PDA

View Full Version : Проблем с родител.

Amateur
03-17-2009, 21:22
Така живея с майка ми от 17 години,сега съм на 18 имам си сериозна приятелка от 2 години вече.Тя също направи 18 оня ден искам да се премести да живее при мен,тя също иска и маика ми е съгласна но има 1 проблем тя има малко кученце пекенес и ако се премести трябва да го вземе с нея а майка ми мрази животни да се гледат в апартамент или в къща,същата като баба ми е...щяли да се изхождат навсякъде да мерише и тн знаете за какво говоря.И сега това ни пречи да живеем заендо,моля ви кажете някакъв начин да навия майка ми за кученцето :S

anitram
03-18-2009, 14:04
umolqvai i se s 4asove nadui i glavata :D

TheRestorer
03-18-2009, 14:35
Куче в апартамент е страшно зле.Майка ти е права.

gLoRiToO
03-18-2009, 14:41
Кажи и че има епилептични припадъци и не му остава много живот и приятелката ти иска да е до него в последните седмици от живота му.И после като разбере истината вече ще е свиканала с него и ще и е жал да го изгони :wink:

darla
03-18-2009, 14:50
Виж сега.Майка ти е права в случая.Ще ти кажа защо.Преди живеех с майка ми.ВИНАГИ съм искала кученце вкъщи,но тя-същата като твоята!Миришело.изхождало се не където трябва,т.н.Кучето не било животно за апартамент.Направо я мразих за това.Сега,живея с мъжът ми.Той има мини-пинчер-тежи само 800гр.Колкото и невероятно да ти звучи-сега се чудя как да разкарам кучето от апартамента,майка е била АААДСКИ права!Когато не успея да го изкарам навреме на разходка,то се изхожда в апартамента,което означава,че мия пода като ненормална и го дезинфикцирам по жсевъзможни начини-най-малкото заради сина ми! И макар,че кученцето е толкова дребно-в апартамента мирише на куче.От 3год живея в този апартамент и не съм свикнала и грам с тази миризма.Всеки път като прекрача прага и "аромата" на куче ме удря в носа!При първа възможност ще разкарам кучето от вкъщи,нищо че е го обичам!

П.С.-преди бях от твоята страна,сега съм на мнението на майка ти!

Boyd
03-18-2009, 15:14
Консултирай се с ветеринар за дозата.

Infinity
03-18-2009, 15:28
..^май не е зле Даа!! :-o

sexa_na_kompleksa
03-18-2009, 16:35
Не може ли кучето да си остане в сегашния дом на приятелката ти, пък тя когато иска да ходи да си го вижда?

toni_nemezis
03-19-2009, 07:52
Еми и мойта майка не искаше да чуе за куче ама един ден бех навънка и тя ми звъни ела си виж кучето.Сега даже си играе с него така че ще свикне :) 8)

Lace
03-19-2009, 10:45
hi куче в апартамент е ад! Казвам го от опит , мн са милички и сладички, гледат с един мил и топъл поглед...просто не можеш да им откажеш :oops: . НО правят страшни мизерии и миришат! Предлагам решение : или кучето се маха или всеки си живее в тях :-D ( sry ако се повтарям не съм чела всички коментари)

ThisIsMe
03-19-2009, 12:11
Абе човек да ви имам и проблемите :D
едно куче да ви е проблем да се съберете :-o
ми нека тя да избере между кучето и теб...
нека да остави кучето при нейната майка

LittlePrincess
03-19-2009, 12:22
Едно куче ви пречи да живеете заедно?? Че това е много глупаво. Като не може да бъде у вас или само тя идва, или всеки у тях си..