PDA

View Full Version : Трябва ли да чувствам угризения

jotitu
03-14-2009, 16:41
Бях гадже с едно момче от година и 7-8 месеца... Преди около седмица скъсахме и сега се забивам с друго момче... Звучи все едно сме скъсали от скоро, но за мен нещата са приключили одавна... от много време се опитвам да се отскубна от него, но все ми ставаше жал...
Проблема е, че му казах, че ако ми докаже, че може да бъде сериозен като изкара оценки над 5 и 50 на матурите, може да опитаме пак, но не съм сигурна дали ще имам каквито и да било чувства... Междувременно той ми повтаря да не го забравям - т.е. да не си хващам друго гадже, но аз наистина съм си харесала едно момче и не планирам нищо сериозно с него, просто да ме поразсее, но всеки път когато се видя с това момче си мисля как ли би се почувствал бившия ми приятел, ако разбере...
Осъзнавам, че трябва да съм малко повече егоист и че имам свой живот и не мога постоянно да се грижа за чувствата на бившия си, но ми се иска да чуя още мнения :)

JoeBanana
03-14-2009, 16:45
спокойно, няма да изкара 5.50

Sissy90
03-14-2009, 16:46
По-добре мисли повече за себе си. Не му давай празни надежди ако наистина си сигурна, че не искаш да си с него - иначе само ще го боли повече, защото ще се надява и ще се чувства излъган.

MartyParty
03-14-2009, 16:47
Само не разбрах какво общо имат матурите.

jotitu
03-14-2009, 16:49
иат общо, защото той не е амбициран за нищо и това е начин да покаже, че се е променил...
Как да кажа - той може много, но не прави нищо

Bellatrix
03-14-2009, 16:49
+1. То да не става ей така :D Имам приятели, които се готвят от месеци и на пробните изпити едва стигат до 4:80 пък той сега в името на любовта ще направи чудо. Да бе. :D

jotitu
03-14-2009, 16:50
+1. То да не става ей така :D Имам приятели, които се готвят от месеци и на пробните изпити едва стигат до 4:80 пък той сега в името на любовта ще направи чудо. Да бе. :D

Примерните матури, които му дават в училище ги решава без грешка, но пък по български не полага каквито и да било усилия

Bellatrix
03-14-2009, 16:58

Примерните матури, които му дават в училище ги решава без грешка, но пък по български не полага каквито и да било усилия
А защо мислиш, че ако той завърши с над 5:50 си длъжна да тръгнеш с него? Гледай си чувствата, пък той ако има такава оценка, ще влезе където поиска и ще си амери ново момиче. Не го прецакваш. Прецакваш го повече, ако останеш с него и не ти пука за него.

jotitu
03-14-2009, 17:01
главния проблем е, че ми е гадно за ситуация в която евентуално бившия ми разбира как аз си имам ново гадже докато той си скъсва задника от учене, за да ми докаже, че се е променил и подобни сапунки...

Bellatrix
03-14-2009, 17:05
Еми кажи му, че си решила, че едва ли с него имаш повече шансове. Кажи му, че има друг. Просто като знае, ще спре да се къса от зубрене без значение, че му е гадно.

cinderella_gugutka
03-14-2009, 17:08
ако изпитваш още нещо към бившия е нормално да имаш угризения...но ако не изпитваш ве4е нищо не трябва да ти пука

Ar7aN
03-14-2009, 17:15
Ти наред ли си да искаш на матура над 5.50 ?! Ти си immortal !

Hysteric_Bitch
03-14-2009, 17:20
Не го мисли бившия. Все пак не може пък да бъдеш с него насила.

valdesbg
03-14-2009, 17:28
Майко мила...така ли се ловят моми вече :) Че то лесно било значи. След като е бивш защо изобщо те интересува? И това с оценките, сама си се набутала в шамарите, ще ти изяде главата. Усещам го. Филма е страшен, трагедията е пълна....

evelinka1122
03-14-2009, 17:28
:shock: как може да даваш такива глупави обещания... че ако изкарал над 5.50 щели сте пак да сте заедно... мн детско.. не си измисляй такива причини... няма смисъл просто, кажи му всичко и то само истината... че всичко между вас е приключило отдавна.. ти ако се зарибяваш с някакви той зн ли какво прави ? учи за матура, защото момичето на мечтите му е казало, че има шанс пак да са заедно...!!! преди да започваш каквито и да е било връзки с други, приключи първо със старата... не обръщай нова страница като предишната още не е завършена!! това ми е съвета към теб... правилно е, че малко трябва да си егоист, но вече ти казах какво да направиш преди това :) и малко я загърби тая съвест! как щял да си помисли другия като си с този... всичко вече е приключило и няма смисъл да се измъчваш.. успех :)
извинявам се ако съм прозвучала груба в началото... :)

jotitu
03-14-2009, 17:36
не съм дала обещание за вечен живот заедно.. дадох обещание, че ще му дам шанс

valdesbg
03-14-2009, 17:40

Добре де, аз те предупредих. От там нататък си троши главата както искаш.

evelinka1122
03-14-2009, 17:41

Добре де, аз те предупредих. От там нататък си троши главата както искаш.
и аз ти казах какво трябва да направиш... от тук насетне ти си решаваш...