View Full Version : precum O_O
Добре де едни казват че съдържа сперматозоиди други твърдят че не може да се забременее от тях ..ее баси |( в крайна сметка ИМА или НЯМА сперматозоиди в предспермената течност ... и МОЖЕ или НЕ МОЖЕ да се забременее от нея ....
PLEASE HELP !! :S
summerlove66
03-15-2009, 12:42
Аз мислех , че не може да се забременее .. Но доста хора ми казаха , че може ;)
МОЖЕ да се забременее от нея просто шанса е по малък.Колкото и дискусии да се водят по въпроса няма да постигнем консенсус.Едне ще са на едно мнение,други на друго и така.Но научно доказано е,че може да се забременее от предсеменната течност.
Емиии ...мерси много за инфото ... между другото едно момиче ми каза от личен опит че от 5 6 месеца прави секс без кондом просто момчето не свършва в нея ..и не е забременяла
^^Но никога не е късно това да стане нали.За това прави секс със презарватив и ще ти е мирно и тихо на главата,без притеснения,без излишни ядове.
ххахаха бате не им се връзваи аз см го учил тва спокоино няма в предеякулационната сперматозоиди тва съм го учил питаи секи лекар 6те ти каже тва че тука сички гледат да се правят на специалисти и да пла6ат хората
..
^^Хах добре казал си професоре. :-D
NeSumJenaTi
03-15-2009, 17:46
ДА ИМА сперматозоиди в нея и може да се забременее от нея
EeeBobii
03-15-2009, 17:51
Има сперматозоидите в тая течност,но е малък риска от забременяване,но е голям когато момичето е в овулация.
Прави секс с презерватив и чорапи, да сте напълно сигурни :)
Не може да се забременее.. ;) има спрематозоиди който са мъртви и не са годни да оплодят яйцеклетката..
Спокооо.. :)
:-)
CocainCocktail
03-15-2009, 19:29
Toа е измислено от компаниите за презервативи :) :-D
Бе ти си слагай презервативи...
Abigoria
03-16-2009, 06:42
Има и може
ЕДИТ: " По време на половата възбуда се активира секрецията на уретралните жлези на Cowper и на Littrei - т.нар. либидозна уретрорея (предсеменна течност). Обикновено този секрет е незабележимм но понякога той може да е обилен и да изтична като бистра безцветна капка. Секретът овлажнява гениталните органи и улеснява имисиото. В него обаче могат да се намират живи сперматозоиди и това да стане причина за неочаквано забременяване. "
Уикипедия- Ерекция