PDA

View Full Version : Аз, той, тя

victoriqq
03-14-2009, 20:03
той е от класа на най-добрата ми приятелка и чрез нея :D .. започнах да го харесвам защото имахме много еднакви интереси и хиляди теми за говорене.. ии мн си допадвахме... тя (най-допрата ми приятелка) започна да ми разказва той какъф е и мнението ми за него не беше хубаво.. когато отидох веднъж в училището и прекарахме малко време заедно с него и осъзнах, че си е той моето момче а не каквото другите го представят.. на другия ден я попитах дали го харесва тя ми каза ''не'' ... ноо уви той харесва нея .. започнахме един ден да си говорим за нея и аз понеже съм ''добра приятелка'' едва ли не ги сватосах... когато и разказах какво чувства той .. тя ми каза - ''охх излъгала съм те, че не го харесвам'' .. всичко в мен беше минало а аз съсипана .. и от тагава на сам постоянно плача и не мога да спра .. не искам да го харесвам искам те да са заедно не аз да съм някаква пречка едва ли не за нея.. тя ми казва, че никога няма да тръгне с него .. но аз не искам това да е така защото аз бях човекът до него .. неговият причтел.. и сега точно този приятел да е пречка не го исакм ... но не мога да спра да мисля за него да плача и да се отчайвам ... да вярно е, че ние не избираме кого да харесваме .. то просто се случва.. ноо не знам какво да правя .. моля някого ако може да влезне замалко в положението ми .. да ми даде съвет как да действам.. те да са заедно .. или да се боря -- това е адски курвенско но съм много отчаяна .. моля ви ! :-# :-#:-#

valdesbg
03-14-2009, 20:08
Проблема идва от там че ти не знаеш какво искаш. От там нататък сме безсилни.

victoriqq
03-14-2009, 20:10
mn sum tupa naistina e taka... no tochno za tova pisha kajete mi koe e nai-dobre za men ;( :-#

Presley
03-14-2009, 20:11
mn sum tupa naistina e taka... no tochno za tova pisha kajete mi koe e nai-dobre za men ;( :-#
Никой не энае какво е най-добре эа някого,освен самия той.Ако и той не энае - лошо.

sweet_sorcerer
03-14-2009, 20:13
Как да ти кажем кое е най-добре за теб? Ти знаеш как се чувстваш, ти трябва да прецениш. Ние не можем да ти кажем направи еди-какво си,защото след това ти ще си носиш последствията,нали?

victoriqq
03-14-2009, 20:16
mn sum oburkana, ako naistina ste razbrali kakvo ima predvid pod vsichko tova ... she vidite che sum oburkana ... oh zarejete :D

victoriqq
03-14-2009, 20:17
qsno e ! :)

Balmy_I
03-14-2009, 20:41
ами приятелката ти не иска да тръгва с него,на тебе какво ти пречи,смисъл той,ако харесва нея е проблем,но мисля,че ако те немогат да бъдат заедно по една или друга причина,апък и щом толкова много го харесваш ами бори се и все пак първо разкажи на приятелката си за намеренията ти...мисля,че така ще ти олекне :)

victoriqq
03-14-2009, 20:52
ами приятелката ти не иска да тръгва с него,на тебе какво ти пречи,смисъл той,ако харесва нея е проблем,но мисля,че ако те немогат да бъдат заедно по една или друга причина,апък и щом толкова много го харесваш ами бори се и все пак първо разкажи на приятелката си за намеренията ти...мисля,че така ще ти олекне :)

blagodarq ti nai-mnogo mi pomogna ! :-# ( b o w )

pandelka
03-15-2009, 12:40
ние , вие , те .. ?

vesSynkaa
03-15-2009, 12:47
Е добре нали приятелката ти не иска да ходи с него?
Ако те харесва , ти тръгни с него ..
Не виждам какъв е проблема,щом тя никога няма да тръгне с него ..
Опитай късмета си ти .. ;)

balu4ka
03-15-2009, 13:15
Чесно...нищо не разбрах :D

myNameIsImmortal
03-15-2009, 13:17
Ти + Той + Тя = Тройка.. възползвай се докато можеш :lol:

teenems
03-15-2009, 13:19
в началото ми беше ясно ,ама към края така си писала ,че и маймуна няя разбере :D

x3eme
03-15-2009, 13:19

Някой май се е разгонил :D .

teenems
03-15-2009, 13:21

Някой май се е разгонил :D .

:razz: :lol: :lol:

victoriqq
03-15-2009, 16:04
zle ste :X

myNameIsImmortal
03-15-2009, 16:50
zle ste :X

само като видях:

когато отидох веднъж в училището и прекарахме малко време заедно с него и осъзнах, че си е той моето момче

ми става много ясно кой е зле.. защото
1во: тва не е вещ та да е твое и мое.. [знам че го казваш в преносния смисъл (а може и не) ]
2ро: то ти може да го искаш да е твой, но той да не иска ти да си негова..
и 3то, но най-важно осъзнай се..

victoriqq
03-15-2009, 17:54
добре ще се осъзная :D благодаря за съвета :D