PDA

View Full Version : По-бързо от нормалното

smilieee
03-14-2009, 22:48
Значи аз съм момче, като правя секс най- често свършвам до 1 минута. Знам, че това е проблем и се нарича преждевременна еакулация. Понякога обаче си го правя нормално без да свършвам рано, обаче много рядко. След като свърша после мога да издържам доста дълго но както знаете не е интересно и фатката е да го направиш с 1 път. Много искам да "помпя" приятелката си обаче без да свършвам рано. Дайте съвет за да подобря издръжливостта. На лекар не искам да ходя. Познат ми е и ми е неудобно, а няма скоро да го сменям. Айде и да не се ебавате обаче. Чкам някой друг ствет

Youth_boy
03-14-2009, 23:09
Като за начало те съветвам да не приемаш секса с партньорката си като "помпане" не е лошо също да ни осветлиш (ако искаш) от колко време правиш секс , но не знам защо си мисля че не е от много одавна.
Като за начало ще те посъветвам да тренираш "на ръчна" като се стремиш да задържаш , после като решите да го правите нека да е постепенно не бързай в стремежа си да докажеш какъв полов атлет си , според мен е хубаво да си на ясно с възможностите си , колкото и скромни да са те можеш да ги "ъпгрейднеш" така че по-кротко го давай. Ако все пак проблема продължава отиди на лекар.

love616
03-15-2009, 07:46
xaxa do 1 minuta :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Bellatrix
03-15-2009, 08:54
Ако тва е един от по-първите ти пъти, съвсем нормално е. Ако не е, бягай при чичко доктор.

Rofl4e
03-15-2009, 09:52
виагра.. :)
ако не направи си една чикия .. и тогава я "помпи"
п.с. на колко си

x3eme
03-15-2009, 11:24
Когато правиш секс не е нужно през цялото време да мислиш за това как ще се представиш,дали на нея ще и хареса....тачно такива неща ускоряват свършването.Просто се отпусни и се наслади,ако и това не действа щом казваш,че като свършиш веднъж можеш по дълго време после,преди секса си удари една и си готов.Друг вариант са едни помпични за въздържене.Закупи си такава и ще свършваш доста по бавно.Но това няма да реши проблема ти,защото без нея ще си е същото.Внушението,че всеки момент ще оплескаш нещата също го има,за това просто се отпусни и се наслади на секса.

NeSumJenaTi
03-15-2009, 17:51
А на колко си години ?

teenatanasov
03-15-2009, 18:20
smilieee сега ме слушай внимателно.
Проблемите може да са следните

1.Много си претиснителен и всичко това е на психическа основна което е най-вероятния проблем нещатата ще се оправят бавно и със години. Поне така мисля , защото аз имам същия проблем.

2.Имаш много чуствителна кожа , тука са ми казвали да ходя без слипове но едвали ще има някакъв ефект. Единствения начин да се орпави е чрез обрязване това съвсем сериозно . Но не мисля , че е правилния начин.

3. И третия е да отидеш на лекар да те лекуват за преждевременна еакулация. Но аз на доктори не вярвам.

Затова брат , и аз съм със същия проблем . Но все някак трябва да се оправят нещата може да кажеш на колко години си .

jambo_bs
03-15-2009, 18:25
Може да има няколко причини .... най - вероятната е че още ти е за първи пъти

beiho
03-15-2009, 18:29
Абе нали при секса е поне 2 пъти по-бавно, отколкото с ръка, как така се изхвърляш толкова бързо-явно имаш доста повече нервни клетки от обикновеното около членa!

MakeCash
03-15-2009, 19:18
Значи аз съм момче, като правя секс най- често свършвам до 1 минута. Знам, че това е проблем и се нарича преждевременна еакулация. Понякога обаче си го правя нормално без да свършвам рано, обаче много рядко. След като свърша после мога да издържам доста дълго но както знаете не е интересно и фатката е да го направиш с 1 път. Много искам да "помпя" приятелката си обаче без да свършвам рано. Дайте съвет за да подобря издръжливостта. На лекар не искам да ходя. Познат ми е и ми е неудобно, а няма скоро да го сменям. Айде и да не се ебавате обаче. Чкам някой друг ствет

всъщност се нарича превъзбуда... а и кой е казал, че всичко трябва да става от първия път. Я да видим ти ако свършиш примерно 3 пъти, колко ли пъти ще е свършила приятелката ти? Щом не можеш нещо, направи го в твоя полза.

mrakat
03-15-2009, 19:23
Тайната е да свършваш преди секса ;) по принцип аз свършвам след 20-25-тата минута без да си набия някоя чикия но ако си на такав зор тва е решението ;)

sTAkooo
03-16-2009, 19:16
Минута е много,а :D

Sladurancheto
03-16-2009, 19:26
леле цяла минута ,че това си е много :grin:

A_Loving_Girl
03-16-2009, 19:34
леле цяла минута ,че това си е много :grin:

Само не мога да разбера какво се подигравате на момчето.....жалки сте ... :?

LudoMlado
03-16-2009, 22:42
Пич техниката е следната. Примерно ше е*еш някоя мацка от клуба, преди да отидете у вас отвиаш в кенефа и биеш една чикия. След тва ебеш колкот си искаш супер кеф.

Тва си е единственото лекарство, пък и е мн по-кеф отколкото да го мислиш през цялото време.

smilieee
03-18-2009, 07:20
Та значи на 19 съм. Правя го от около 2 години. Преди свършвах веднага, а сега нали ви казвам, че от време на време се позадържам. Забелязал съм, че ако съм отпуснат до 40 минути съм стигал даже някъде, а с ръчна повтарям ви не искам. Давам на приятелката си да я направи и мога да издържам колкото искам. с презерв свършам по-бързо.Според мен това ми е от превъзбуда, но исках, нещо като съветчета все пак. не спирайте да давате моля

smilieee
03-20-2009, 08:40
ехоооо

Guardd
03-20-2009, 08:48
Ами пробваи като я е*еш да не мислиш за нищо нито за нея нито за някоя друга. Мисли си за форума .. или както казват другите .. отиди в кенефа одари една чикия и после вари я шибаи колкото иска :) :D

Gary
03-20-2009, 08:48
Та значи на 19 съм. Правя го от около 2 години. Преди свършвах веднага, а сега нали ви казвам, че от време на време се позадържам. Забелязал съм, че ако съм отпуснат до 40 минути съм стигал даже някъде, а с ръчна повтарям ви не искам. Давам на приятелката си да я направи и мога да издържам колкото искам. с презерв свършам по-бързо.Според мен това ми е от превъзбуда, но исках, нещо като съветчета все пак. не спирайте да давате моля
Абе човек - опитай се да задоволиш приятелката си, докарай е един-сва оргазма преди ти да свършиш и няма да я интересува колко време сте се клатили. С моята приятелска, с малки изключения, рядко е повече от 20-30 мин. Но тя не се е оплакала вече 2 г. И най-важно - не мисли за това кога ще свършиш, а се отдай на удоволствието и на стремежа да я задоволиш. Пробвай!

PainMonopoly
03-20-2009, 08:57
И какво като е познат? Нещо срамно ли има?

Знаеш ли колко такива като тебе има?

t1n4e7o
03-20-2009, 08:59
Не съм момче, но мисля, че това не е нормално. Давай на ръчна преди секса и може би след време ще свикнеш. Карай го по- бавно, а не бързо, и вече ако не стане незнам.. Иди при лекар да ти изпише някви хапчета.

smith88
03-20-2009, 13:36
Отиваш в sexshopa и си купуваш спрей за задържане . На sexwell има един long love мисля ,че се казваше . На ,мене ми действа . Към 25 кинта е . Тва е . Или испанска муха можеш да си земеш/

savoy
03-20-2009, 17:06
Не съм момче, но мисля, че това не е нормално. Давай на ръчна преди секса и може би след време ще свикнеш. Карай го по- бавно, а не бързо, и вече ако не стане незнам.. Иди при лекар да ти изпише някви хапчета.

Напълно нормално е... Просто още не свикнал. При всеки е различно...сеш се..

gangrhymes
03-20-2009, 23:52
Pi4 ne slu6ai horata koito ti kazvat za ru4na predi sex ili za mn nervi po glavi4kata. Nai-veroqtno ima ne6to koeto drazni to4no tazi 4ast ot tqlo ti i za tova e tolkova 4uvstvitelna. 6tom ima6 periodi na normalen sex i na po kratak ot normalnoto spored men 6te e ne6to podobno. Tova zna4i 4e 1 put mqstoto e razdrazneno, toest mn po-4uvstvitelno a dr put ne e. Az imah podoben problem predi okolo 2 godini, kakto si praveh gotin sex i izvednuj stana problem podoben na tvoq. Otidoh na lekar. Imah 2 vuzmojnosti - da pia vitamini koito trqbva da uspokoqvat kojata ili da se obreja. Purvo pih vitamini no si e mn zanimavka i se obrqzah. Sega vs e ok, gajeto mi e ot Venecuela (ne u4a v bg) i napravo 6te s4upim legloto ot sex. :D 8)
Idi na lekar i ne se ligavi 4e te e sram. 4ovek sam si opredelq sudbata
Kusmet

pam1
03-21-2009, 06:44
ако правиш доста рядко секс може и да е от това :)