View Full Version : Побъркват ме
FordPrefect
03-17-2009, 09:49
9 клас съм и досега съм завършвал със супер висок успех. мога да кажа е не съм тъп. но от тази година не ми се учи мн мн (пак завърших 1 срок мн добре де) но мн се дрязня че родителите ми ме насилват да уча не се съобразяват с мене държат се като с бебе с мен. Колкото и пъти да говора с тях за това ми разправят заучените си фрази- "искам ли да излезе от мене човек" и тн и тн до безкрайност. аз просто искам да си поживея живота докато съм по малък не мисля че това че имам 1-2 двойки или оценки различни от 6 в 9 клас ше ме направи неоспял човек, и това че си правя нещата my way ги побърква и нин стоп скандали. иска ми се всичко да е в граници- и учене и излизане и тн, но просто с тях не може да се говори искат да ме направят робот а аз се побърквам от това направо ми иде понякога да строша нещо или в тяхните или в мойта глава! некав съвет
ThisIsMe
03-17-2009, 11:19
Искат да ти осигурят добро бъдеще.
Но няма друг начин,освен да им кажеш това ,което казваш на нас.
Нормално е да имаш различни оценки от 6...все пак важното е да даваш всичко от себе си,пък колкото можеш.Ти не си съвършен.
Ако искаш да излизаш то просто първо си научавай по-бързо и след това ще имаш свободно време.
afterforever
03-17-2009, 11:49
9 клас съм и досега съм завършвал със супер висок успех. мога да кажа е не съм тъп. но от тази година не ми се учи мн мн (пак завърших 1 срок мн добре де) но мн се дрязня че родителите ми ме насилват да уча не се съобразяват с мене държат се като с бебе с мен. Колкото и пъти да говора с тях за това ми разправят заучените си фрази- "искам ли да излезе от мене човек" и тн и тн до безкрайност. аз просто искам да си поживея живота докато съм по малък не мисля че това че имам 1-2 двойки или оценки различни от 6 в 9 клас ше ме направи неоспял човек, и това че си правя нещата my way ги побърква и нин стоп скандали. иска ми се всичко да е в граници- и учене и излизане и тн, но просто с тях не може да се говори искат да ме направят робот а аз се побърквам от това направо ми иде понякога да строша нещо или в тяхните или в мойта глава! некав съвет
И как имаш високи оценки, когато не слагаш дефизи при степенуване, преОспяваш, не слагаш запетайки, и пишеш "некав"? Май не са много в грешната посока, че трябва да обръщаш малко внимание на образованието си.
FordPrefect
03-17-2009, 12:10
И как имаш високи оценки, когато не слагаш дефизи при степенуване, преОспяваш, не слагаш запетайки, и пишеш "некав"? Май не са много в грешната посока, че трябва да обръщаш малко внимание на образованието си.
pisah go za 2 min !,! ne se pritesnqvai za pravopisa mi, i izpolzvah nekakav kirilizator a i ne znaeh 4e tuka si imame proverqva6ti...
afterforever
03-17-2009, 12:14
Тайните служби дебнат отвсякъде. Имай предвид, че новите правила забраняват писането на латиница на постовете :O:O
Обясни им, че животът си е твой в по-голямата си част. Кажи им, че ако ТИ решиш да не учиш, няма да го направиш, така че просто да те оставят да си поемеш макло дъх.
FordPrefect
03-17-2009, 12:21
10x za suveta... i dokolkoto razbrah novite mai vlizat v sila ot 1.04 :D :evil:
afterforever
03-17-2009, 12:23
А начи ще се накефиш на последните си дни латинизация? :D
FordPrefect
03-17-2009, 12:34
А начи ще се накефиш на последните си дни латинизация? :D
:D :D :D
Завърши поне средно образование, след това си живей живота.. има време за всичко :wink:
Абе бате гледай сега, аз съм на 19 и още си дават съвети за съвсем прости работи.Ако ще и на 30-40 да станеш, пак ще ти дават такива съвети, просто защото се тревожат за теб.
Когато бях 9-ти клас, вечерния ми час беше 8 зимата и 10 лятото.Криех се от нашите да пуша.Просто изчакай няколко години.Всичко ще се нареди спокойно :)
sexa_na_kompleksa
03-17-2009, 17:19
Прави са... колкото и да не ти харесва...
FordPrefect
03-18-2009, 06:20
Az ne otri4am 4e sa pravi, no vsi4ko trqbva da e v granici. Trqbva i malko jivot da pojiveeme nali?
Loshotia
03-18-2009, 09:53
Трябва! Трябва да се изживее всичко докато му е време. Сега да учиш, да си оставиш приятелите и да нямаш среда- това ли искат? Високите оценки не са фактор "да станеш човек". Хубаво е да имаш( и родителите ти) високи критерии, но не на всяка цена.