Влез

View Full Version : Развитие в петък!

slun4ice_90
03-18-2009, 12:54
Пускам тази тема,защото има хора,които се интересуват как и дали се е развила ситуацията с моя колега.Ето и темата за тези,които не са я скивали: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=236465 И така в петък съм на бачкане и сърцето адски ми се е свива от притеснение...Ще разбера като отида дали колежката ми е решила нещо и т.н. Петък е денят,в който ще взема решение и ще спра да се измъчвам.Това е от мен за сега.Стискайте ми палци,хора. :(

EeeBobii
03-18-2009, 13:01
Чувствам се информиран :) , стискам ти палци - успех ти желая.

dimitar_ak
03-18-2009, 13:02
Успех, слънце

slun4ice_90
03-18-2009, 13:04
Благодаря ви, много. :)

Jesus
03-18-2009, 13:18
Днес е сряда :? нали щеше да влизаш във вторник и четвъртък, ех нещо съм изпускал :( надявам се да са добри новини :) Айде късмет :)

slun4ice_90
03-18-2009, 13:23
Днес е сряда :? нали щеше да влизаш във вторник и четвъртък, ех нещо съм изпускал :( надявам се да са добри новини :) Айде късмет :) Не си изпуснал много,спок...Ако искаш все пак скивай темата ми на 2-ра страница е вече...СРАМОТА! :( :-D

Jesus
03-18-2009, 13:28
Абе вземи се в ръце да не ти пука от колежката ти си много красиво и интелигентно момиче, всеки би избрал теб :)

slun4ice_90
03-18-2009, 13:32
Абе вземи се в ръце да не ти пука от колежката ти си много красиво и интелигентно момиче, всеки би избрал теб :) :D Не преувеличавай ей...Мерси все пак за хубавите думи. :)

Jesus
03-18-2009, 13:35
Еми това мисля - това казвам :) После като седна пред скайп ще ти пиша :-)

slun4ice_90
03-18-2009, 13:36
Еми това мисля - това казвам :) После като седна пред скайп ще ти пиша :-) Ок,че се забравихме с теб вече... :)

myNameIsImmortal
03-18-2009, 14:09
Айде успех с колегата и дано всичко да се получи.
А и не вярвай на колежката си, че и той я харесвал, понеже когато вижда, че има много фенки и че дори и ти го харесваш, тя може да каже, че се харесват взаимно, за да ги/те разобеди.. ;)
Айде успех и стискам палци :)

slun4ice_90
03-18-2009, 14:14
Айде успех с колегата и дано всичко да се получи.
А и не вярвай на колежката си, че и той я харесвал, понеже когато вижда, че има много фенки и че дори и ти го харесваш, тя може да каже, че се харесват взаимно, за да ги/те разобеди.. ;)
Айде успех и стискам палци :) Благодаря и на теб за мнението и куражът,който ми вдъхваш.И впрочем ти си второто момче,което ми казва,че тя знае,че го харесвам и е намислила нещо... :-o

sweet_sorcerer
03-18-2009, 16:34
Стискаме палци! :-)

AFT
03-18-2009, 19:31
Тая тема е като развитие в застой. о.О

П.С. Много беше тъп ония сериал по ФоксЛайф дет така се казваше. Кой ги прави тея тъпотии..

myNameIsImmortal
03-18-2009, 20:15
Благодаря и на теб за мнението и куражът,който ми вдъхваш.И впрочем ти си второто момче,което ми казва,че тя знае,че го харесвам и е намислила нещо... :-o
Еми трябва да знаеш, че има момичета където са адски злобарки и искат да направят всичко за да разкарат конкуренцията.. дори като кучетата са биха маркирали територията си.. Затова е очевидно.. ;)
А и още нещо:
Ако той я харесваше, и тя го харесваше щяха да са заедно и да ги виждаш как се прегръщат, целуват, охажват и какво ли още не пред очите ти, и тъй, като ти не си споменала май не е така.
Така че давай смело и не се тревожи! ;)

Jesus
03-19-2009, 17:59
Ще чакаме утре да споделиш как е минало :)

slun4ice_90
03-20-2009, 06:25
Благодаря и на теб за мнението и куражът,който ми вдъхваш.И впрочем ти си второто момче,което ми казва,че тя знае,че го харесвам и е намислила нещо... :-o
Еми трябва да знаеш, че има момичета където са адски злобарки и искат да направят всичко за да разкарат конкуренцията.. дори като кучетата са биха маркирали територията си.. Затова е очевидно.. ;)
А и още нещо:
Ако той я харесваше, и тя го харесваше щяха да са заедно и да ги виждаш как се прегръщат, целуват, охажват и какво ли още не пред очите ти, и тъй, като ти не си споменала май не е така.
Така че давай смело и не се тревожи! ;) Знам вече...Вчера трябваше да отида за малко на бачкане и я видях...Как ме изгледа гадно омг... :lol: :shock: Ще трябва да внимавам с нея...

dimitar_ak
03-20-2009, 06:36
Само да не обърнете бюрата и да почнете престрелка в офиса :-D

slun4ice_90
03-20-2009, 06:54
Само да не обърнете бюрата и да почнете престрелка в офиса :-D :lol: Няма,спок...То аз съм си доста избухлива като човек и някой,ако ме издразни просто ще съжалява доста след това...Обаче няма да правя такива глупости...Усещам толкова злоба и завист от всички около мен,че се плаша вече...Тъжно е всичко това. :? Аз обичам да си казвам:"Който завижда,не вижда"!И защо тези,които ми завиждат не се замислят колко ми е коствало да съм днес това,което съм? :-o Обаче за нас българите това е най-гадната типична черта...По дяволите аз не мога да съм такава. 8)

dimitar_ak
03-20-2009, 06:56
Аз колко завист съм видял ама да не трупам офтопик.

SounDScaPe
03-20-2009, 07:53
Успех днес! 8)

butty
03-21-2009, 07:27
Какво стана, мила? Какво е развитието :-)

slun4ice_90
03-22-2009, 04:59
Развитието е,че вече една колежка знае,че харесвам колегата ми...Полафихме си с нея и тя каза,че е готин човек и така...А,съперницата ми така да се каже ми каза,че той не й е казал,че я харесва.Изпращал й е закачливи смс-и :D Обаче в петък преди тя да си тръгне ми искаше скайп,тел..."Нали си диструбутор на "Avon" искам,ако си харесам нещо да имам връзка с теб.Тотално объркана съм.А,колегата ми не беше на смяна в петък,нито в събота.Днес не знам кой ще е.Тъпа история,в която пак губещата съм аз. :( За капак съм и болна,а трябва да ходя и днес на бачкане.