Влез

View Full Version : Не знам как да му кажа, че не ме интересува

sweetlove
03-14-2009, 18:55
Такам... Първо се извинявам за глупавата тема, с която ще ви занимавам, но аз наистина имам нужда от мнение.
Значи с едно момче съм от почти 6 месеца. Не може да се каже, че сме гаджета, въпреки че той много го иска. ние дори не сме се прегръщали, целували и т.н.
Някога го харесвах, но той доста късно се сети май. Сега е "луд по мен", въпреки че и аз преди 1 година съм имала чувства към него.. вече няма нищо. Отдавна съм загубила интерес. Той постоянно ме търси (когато си е тук де, защото е студент и рядко се прибира)... Знам, че наистина ме обича, но мен това никак не ме радва. Остана само някакво уважение към него.. Все пак някога съм го обичала. Но вече няма нищо... Не знам как да му кажа. Всъщност преди време му казах, но някак си пак си останахме в същото положение. Моля за съвет. Мерси

sweetlove
03-14-2009, 18:57
А и забравих да кажа, че искам да си останем приятели... или поне познати. Ще ми е много гадно, ако стане така, че вече няма да се познаваме. Защото знам, че е готин човек попринцип, но не е това, което искам.

valdesbg
03-14-2009, 18:59
Ми простичките - "Не съм заинтересована" или "Не искам нищо повече" не са ли достатъчно ясни?

EeeBobii
03-14-2009, 18:59
Такам... Първо се извинявам за глупавата тема, с която ще ви занимавам, но аз наистина имам нужда от мнение.
Значи с едно момче съм от почти 6 месеца. Не може да се каже, че сме гаджета, въпреки че той много го иска. ние дори не сме се прегръщали, целували и т.н.
Някога го харесвах, но той доста късно се сети май. Сега е "луд по мен", въпреки че и аз преди 1 година съм имала чувства към него.. вече няма нищо. Отдавна съм загубила интерес. Той постоянно ме търси (когато си е тук де, защото е студент и рядко се прибира)... Знам, че наистина ме обича, но мен това никак не ме радва. Остана само някакво уважение към него.. Все пак някога съм го обичала. Но вече няма нищо... Не знам как да му кажа. Всъщност преди време му казах, но някак си пак си останахме в същото положение. Моля за съвет. Мерси

"не ме интересуваш вече,чао..."
Щом не става с добро,направи го с злоба...За момента няма да се познавате, после че си станете каквито си поискате.Това е много относително.

sweet_sorcerer
03-14-2009, 19:05
Ами ако искаш да си останете просто познати - щом не разбира от думи, давай с действия.Според мен трябва първо да поговорите и ако не се разберете Покажи му, че не искаш да си с него (ама не злобно). Например прави се на ударена като те търси, не му дигай телефона и т.н.Обаче да ти кажа,че ако искаш да останете приятели това не е оферта,защото той сиг ще се разсърди от такова отношение.Това е от мен.Успех :)