View Full Version : странно? посаветваите ме новак съм !
хора ве4е сме правили секс с гаджето ми ии искам да попитам днес само с пръсти бръкнах и след като се прибрала видяла чее има малко кръв на пра6ките какво може да е това ? че първия пат не съм си свър6ил работата като хората?
moje da e ot skusanata cipa,ako i e za pruv put
ако и е било за 1ви път ,когато сте правили секс е нормално да има малко кръв и след това...
gLoRiToO
03-14-2009, 17:11
Абе вие не четете ли че е написал че вече са правили секс.Ами зависи как си барникал,все пак там е много нежно мястото и ако си бил по груб може да си я одраскал ...
SpOrTs_GiRl
03-14-2009, 17:48
Нормално е първите пъти. Ти да не очакваш, че като я "отвориш" на момента можеш и главата да си вкараш там?
Нищо и няма 2 дена и даваш почивка и после пак тъпчеш...поодраскал си я леко нищо и няма
amfata666
03-14-2009, 19:17
Нищо и няма 2 дена и даваш почивка и после пак тъпчеш...поодраскал си я леко нищо и няма и на мен ми се случи първия път споко...
ем ако продължаваш да "тъпчеш" си за никъде карай я по-леко и по-нежно не тъпчи!
amfata666
03-14-2009, 19:27
Дай и аз да си почеша крастата :D : Изрежи си ноктите и няма да се случва :D .
при мен и втория път имаше кръв :) мисля ,че е нормално
девствената ципа може на момичето да е по растеглива и .. :) чак днеска да се е разкъсала.. :)
или може просто с пръстите да си разранил :)
Dark_Angel_F
03-15-2009, 13:22
Абе кога ще се научите да си режете ноктите и да бъркате внимателно не ми е ясно :x
NeSumJenaTi
03-15-2009, 17:54
нормално е, не се притеснявайте
Няма страшно, просто си бутал по-грубо, иначе ще оздравее.
ubuntureload
03-15-2009, 19:23
Червено вино снощи пих ... и капка не остана...ботилката на дядо скрих ...във хола зад дивана.... :grin:
Може да и е дошло ве божее :D
MakeCash
03-15-2009, 19:26
Ти с колко пръста бъркаш, бре? :)
Споко, пич, тепърва ще се лее кръв! :razz:
А нормално ли е след 7 месеца активен полов живот да се скъса девствената ципа???
HagpycaH
03-16-2009, 10:03
Абе вие не четете ли че е написал че вече са правили секс.Ами зависи как си барникал,все пак там е много нежно мястото и ако си бил по груб може да си я одраскал ...
Имал съм случей с бифшата ми приятелка аз и бях 1-вия 1-вия път имаше доста кръф и след това още 2 пъти по-малко след 3-тия път нямаше вече до организъм е също така.
Изрязъл ли си беше ноктите? :lol: