Влез

View Full Version : Пречки за съществуването на една Любов...

neznaesh
03-16-2009, 16:29
Здравейте отново! :)

Пак ще ви занимавам с моите безкрайни въпроси.. Всъщност искам да зная дали ви се е случвала следната ситуация - да се обичате с един човек, да сте гаждета, но да има толкова голяма пречка за тази Любов, в следствие на която да сте длъжни да се разделите. И се разделяте, въпреки чувствата в сърцата ви. Споделете вашата история, ако сте преживели такъв случай. Силно ме интересува причината - огромната пречка - провокирала тази насилствена раздяла.

Благодаря! :-)

Пп И за да има може би повече изказали мнение по темата, един дпълнителен въпрос - как бихте постъпили, ако някой ден попаднете в подобна ситуация? Ще се борите ли, или предвид невъзможността да споделите живота си с въпросния човек ще потърсите друг, или просто ще опитате да продължите напред?

Lyubeto
03-16-2009, 17:07
Понякога любовта просто не е достатъчна . А ако попадна в такава ситуация отново - бих се борила за това , което имам . Винаги има начини , за да се разреши даден проблем , колкото и невъзможни да изглеждат . Просто трябва силна воля и наистина ИСТИНСКА любов. Дори и да загубя , няма да съжалявам , че съм опитала .В живота няма лесни неща, за всичко трябва да се борим .

Re5peC7
03-16-2009, 17:11
човек не желае ли нещо има и оправдание..

Whyniser
03-16-2009, 17:30
Зависи от мен и момичето.

neznaesh
03-16-2009, 18:11
Понякога любовта просто не е достатъчна . А ако попадна в такава ситуация отново - бих се борила за това , което имам . Винаги има начини , за да се разреши даден проблем , колкото и невъзможни да изглеждат . Просто трябва силна воля и наистина ИСТИНСКА любов. Дори и да загубя , няма да съжалявам , че съм опитала .В живота няма лесни неща, за всичко трябва да се борим .

Думичката "отново" ме навява на мисълта, че си изживяла такава ситуация. Какво стана?

Jumbie483
03-16-2009, 18:41
Ами ако попадна в такава ситуация да речем с човека, с който съм сега.. И имайки предвид чувствата ми към него ще направя абсолютно всичко, което е по силите ми за да не го загубя.
Аз съм от хората, които винаги във всяка ситуация намират някакъв изход.. дори да е неусъществим реално.. Но ако от това зависи запазнаването на човека, когото обичам, то значи едва ли ще има нещо невъзможно... :-o

ThePowerOfLove
03-16-2009, 18:48
Да, случвало ми се е. Беше наистина ужасно. Разделихме се, защото ни делеше голямо разстояние.. Може би ако сега ми се случи бих действала по друг начин...

Lyubeto
03-16-2009, 18:55

Думичката "отново" ме навява на мисълта, че си изживяла такава ситуация. Какво стана?

Проблемът при мен също беше огромното разстояние . Просто нямаше как да го избегнем , нямаше начин да сме заедно . Бях и по - малка , а на него му се налагаше да замине завинаги както се казва .Все още си спомням за него всеки ден , а мина почти година . Но така е както казах , понякога любовта просто не е достатъчна.

_crazy_baby_
03-16-2009, 18:55
Проблемат на нашата връзка беше разликата в религиите ни наистина искам да съм с него завинаги но това е проблем които касае родителите те никога небиха допуснали такова нещо вследствие на това се разделихме просто невиждаме и един ден напред бъдеще за нас няма смисъл....

krisy
03-16-2009, 19:10
Пречка 1 : Може би различното мислене в следствие от разликата в годините .. моето - по-детско,невинно , неговото - по-бурно
Пречка 2 : Адски много хора,които от завист ли, от умраза ли , незнам защо ,но сее опитаха по всякакъв начин да развалят всичко
Пречка 3 : Безотговорността от негова и от части от моя страна .. Обвинения един-друг
Пречка 4 : Прекалено голяматагордост и от двете страни.. Няма извинение,няма молби,няма прошка ..
Пречка 5 : Сексуалната непотготвеност от моя страна и прекален натиск от него
Пречка 6 : Развали ли си 1 път всичко ,втори път рядко се получава, а при нас бяха 6-7 ..
Можее адски много да го обичам,но след всичко товаа повече няма надежда.. :(

ThisIsMe
03-16-2009, 19:32
Зависи от пречката,а иначе не бих оставила една любов да свърши по този начин

neznaesh
03-16-2009, 19:50
Проблемат на нашата връзка беше разликата в религиите ни наистина искам да съм с него завинаги но това е проблем които касае родителите те никога небиха допуснали такова нещо вследствие на това се разделихме просто невиждаме и един ден напред бъдеще за нас няма смисъл....

Можеш ли да разкажеш повече...? Моля.

sweet_sorcerer
03-16-2009, 19:55
Да, случвало ми се е. Беше наистина ужасно. Разделихме се, защото ни делеше голямо разстояние.. Може би ако сега ми се случи бих действала по друг начин...
И на мен ми се случи наскоро....Обаче аз не бих постъпила по друг начин...

sexy89
03-16-2009, 19:58

моят проблем е същия... още в началото на връзката ни нашите се съпротивиха, но търпяха няколко месеца, след това започнаха сериозни караници, разправий, абе тежко положение, но в крайна сметка разбраха, че аз го обичам, борих се до край и това укрепи връзката ни. макар че сега проблемът е по-сериозен, но не ми се говори за това, нали с него всичко ми е наред и се обичаме...

_crazy_baby_
03-18-2009, 19:55
Знаеш ли какво ме плаши мисълта да избягам с него да предам родителите си маика ми тази която ми е дала живот която не ме е лишила с нищо в този живот всичко съм имала и продължавам да имам немога да причиня това на родителите ми забога тои е турчин вярно не прилича на такъв говори си перфектно но неговата кръв е турска немога нищо да направя просто го пуснах да си иде...

sexy89
03-18-2009, 20:12
Тежко е много. Такива връзки са много изстрадани, знам го от личен опит. Нямам думи просто наистина :(