PDA

View Full Version : Да влезна ли в група приятели?

ralchev
03-18-2009, 11:44
Здравейте,имам следния въпрос.С момичето за което става въпрос се знаем от много време(3,4 години),но се знаем само по имена и като се видим се поздравяваме и това е до преди една седмица.Момичето е много красиво,бих казал чиста 10ка.Преди не съм се пробвал с нея,защото смятах,че нямам шанс.Първото което е,сме на една възраст - 7клас,другото е че смятах че е толкоз красива че няма да ми обърне внимание и третото е че сме горе-долу на един ръст...
Миналата седмица се засякохме на един концерт,направих контакт с очите и мисля че и тя го направи.Взехме да се засичаме често и си говорехме(малко около 1,2 минути)защото все имаше нещо.Взех и скайпа и почнахме да си пишем.Но забелязвам че писането става незаинтересовано от нейна гледна точна.Не сме много(писали сме си два-пъти,защото рядко влиза в скайпа и сме различни смени).Дотук са добрите неща laugh.gif .Сега почват проблемите.Както казах тя ходи с по-големи и не ме гледа много насериозно blink.gif .Опитвам да влезна в нейната приятелска група,но не става тя живее в единия край на града аз в другия и компанийте ни са много различни.И немога да влезна в нейната група.И сега ви питам какво да направя в момента,да продължавам да се мъча да влезна в група приятели или направо да цепя към гаджета.Ако ми кажете също нещо което може да ми помогне ще съм ви много благодарен.Мерси за помощта!!!

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

dimitar_ak
03-18-2009, 11:53
След като и имаш скайпа кани я директно. Забрави тези заобикалки с компании и приятелски групи. Кафе, бар, клуб или каквото ти хрумне. Ако приеме значи имаш шанс.

valdesbg
03-18-2009, 12:20
С шморци-нагласата си се отсвирил тотално.. :) Иначе не е зле да вкараш малко самочувствие. Помага.

meche
03-18-2009, 13:05
...ми не знам дали тфа да флезеш ф групата приятели ще ти помогне...опитай да я поканиш да излезете но...пробвай с нещо което няма да прозвучи точно като покана за среща...например кажи й, че ще ходиш до някъде, не искаш да си сам и искаш приятна компания и я питай има ли нещопротив...друг вариянт е ако си на някакъв рожден ден или нещо подобно, някакъв празник на момиче и й кажи че трябва да потърсиш подарък и имаш нужда от женско мнение...ако се съгласи супер а след като излезете направи й 1-2 мили небрежни комплимента и после ако усетиш че й е била приятна компанията ти можеш да я поканиш на така наречената ''среща''...само недей да прекаляваш с комплиментите и желанието да си пишеш с нея или да се виждате защото понякога тфа разваля сичко...успех :)

AllenWallker
03-18-2009, 15:00
Ам както самият ти каза, че вече и имаш скайпа давай направо не мисля, че това да влезнеш във "групъта и`" ще ти сфърши някаква работа само загоба на ЦЕННО за теб време . Има само един начин, да пробваш нищо не ти коства :)

Kukumqvka
03-18-2009, 15:20
Ам както самият ти каза, че вече и имаш скайпа давай направо не мисля, че това да влезнеш във "групAта и`" ще ти сВърши някаква работа само загУба на ЦЕННО за теб време . Има само един начин, да пробваш нищо не ти коства :)

аре е пишете като хората :D
иначе +1 :D

ralchev
03-19-2009, 18:12
ОК