View Full Version : Незнам какво да правя?!?
Konfucii
03-17-2009, 13:53
Здравейте!
Преди ви бях писал, че има едно момиче, което много харесвам, много съм влюбен в нея и съм сигурен, че е я обичам. Проблемът ми е че незнам как да й го докажа, защото вече и го казах. Не съм имал кой и знай какъв опит в любовта, на 16 години съм момче и моите връзки до сега не са били особено успешни и винаги момичето е било в нея инициативата.
С това момиче, което харесвам в момента сме от 1ви клас заедно,сега сме 10ти, а пак аз като малък бях супер срамежлив не, че сега не съм, но вече съм поотракан, въпроса ми е как да променя нейната гледна точка към мен самият, защото имам чувството, че когато съм с нея съм същия като едно време мълчелив някаф такъв и последно време в даскало съм супер сдухан тая година, защото когато я видя незная какво да направя, нямам си и на идея, виждам, че тя ме пита някой път разни работи говорим си, но малко, не е съвсем безразлична към мен, просто тя е супер красива и готина и е свикнала момчетата да я гонят.
Въпроса ми е как да докажа любовта си?
Защото не виждам нещо, което не мога да направя заради нея?
Колкото и банално да звучи има една приказка - на сила хубост не става. Единственото нещо, което бих могла да те посъветвам е да изчакваш и наблюдаваш отстрани. Не се дръж обаче дръпнато или пък настоятелно. Просто спокойно наблюдавай. Дано се наредят нещата. За съжаление обаче от нея зависи, каквото е зависело от теб си го направил.
mitkom89
03-17-2009, 14:28
10 години сте в един клас, тя вече те има само за приятел / според мен /, а и ако нещо потръгне не вярвам да е някак много интересно... А и 10 годишно приятелство да се пожертва, заради малко хормони не върви... Продължавй да и бъдеш дурка, но моя съвет е да не прекрачваш границата, незнаеш какво те очаква там... :booooomb:
Дръж се, че се едно ти е приятелка, не гадже.
Konfucii
03-17-2009, 18:57
ей ся ми дойде нещо на ум, преди доста време тя ходеше с едно момче и много го обичаше след време те се разделяха сабираха говоря за преди 3-4 години, аз от тогава не съм я виждал със сериозна наистина връзка. Може би е била наранена и не иска да допуска никой толкова близко до себе си за да не бъде наранена пак... Или просто незнам ;\
честно ако някой знае какво е правилно да направя, моля да сподели с мен БЛАГОДАРЯ ! :)
myNameIsImmortal
03-17-2009, 19:08
Без да опиташ не можеш да разбереш какво ще стане..
EeeBobii
03-17-2009, 19:11
Според мен, няма смисъл...Но опитай за всеки случай.
Konfucii
03-17-2009, 19:23
Хора нали до ся ви писах, че незнам какво да правя боквално от 8 месеца чакам да стане нещо от само себе си, но не став, затова питам какво трябва да направя или по-точно какво е правилното нещо, което трябва да направя, да я заговорям постоянно и т.н? да и правя комплименти ли к'во?
Незнам наистина от толкова много време това ми е в главата, че на моменти си откачам направо.....
И нищо друго няма значение освен тя!
Ииии няма да я бива работата първо тя е популярна ти не си...ще те смени за първия лъскав....макар че не е задължително....след моята ходи един батальон ама тя не ще да ме сменя...ама не се оплаквам де......както и да е отклоних се...а и дори да стане работата с вас ще свърши и после кво....ще се гледате всеки ден....мани не си струва
Поздрави!
Konfucii
03-18-2009, 05:11
za6to trqbva nqkoga da svyr6va nemoje li da byde always and forever ;D
Iskam prosto da i dokaja 4e moje da raz4ita na men i da bydem pritqteli, no kak?
мисля че това е просто увлечение, ако беше истински влюбен нямаше да питаш какво да направиш, а щеше да го правиш... никой не може да ти каже кое е правилно за теб и какво чувстваш
когато и аз не знам какво изпитвам, питам приятелите си за съвет. когато знам че обичам някого, не питам, защото нещата се случват от само себе си. така беше с последното момиче, оставих нещата на самотек и открих истинска любов. едва към края и вече исках съвети, дори и тук... а от многото съвети, края дойде по-бързо дори
ситуацията ти е доста трудна, и аз съм изпадал в такава. ето какво се случи - имаше едно момиче с което бяхме приятели 2 години, имахме много общи неща и мислене и аз помислих че я обичам, казах и един ден и тя ми отказа тактично. уж се разбрахме да не повлияе на отношението ни един към друг, но познай - вече повече от половин година не сме си говорили повече от едно "здрасти". помисли струва ли си да жертваш добро приятелство под влияние на някакви хормони, че дори и не си сигурен в чувствата си...
другия вариант е да се получи нещо между вас, обаче тогава ти гарантирам че ако не прерастне в истинска любов, траеща години и водеща до съвместен живот до края на дните ви, ще страдаш много много повече, отколкото ако те отреже без да сте имали нещо съществено между вас, защото да паднеш от високо най-много боли. а и после едва ли ще можете да останете приятели, има и изключения но трябва да сте много силни като харктери че да преодолеете нещата. щото след раздяла нещата, които са ви свързвали, стават огромни пропасти за по нататъшна комуникация... от горчив опит ти казвам! но не е невъзможно де, просто трябва време, много време и наистина да мислите че си струва измъчването с месеци за да останете добри познати!
еми това е то, помисли си хубаво. за да те объркам още повече може да ти кажа една руска поговорка "който не рискува, не пие шампанско", но пък и друга "за да спечелиш нещо, трябва да си готов да загубиш всичко". най-важно е обаче след всичко което решиш да сториш, да не съжаляваш. ако не съжаляваш, значи си е струвало
svetlomira
03-18-2009, 06:16
Здравей! Не искам да ти давам съвет,защото всеки случай е различен,но ще ти разкажа от части моята история.И така бях на 19,когато най-добрият ми приятел разкри чувствата си към мен.Бях много объркана,защото се познавахме от 4 години и много си споделяхме,аз дори познавах предишните му гаджета. Изпитввах нещо към него,но немога да кажа,че беше точно любов.Споделих това с него и той каза,че не го притеснява,стига на мен да не ми пречи.Сега сме щастливо семейство с две големи деца,а аз съм супер много влюбена в него.Така че понякога решителността е от значение.Успех!!!!!!!
Konfucii
Не става въпрос дали съм популярен или не, не съм някаф лоосер ако ме разбирате какво имам в предвид.
Последните 8 месеца се държа приятелски с нея и тя с мен, откакто и казах нали за чувствата си към нея, тя тогава въобще не го очакваше от мен, поради разни причини, които няма да споменавам....
Общо взето аз вече рискувах и почти бях изгубил всичко и ако не бяхме от един клас да си върна поне няква малка част, която преди сме прекарвали заедно, нямаше да успея.
Обаче и съдбата доста лошо ме притеснява, смисъл в деня който и казах за мойте чувства бях се спекал и казах да го забрави, тя ми каза как да го забравя и аз и казах нещо тъпо отново и тогава май развалих всичко, на следващия ден я видях по улицата как върви за някаде аз бях тръгнал към фитнеса и просто неможех да я заговоря,
всичко в мен блокира и така всеки път, когато я видя Блокирам от всякаде, забравям за всичко и почвам да се държа странно, защото всички тези чувства в мен преливат или незнам просто как да ви го обясня. Може би просто съм глупав и ще си остана с чакането, тя да ми обърне внимание, но ви казвам тя не го прави често (да обръща на някой еи така специално внимание ) смисъл нали винаги момчето трябва да действа. Явно аз съм един гаден страхливец и незнам как да преодолея страховете си. Това с приятелите си да споделям с тях, вече ми омразна да ги тормозя за това... Не стига, че съм ебати тъпата компания последно време ами и само за т'ва да им говоря.......
Незнам хора наистина какво е правилно да направя...... Опитах от всичко, даже пробвах и да я забравя, но нещо от вътре ме спира и ме кара отново да мисля за нея. Може и да не съм влюбен, да съм си изградил някаф идеал в нея, но тя е моят идеал, каквато е тя самата, познавам я доста добре и наистина и вярвам и именно защото и вярвам немога да се откажа от тези чувства към нея, немога да я мразя защото тя не изпитва същото към мен или ако изпитва не ми казва.
И за първи път разбрах какво истинска любов, може би и за последен нали се случва веднъж в живота?
Не съм объркан просто незнам тя какво иска, но знам че аз искам тя да е щастлива, дори и ако не с мен с някой друг, но знам, че никой няма да я обича повече от мен.
svetlomira
Здравей! Не искам да ти давам съвет,защото всеки случай е различен,но ще ти разкажа от части моята история.И така бях на 19,когато най-добрият ми приятел разкри чувствата си към мен.Бях много объркана,защото се познавахме от 4 години и много си споделяхме,аз дори познавах предишните му гаджета. Изпитввах нещо към него,но немога да кажа,че беше точно любов.Споделих това с него и той каза,че не го притеснява,стига на мен да не ми пречи.Сега сме щастливо семейство с две големи деца,а аз съм супер много влюбена в него.Така че понякога решителността е от значение.Успех!!!!!!!
Kukumqvka
03-18-2009, 06:27
И според мен е само увлечение..Живеем в много интересни времена.
В свят, в който не можеш да определиш къде свършват чувствата и къде започва безчувствието.
Аре бе мен :D дръж се естесвено! кво толкоз?! 8)
.. Как да докажа любовта си? То ако наистина беше любов щеше да знаеш как :-x Мдамм по принцип любовта не се казва а се доказва а тва въпросното доказване е трудно! Сам тряа откриеш пътя към сърцето и . Все пак ти я обичаш (Обичаш :grin: ) Ти тряа докажеш любовта си не ние :D значи ти трябва да го измислиш тва доказателство :oops: И вместо да пишеш по некви форуми и дрън-дрън .. :razz: седни с нея и си поговорете за чувствата си!
Ехх не ме бива майй .. :D :D :D
Respect-Ни та бива! :D :smt020
valdesbg
03-18-2009, 09:05
Нейната гледна точка не можеш да промениш. Можеш да промениш себе си и от там тя да си промени мнението за теб. Вие ходите ли че да доказваш каквото и да било? Щото ако не - много лошо си си постлал....
Konfucii
03-18-2009, 15:06
К'во да ви кажа направих хиляди грешки за много малко време, не че съжелявам за тях, но някак си можех и по-добре да бъда от сега. Сега само мисля за миналото, кво бях напраил кво беше станало и забравих за всичко около мен. Като погледна напред в бъдещето знам, че скоро няма да я виждам повече и това е адски гадно и вместо да се опитам да си прекарам добре последните мигове покрай нея, аз се чудя как да я впечатля, к'во да направя и т.н. "хем ме боли, хем ме сърби" ако се сещате к'во ще рече това....
Konfucii
03-18-2009, 16:01
Аз май се наживях на бързо и мисля да си ходя :)
nqkafsi_tam
03-18-2009, 19:55
i az sam v sy6toto polojenie :|
mnogo e gadno.
Kakto vsi4ko be6e normalno izvednyj vsi4ko stava mnogo mnogo stranno, nqma6 smisyl da jivee6, ima6 vsi4ko drugo, bez tova koeto iska6. I boli i boli i boli, daje malko te smydi du6ata 4e se provali...
AllenWallker
03-18-2009, 19:59
Опитъй пак майната му. Каквото стан, стане ..