View Full Version : Стих от мен писан преди 1год
Тука съм написал нещо преди 1 година но на никой не съм го показвал ... можеби от реакциите на околните а и все още не съм срещнал момичето на която да го посветя ... е сега искам да разбера какво мислите ..
V usmivkata ti clunceto otkrih
i posle pokori me scetlinata!
He kazvai ni6to ,ni6to - zamul4i
i samo se usmihvai v ti6inata!
usmihvai se i nqma da boli,
dori da znam , 4e nqma da te imam!
Ysmihvai se i ako 6te6 mu4li-
na mene slunceto mi stiga!
usmihvai se i neha bude lqto
i nehka se prevurne vuv boda
ledut,skoval surceto ot godini
dori da se udavq sled tova!
ysmihvai se ! a az 6te te obi4am!
6te nosi6 slunce c moqta du6a
i tazi toplina 6te bude s mene
dodeyo si otida ot sveta
извинете за правописните грешки но предполагам ще разберете какво пише :P
EeeBobii
03-18-2009, 08:27
Айде нов поет в България, може ли автограф на дупето ми.
Послепис:Стихчето е супер, но не си заслужава да се правят такива неща за момичетата.Те не искат подаръци от сърце, искат подаръци от Армани.Но все пак всеки човек е различен,има истински момичета къде това го оценяват, ама са рядкост вече за жалост.
slun4ice_90
03-18-2009, 08:40
Някой по-горе каза,че не оценяваме тези неща и искаме подаръци и т.н.Повярвай ми вече знам какво значи това...Всичкото злато на света не може да ме направи щастлива,след като нямам кой да обичам.От мен имаш едно голямо БРАВО,авторе! :)
Те не искат подаръци от сърце, искат подаръци от Армани.
Това не е вярно... :?
EeeBobii
03-18-2009, 09:02
Те не искат подаръци от сърце, искат подаръци от Армани.
Това не е вярно... :?
Ти прочете ли ми целия пост внимателно :?
fluffka1
03-18-2009, 09:17
Послепис:Стихчето е супер, но не си заслужава да се правят такива неща за момичетата.Те не искат подаръци от сърце, искат подаръци от Армани.Но все пак всеки човек е различен,има истински момичета къде това го оценяват, ама са рядкост вече за жалост.
Така е, рядкост сме ;) , стихчето е много хубаво, аз лично бих се зарадвала ако някой ми посвети такова нещо, пък и малко момчета могат да пишат красиви стихотворения, и изобщо стихотворения :-D , БРАВО!, продължавай да пишеш и се надявам скоро да намериш момиче, на което да го посветиш ;)
sweet_sorcerer
03-18-2009, 10:35
Мн е сладко! :-)
ThisIsMe
03-18-2009, 10:51
Мн е хубавоБраво
леле страхотно е........нямам думи аз също пиша стихове понякога много ти е хубаво! :) пожелавам ти да намериш човека на който да го посветиш ! :)
XTREMEFREERIDE
03-18-2009, 11:30
БРАВО!!! :grin:
Krasencety
03-18-2009, 11:52
Много е хубавоооо! :grin: Много ми хареса! Браво! Дано намериш момичето, на което да го посветиш! :-)
е радван се че вие харесало .. е а дано намеря момичето ;) но на нея ще посветя по-хубаво макар че не съм писал от 1 година ;)
ThePowerOfLove
03-18-2009, 12:11
И на мен ми харесва :)
Complicated
03-18-2009, 12:47
Много е хубаво, браво! Дано намериш някое момиче, което наистина да го заслужава. :mrgreen: