View Full Version : Към момичетата: колко оргазма сте имали наведнъж?
MakeCash
03-17-2009, 12:27
Я сега да видим как са се представяли господата...
Колко пъти сте стигали до оргазим по време на секс за един тек на мъжа?
Моля сериозно отношение ;)
При мен бройката е стигала до 11 само. После партньорката ми буквално си се отказа, била се пресушила :D Незнам дали се бъзикаше.
TheBeliever
03-17-2009, 12:34
За точна бройка ще те излъжа - към 8-9. Но при мен е нормално - свършвам много лесно.
И не те е излъгала - не само се пресушаваш ами и не можеш да се вдигнеш от леглото :-D
littlebaby
03-17-2009, 13:51
:lol: много смешно ми става като прочета подобно нещо, единия свършил 11 пъти, другия 8-9...Голяма гордост!Евала...
mysterious93
03-17-2009, 13:55
sega e momenta da se pohvalqt vsi4ki 4e svur6vat +10 puti :D
ubuntureload
03-17-2009, 13:57
Направо и запалих пичката запопчна да пуши ... бързовара я разтопи пресъхна като локва в пустинята... поне 34 пъти и половина и тва само за 15 секунди...
TPAKTOPUCTA
03-17-2009, 13:57
е как е ... ти пък значи, как не им вярваш
... аз не че се хваля, само си правя малко реклама, но иначе с моята само като я съблека и тя свършва поне два пъти, после като и го вкарам още 8-9 пъти, после докато правим секс, аз не че издържам много около 4-5 часа, тя свършва още поне 20-30 пъти, и то ако не се напъвам а решавам судокота през тва време и после като го извядя поне 5-6 пъти свършва.
TheBeliever
03-17-2009, 14:00
:lol: много смешно ми става като прочета подобно нещо, единия свършил 11 пъти, другия 8-9...Голяма гордост!Евала...
Едната - другата Авторът говори за момиче, с което е бил, и аз съм момиче.
Да - гордост е. Не лично за мен, а за момчето, успяло да докара момичето си до толкова оргазми. Едва ли има някой, който не би се гордял с това.
И не, не се хваля, а просто отговарям на въпроса в темата. Интересно ми е обаче какъв ви е проблема на вас? Завист? Комплекси?
За точна бройка ще те излъжа - към 8-9. Но при мен е нормално - свършвам много лесно.
И не те е излъгала - не само се пресушаваш ами и не можеш да се вдигнеш от леглото :-D
Абе ти все пак сигурна ли си, че не си приятелката ми? :? Сериозно питам!!!
TheBeliever
03-17-2009, 14:07
Абе ти все пак сигурна ли си, че не си приятелката ми? :? Сериозно питам!!!
Да, напълно. Приятелят ми няма регистрация в този форум. :lol:
littlebaby
03-17-2009, 14:17
Едната - другата Авторът говори за момиче, с което е бил, и аз съм момиче.
Да - гордост е. Не лично за мен, а за момчето, успяло да докара момичето си до толкова оргазми. Едва ли има някой, който не би се гордял с това.
И не, не се хваля, а просто отговарям на въпроса в темата. Интересно ми е обаче какъв ви е проблема на вас? Завист? Комплекси?
Моя грешка...
Това не е гордост,а хвалене и просене на коментари...
И не се заяждам, нито завиждам, просто изразих мнение :wink:
TheBeliever
03-17-2009, 14:22
Моя грешка...
Това не е гордост,а хвалене и просене на коментари...
И не се заяждам, нито завиждам, просто изразих мнение :wink:
Не виждам как бих могла да се хваля с нещо, за което нямам заслуга. А и защо изобщо го приемаш като нещо за хвалене? Ако исках да си прося коментари, щях да отворя отделна тема да се "похваля".
Но стига сме оспамвали темата. Просто отговорих на зададения въпрос и ти изрази мнение. Всичко е ясно :wink:
krem4et0
03-17-2009, 14:41
3. Случвало се е 1-2 пъти. по време на френска любов съм имала 10-тина оргазма. Трудно свършвам по време на секс :)
insatiablemon
03-17-2009, 15:25
след 7мия спирам да броя.просто лесно свършвам.с приятелят ми си пасваме идеално и само от целувки свършвам понякога...
Mirelchetoo14
03-17-2009, 15:35
Ммм по време на секс малко, около 3-4 пъти най-много за един тек. Иначе от френска съм свършвала и 10+, а нашия продължава, и си мисли, че само веднъж е това цялото... :D Нека си мисли така, мен ми е добре :D
2-3 пъти макс.. за 20 мин секс :)
MakeCash
03-17-2009, 17:20
Я сега да видим как са се представяли господата...
Колко пъти сте стигали до оргазим по време на секс за един тек на мъжа?
Моля сериозно отношение ;)
При мен бройката е стигала до 11 само. После партньорката ми буквално си се отказа, била се пресушила :D Незнам дали се бъзикаше.
Ами не мога да кажа с точност ,защото никога не съм си поставяла за цел да ги броя.Все пак правя секс ,а не изпит по математика :)
Приемам, че не са били много, понеже няма как да не ти направи впечатление ;)
MakeCash
03-17-2009, 20:40
В случая мисля, че качеството е правопропорционално на количеството ;)
Нали знаеш не е важно количеството ,качеството ! 8) :-)
противоречиш си с темата, която направи да се похвалиш, че си правила 68 000 часа секс...
EeeBobii
03-17-2009, 21:05
:o
A_Loving_Girl
03-17-2009, 21:07
Направо и запалих пичката запопчна да пуши ... бързовара я разтопи пресъхна като локва в пустинята... поне 34 пъти и половина и тва само за 15 секунди...
Ще ме умориш от смях :razz: :D :lol:
gia_sena_mono
03-17-2009, 21:10
Какви животни сте вие,че свършвате по 10-20 пъти?Бахти!
идеше реч не за часовете секс и оргазмите, а за качество и количество.
в тая тема възхваляваш качеството, а в миналата количеството. това си противоречи, надявам се ме разбра.
и не ме обиждай, аз не те обиждам!
MakeCash
03-17-2009, 23:05
Нали знаеш не е важно количеството ,качеството ! 8) :-)
Всъщност... точно тук го направи. Много си е прав човека, тази тема съм я направил в отговор на твоята, която пита колко дълго е правен акта. Още в твоята тема споменах думите, които съм цитирал по-горе и след това ме бъзикнаха да направя подобна тема. Няма смисъл да се джавкате. Разбрахме, че явно не можете да се снагодите с приятеля си, щом "не ги броиш". Няма смисъл да ми обясняваш колко дълго правиш секс, защото идеята на цялата тая работа е да свършиш и да получиш удовлетворение, а не да се лашкате 3 дни за два оргазма. Съветвам те да набереш малко опит и тогава да се правиш на експертка, с 8 години съм по-голям от теб и не мисля, че можеш да ми кажеш нещо ново... Другия път като постваш в моя тема - мисли :?
Carlos, благодарности, че се опита да й обясниш по тънкия начин за какво иде реч, но набор 93 не очаквам да разбере, освен ако не й кажеш директно в лицето
Byboleche
04-03-2009, 20:18
моя рекорд е 7 :) и общо взето почти всеки път успявам да се добера до неgo :P
abee vie da ne barkate gadeli4kaneto s orgazam aa..stanalo malko hubavo i orgazam..interesno tuka malkite pikli golqma rabota ste wee..te dori nqkoi omajeni jeni spodelqt,4e sa izpitali orgazam sled mn godini 4ukane..vie tuka se izkarahte golemi eba4ki maina..4ak ot celuvki svar6vali breiii bah maamu 6to pri men ne staa kato imam dosta golqm opit
Moderated by slun4ice
Кирилицата е задължителна! При следващо нарушение мненията ще бъдат трити!
т.14
Pr3t3ntious
04-03-2009, 22:57
амм.. едно въпросче към всички които са писали по колко оргазма са получили по време на секс и към автора на темата: не сте ли чели такава литература или не сте ли чували... учени са доказали, че 90% от жените умират без да са получили оргазъм през целия си жовот. Тва до скоро го тръбиха по новините, във вестниците... не мислите ли, че се заблуждавате с тия ваши изчисления :-o вярно, сексът е удоволствие, но едва ли както твърдите сте достигнали върховата му точна :? :? та... какво ще кажете за това :-o :-o
TheBeliever
04-04-2009, 16:02
амм.. едно въпросче към всички които са писали по колко оргазма са получили по време на секс и към автора на темата: не сте ли чели такава литература или не сте ли чували... учени са доказали, че 90% от жените умират без да са получили оргазъм през целия си жовот. Тва до скоро го тръбиха по новините, във вестниците... не мислите ли, че се заблуждавате с тия ваши изчисления :-o вярно, сексът е удоволствие, но едва ли както твърдите сте достигнали върховата му точна :? :? та... какво ще кажете за това :-o :-o
Мисля, че мога да различа оргазъм, когато го изпитам. И не, не бъркам с "гъделичкане", както твърди Stela90, в изпълнения си с обиди коментар. Давате статистики, но никой не се замисля за множествения оргазъм. Не е измислица и съвсем не е непостижимо. Да, не всички могат да го изпитат, но както казах, аз свършвам много лесно (късмет или друго не знам). Така че не виждам смисъл от нападки.
Stela90, на 19 съм и не съм "малка пикла", нито "голяма ебачка". И не считам, че трябва опит, за да се достигне оргазъм. Айде укроти малко злобата, защото не само прекрачваш границата на добрия тон, но и звучиш адски завистливо. Нищо лично - не те познавам.
darklady
04-04-2009, 16:39
Направо и запалих пичката запопчна да пуши ... бързовара я разтопи пресъхна като локва в пустинята... поне 34 пъти и половина и тва само за 15 секунди... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: луд си братле
TheBeliever
04-04-2009, 16:49
mhm i az nqmam ni6to li4no..ama q po dobre se qvi tam v rekordite gines ta ti si 4udo na prirodata togava ve :lol:
Това ти изказване показва колко незапозната си по въпроса. Както Pr3t3ntious каза, 90% от жените не са изпитвали оргазъм. Но това, което забрави да спомене, е че 10% от останалите жени са изпитвали/изпитват множествен оргазъм. Така че, не. Не съм чудо на природата. :lol:
TheBeliever
04-04-2009, 17:22
ami sorry ama nikoq moq priatelka ne e izpitvala mnojestven orgazam mila 2 3 pati dobre ama 10 izvinqvai mn ti si fenomen jeno :lol:
И пак старата песен. Какво ще кажеш да спрем да спамим темата. Ако толкова искаш да разискваш какъв "феномен" съм, пиши ЛС.
JenataNaShefa
04-04-2009, 17:37
abee vie da ne barkate gadeli4kaneto s orgazam aa..stanalo malko hubavo i orgazam..interesno tuka malkite pikli golqma rabota ste wee..te dori nqkoi omajeni jeni spodelqt,4e sa izpitali orgazam sled mn godini 4ukane..vie tuka se izkarahte golemi eba4ki maina..4ak ot celuvki svar6vali breiii bah maamu 6to pri men ne staa kato imam dosta golqm opit
Боже, слез и си я прибери :cry: Нарича се "множествен оргазъм"... :?
Под "малките пикли" вероятно визираш себе си и още две три сладуранки, които няма да споменавам...
"Големи ебачки" :lol: по-голяма простотия не бях чувала :lol: а и при теб не става така, защото след толкова много "голям опит" си се поизхабила.... не завиждай мила :-)
Някой модератор може да се намеси и да поизтрие тук там коментари на латиница :)
да поизтрийте,че момичето незнае какво да отговори вече..получила си множествена склероза не множествен оргазъм
JenataNaShefa
04-04-2009, 18:32
Правилата са за всички и има какво да ти се каже, но не си струва.... :? айде стига толкова спам
mysterious93
04-04-2009, 20:54
мдам...и тия 10% баш тука всички са се събрали :D :D и да почерпите :razz: :razz:
krem4et0
04-05-2009, 09:33
Не знам от къде пък 90% извадихте. 90% не могат да изпитат оргазъм по време на секс или им се случва рядко. От тях повече от половината могат да изпитват оргазъм с партньор, но не и по време на самия вагинален акт-орална любов, анален секс, петинг...Около 40% от жените по света(а тук се включват и мюсюлманки, и обрязани и прочие) не могат да изпитат оргазъм с партньор, но доста голям процент от тях могат и сами.
Аз лично съм от можещите да изпитват оргазъм, но предимно при петинг и орална любов. по време на вагинален акт ми се случва в....2-3% от случаите.
IronLady
04-05-2009, 11:01
знам каква рядкост е и се считам за късметлийка :) без никакви проблеми изпитвам оргазъм, дори по няколко. Най-много ми се е случвало 3 оргазъма и то 2 от тях последователни :oops:
mysterious93
04-05-2009, 11:50
е окс , а тези които не изпитват оргазъм кво праят? в смисъл неприятно усещане ли е за тях?? и кое ги стимулира да продължават да правят секс след като не изпитват оргазъм :D :D :D в смисъл сигурно стремежа да изпитат, ноооо... примерно след 10 години опити на някое момиче може да й писне... и кво прави тогава??? :D
bibencetoy
04-05-2009, 12:48
3 пъти,но не сме се и опитвали повече толкова ми стигат :)
JenataNaShefa
04-05-2009, 13:05
е окс , а тези които не изпитват оргазъм кво праят? в смисъл неприятно усещане ли е за тях?? и кое ги стимулира да продължават да правят секс след като не изпитват оргазъм :D :D :D в смисъл сигурно стремежа да изпитат, ноооо... примерно след 10 години опити на някое момиче може да й писне... и кво прави тогава??? :D
Значи след 10 години пак ще си говориме :-D
Рядко стигам до оргазъм.
Рекорд ... 3 пъти.
И това е един случай и е ужасно много за мен.
Стигна ли един път, то следващите няколко минути съм като зашеметена. Не мога да помръдна.
Тва вашето 10-15-20-30... направо ми е като от друга планета :o
krem4et0
04-05-2009, 20:17
mysterious93, сексът само заради оргазма ли е хубав? Аз обичам от секса най-много първото проникване. Влудявам се от мисълта, че той влиза в мен, че ставаме едно цяло, че се движим в 1 ритъм. Хубаво ми е доста често, понякога съм на крачка от върха. Понякога ми е леко неприятно. Друг път-болезнено. Мисълта за самото единение е най-прекрасното от целия акт. Оргазмът не ми е самоцел.
Иначе доста голяма част от жените правят секс по навик, задължение, принуда или направо за разплод...В крайна сметка основната функция на този акт е възпроизводството и в доста страни се пренебрегва удоволствието за сметка на продължаването на рода. В смисъл възпроизводството, а не удоволствието стават основен мотив за съвокупление.
mysterious93
04-05-2009, 20:31
mysterious93, сексът само заради оргазма ли е хубав? Аз обичам от секса най-много първото проникване.
хяхя ами нз затова попитах :-D тука всички изпитват оргазми и се кефят на секса.. ами аз ако съм от тия дето няма да изпитат оргазъм (не съм си пробвала възможностите още :D ) тоя мъж до мен (надявам се да има такъв) нали ще си иска.. и тогава за да не ми изневерява ще трябва да го правя по принуда (а хич не е на далавера :D ) боже,боже кво ме чака :D
krem4et0
04-05-2009, 20:43
Удоволствието от секса не е в гениталиите...Всичко е в главата. Да, не винаги изпитвам огромен кеф, но да правя секс с него не е въпрос на компромис. Обичам да го правя, дори и да не свърша. Не го правя по задължение, а поради нуждата от близост...Да не говорим, че с френската любов оргазмите се наваксват многократно. Но първите месеци не изпътвах никакъв оргазъм и пак тръпнех да правим секс. Просто защото е приятно.....в мозъка.
pepita87
04-06-2009, 10:43
Рекорда ми е 13 пъти,но не мога да кажа,че многократните оргазми са ми доставили същото удоволствие,когато съм свършвала 2-3 пъти,примерно!
stratega
04-06-2009, 10:55
примерно 7-8 нз... но няма ги еба пачите имат пръст да си го ръгат...
баа ....
Phoenixheart1
04-06-2009, 19:59
йее леко :D вземайте предвид, че статистически 70% от жените са фейквали някога