PDA

View Full Version : Момичета един въпрос :)

ferruN
03-18-2009, 10:39
Тъй като видях че има тема " Как да се харесаме на момиче" аз питам ... Вие момичетата като харесате някое момче какво правите ? Издайте малко тайни ... похвати , че ние момчетата да разберем ако някое момиче прави някои "неща" "жестове" за какво го прави дали да ни се хареса или за шоуто ...

п.с Мале аз не мога да пиша свързано :oops:

ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ПРЕДИШНА ТАКАВА ТЕМА :-) :)

ThisIsMe
03-18-2009, 10:52
То се разбира по държанието

Presley
03-18-2009, 10:53
Абе какви тайни?Какви похвати?
Усещаш ли се,че има милиони хора и всички са раэлични?
ИНДИВИДУАЛНОСТ е думичката и е много хубава.
Верно,че има и такива,които се влияят от теми,подобни на таэи,която си споменал,ама това са папагали.

BabaVihronrav
03-18-2009, 13:28
Ритам го с кубинките.

Kukumqvka
03-18-2009, 13:33
Ритам го с кубинките.

:grin:

Jumbie483
03-18-2009, 13:40
Пф един да каже нещо тъпо и всички почвате после... :?

Аз лично ако харесам някой, докато той не гледа аз не откъсвам поглед от него... Понякога се е случвало така да се загледам, че да не усетя когато и той ме е погледнал.. ама това за сега се е случвало само два пъти :-D
Но ако момчето ми се е харесало повече, отивам при него и го заговарям... и така..

Kukumqvka
03-18-2009, 13:50
''Пф един да каже нещо тъпо и всички почвате после... ''

Ей проблем ли имаш? :D

gLoRiToO
03-18-2009, 14:34
Абе какви тайни?Какви похвати?
Усещаш ли се,че има милиони хора и всички са раэлични?
ИНДИВИДУАЛНОСТ е думичката и е много хубава.
Верно,че има и такива,които се влияят от теми,подобни на таэи,която си споменал,ама това са папагали.

Напълно съм съгласна!Всеки трябва да е различен и точно това го прави интересен

XTREMEFREERIDE
03-18-2009, 14:36
Първо искам повече да си пишем в скайп ако не го познавам добре, ама рядко се случва да съм влюбена в някой, който не ми е ясен. :?
Иначе... започвам да се държа по - различно с него. Показвам интерес, белким се сети. 8-)

kobrichka
03-18-2009, 14:42
Строго индивидуално при всеки. Точна рецепта няма, точни указания също няма. Всичко си зависи от момичето, един поглед, един жест могат да кажат всичко... или нищо... Зависи от много неща. Поне според мен е така, всяка е различна и няма еднакви жестове с друга.

ferruN
03-18-2009, 14:54
явно грешно съм се изразил имах предвид не точна рецепта ами сяко момиче как се даржи то е ясно че е индивидуално просто на всеки ... начините :)

kris4en
03-18-2009, 16:07
всяко момиче е индивидуално но аз лично когато съм с момчето което харесвам не спирам да се усмихвам :) някои момичета правят леки намеци и свалки...честно незнам... :( :(

stiifi
03-18-2009, 16:17
Ами аз го гледам непрекъснато.Знам, че всичко е изписано в очите ми, дори и да не го искам. Просто не мога да откъсна поглед от момчето, дори и ако го кара да се чувства неловко :D Наслаждавам се на гледката и всичко, което изпитвам, той ако се вгледа, може да го види... :)

Jumbie483
03-18-2009, 17:52
''Пф един да каже нещо тъпо и всички почвате после... ''

Ей проблем ли имаш? :D

не аз :D

lipsvashh_mi
03-18-2009, 18:03
принципно когато обръщаме повече внимание на даденото момче и искаме да сме максимално повече време с него,значи не ни е безразличен.То май само ние си мислим,че се личи,щото в повечето случаи момчетата трудно сгряват за какво иде реч. :D
Иначе като си харесвам някое момче се опитвам да се сближа с него и да прекарваме мах време само 2мата...е сега примерно на момчето,което си харесвам в един разговор му изцепих-между другото много ми се ходи на боулинг-сиг има няма 6-7 месеца от както не съм била и той ми вика,ми аре да отидем-тамън ще ме научиш и така... :-D

Bimmer
03-19-2009, 14:35
Пф един да каже нещо тъпо и всички почвате после... :?

Аз лично ако харесам някой, докато той не гледа аз не откъсвам поглед от него... Понякога се е случвало така да се загледам, че да не усетя когато и той ме е погледнал.. ама това за сега се е случвало само два пъти :-D
Но ако момчето ми се е харесало повече, отивам при него и го заговарям... и така..
Еми то мен и в автобуса и във фитнеса ме заглеждат, ама как да разбера дали ми се кефят или просто зяпат?? Това някак си.... Примерно нещо отивам да пия вода, обръщам се и виждам как момичето обръща поглед или пък продължава да ме гледа за 2 сек и това е.... Някак си не знам кога да разбера :D

Muccia
03-19-2009, 15:15
ми нз то се разбира..примерно гледаш го в очите,усмихваш се закачливо питаш го как е ..когато те пита нещо се опиваш да му отговориш не с глупаво клише а с нещо нестандартно за да те помисли за оригинална...такива глупости..Като цяло е тфа.Лошото при мене че винаги си падам по затворените момчета.някак си ми изглеждат тайнствени.В никакъв случай не си падам по нахалници и големи свалячи,някакси ме дразни тяхната самоувереност

Bimmer
03-26-2009, 11:30
Момче съм :D

Converse333
03-26-2009, 11:55
Ми първо го гледам постоянно,когато го видя.Пускам сладката усмивчица... :-D После намирам скайпа му,представям се...И след около 2 дена вече сме приятели и излизаме..После почвам да го закачам да го свалям ала бала и той мене и така... :D

cherinka
03-26-2009, 13:14
Ми.. с всеки един се опитвам да притъпя всякакви такива по-дълбоки чувства и гледам да се държа приятелски, без никакви намеци и тем подобни. Веднъж успея ли да спечеля приятелствотому, от там е по-лесно. Просто гледам с думи, действия, жестове да му покажа, че може да се разчита на мен, да ми се вярва, абе въобще почти всичко, което е нужно за едно хубаво приятелство, пък било то и някаква връзка.
Вече друг е въпроса, че не уцелвам правилните хора, а все някакви копеленца. 8-)

Иначе онова с усмивката го има в някои случаи. Едно такова наперено, нахакано и лко срамежливо... с един влажен поглед 8-) ама то това само при несериозните взаимоотношения и ония кратки, мимолетни връзки 8-)

krasitoOoO
03-26-2009, 14:20
az mislq che takiva gluosti za deto govorish nqma :D amaa az lichno ako si haresfam nqkoe mom4e napravo shte mu kaja..bez zaobikolki!! :)

Shia
03-26-2009, 14:31
Търся близост(не сексуална) ,гледам да стоя около него,невинни докосвания по рамото,ръката,бузите или да го хванна през кръста по време на разговор в удобния момент.Ако сме на кафе примерно да седна до него...

hooliganka89
03-26-2009, 14:34
Какво да кажа.До сега не ми се е случвало да харесам някое момче и той да не го разбере.
Не мога с точност да кажа какво правя когато харесвам някой.То е някакво такова импулсивно държание.Абе винаги се подразбира.

ivana0895
03-26-2009, 17:36
mi az li4no prilagam edna i sa6ta tehnika vinagi gledam pogledite ni da se zasekat i kogato toi me pogledne go oglejdam ot krakata do glavata v "paketa" i pak v o4ite i gledam 4e v o4ite vmesto zenici ima s1r4ica :P izprobvala s1m go mno0o0o0o0gokratno :oops: :-)

tedytyy
03-26-2009, 18:10
Лично аз свалям момчета с чара си.Интересувам се от това което ми говори,усмихвам се,споделям интереси и в един даден момент момчето хлътва и от там нататъка съм себе си.Не че и преди това не съм била.Просто си има малки трикчета,на които трябва да уцелиш точните моменти и .. еврика ! :smt055

Hilary_
03-27-2009, 11:51
Зависи от момичето... аз мятам погледи... и разчитам на думите ми... смисъл много умея да овъртам нещата и да предизвиквам интерес... но всяко момиче си залага на различни неща...и пак казвам зависи... :-D

relax4o
03-27-2009, 12:00
То какво да умеете да овъртате разговор :D То вие това го омеете най-добре хаха. Също умеете да бягате от неприятни разговори, ама не всеки път успявате :P :D