View Full Version : Лоши мисли
Нормално ли е човек да ходи с някой, да го обича, но в същото време в мислите му да се въртят секс отношения с други познати-без да чувства нищо към тях?
NeSumJenaTi
03-15-2009, 17:56
Мисля , че е нормално , стига да не е всеки ден постоянно , така , че да забравиш с кой всъщност ходиш . И не мисля , че има нещо лошо в това .
EeeBobii
03-15-2009, 17:59
Външния вид играе роля тука.Гледай без да пипаш, мисли без да действаш.
Jumbie483
03-15-2009, 18:16
да се надяваме, че е нормално :-D
angelcheeee_93
03-15-2009, 18:19
може би защото тези непознати ти доставят повече удоволствие в секса и затова мислиш така за тях...тва е моето обяснение :D и какво му е ненормалното.
jambo_bs
03-15-2009, 18:47
Да
BabaVihronrav
03-15-2009, 19:21
ГОСПОД ШЕ ТЕ НАКАЖЕ !!!
Много ясно мъже сме все пак тва ни е в природата :D:D:D
MakeCash
03-15-2009, 19:24
Нормално ли е човек да ходи с някой, да го обича, но в същото време в мислите му да се въртят секс отношения с други познати-без да чувства нищо към тях?
Тогава ще е хубаво да си помислиш защо ходиш с тоя някой, понеже има индивиди, които ходят с някого само заради секса (лично аз наскоро попаднах на такава девойка). И ще е хубаво да си намериш златната среда... в смисъл да ходиш с тоя някого и същевременно в главата да ти се въртят мисли за секс пак с него. В противен случай има склонност към изневяра.
и аз мисля че е норомално :oops:
Абсолютно нормално си е. Друг е въпросът дали да се отдадеш на помислите си...
BoBa4eWeR
03-16-2009, 07:59
napylno normalno vse pak sme mladi ora be deiba maika mu :D
до някъде е нормално,особено ако си от мн време с този човек(или поне аз така мисля),но ако сте заедно от скоро и момичетата около теб те привличат повече(било то сексуално)мисля,че нещо не наред.(най-вероятно в леглото) :)
еее брао на тебе... хем си имаш приятелка... хем си въобразяваш с други.. ама се случва де :D
HagpycaH
03-16-2009, 09:19
Нещо нормално понякога когато ти е поомръзнало с приятелката ти да си мислиш за други.
SiSsKkAa
03-16-2009, 09:37
Ако ти е сериозна връзката и сте примерно от повечко време заедно според мен е напълно нормално,но това не значи,че не обичаш приятелката си.Стига да умееш да се въздържаш и по никакъв начин да не си показваш тези "лоши" мисли на хората и най-вече на приятелката си
Нормално ли е човек да ходи с някой, да го обича, но в същото време в мислите му да се въртят секс отношения с други познати-без да чувства нищо към тях? Абсолютно нормално е, но преди да направиш нещо - първо помисли дали ще нараниш човека до себе си!
Външния вид играе роля тука.Гледай без да пипаш, мисли без да действаш.
Мн си прав тука!