View Full Version : ВАЖНА ТЕМА
RichardBernstein
03-15-2009, 09:18
Предлагам бан за наско каулиц, хрисето и всички други подчовеци, които пълнят кофата с простотии и на нормалните потребители им се повдига от тях. Който е съгласен с мен, нека напише кой потребител го дразни.
NaskoKaulitz
03-15-2009, 09:52
Ти ако мислиш че си "нормален потребител"......оплаках се срещу тебе и сега си връщаш.....я дай някоя тема на мен или на хрисито, дето е в разрез с правилата 8)
ПС: И нека модераторите да видят ТВОИТЕ мнения...как разтягаш страници и постоянно пишеш "мъжки полов орган"
RichardBernstein
03-15-2009, 10:06
Ти ако мислиш че си "нормален потребител"......оплаках се срещу тебе и сега си връщаш.....
Ти, ако си мислиш, че ми дреме на кура, че си се оплакал и, че ще ме баннат, значи си прекалил с хелметекса.
я дай някоя тема на мен или на хрисито, дето е в разрез с правилата 8)
В разрез с правилата не, но дразниш всички с педерасткото си поведение на селска клюкарка. И в скоро време ще ядеш желязото.
NaskoKaulitz
03-15-2009, 10:08
И мен доста хора ме дразнят, но просто ги игнорирам и не им обръщам внимание 8) някои се дразнят, но други казват че ми се кефят много
RichardBernstein
03-15-2009, 10:15
Кефят ти се лайнари като теб.
MakeMeLaugh
03-15-2009, 20:20
Кофата си е кофа ®.
Тя си е за спам и малко разпускане, ако щете и се оженете там с някой.
И там си има правила, но те са вече за по-сериозни и прекалени нарушения.
Темата нарушава т. 12.
Всеки има право да мрази и обича, ама си го запазете за вас, че ще стане мазало..