10:03
И аз пия под формата на хапчета и в аптеката ми казаха вечер по 2,защото тогава се натрупвали най-много мазнини,а във фитнеса ми казаха по 1 хапче 20 мин преди тренировка
И аз пия под формата на хапчета и в аптеката ми казаха вечер по 2,защото тогава се натрупвали най-много мазнини,а във фитнеса ми казаха по 1 хапче 20 мин преди тренировка
И в край на сметка ти си го пиеш вечер?
.. Аз пия по 1 хапче преди лягане,защото са ми 500mg ии там до 69кг. пише да се пие по 1 капсула...
billytalent
03-14-2009, 10:12
Пия 2 вечер понякога след като се нахраня или преди да легна,защото вече не ходя на фитнес нямам време...но може примерно 1 преди да отидеш на фитнес и 1 преди да си легнеш
aaasdfghjklll
03-14-2009, 20:35
Колко долу-горе е цената на капсулите и колко на брой са?