Влез

View Full Version : Как да му привлека вниманието ?

SuMmEr_St0rM
03-18-2009, 12:59
Та ето и моята кратка история...
Преди няколко седмици,докато търсих интересни хора в майспейс, попаднах на едно момче , което още щом видях снимката му и привлече вниманието ми.Та той се оказа малко по-голям и учи в академията където мисля да ходя и аз след като завърша училище.И естествено го добавих в приятели, писахме си по едно-две редчета и после като го питах има ли скайп...странно но не получих никакъв отговор.Това е странно ,защото нито съм грозна , нито пък въпросът ми би го застрашил с нещо...както и да е ...
Та след няколко седмици от моето училище имаше организиран концерт точно в академията в София,където и той учи.Отидохме там и естествено той беше там.Бях страшно притеснена но след концерта реших да го заговоря.Отидох и като го питах дали той е момчето от майспейс ,което не обича да разговаря с непознати, той се сети коя съм.Беше много дружелюбен и разговора беше кратък но приятен.Та сега като се върнах отново в Бургас и не знам какво да направя , за да почна да държа някакъв контакт с него :o Чудя се ако пак го питам за скайп дали няма да е някво тъпо и той още повече да не иска да се занимава с мен.Наистина не знам какъв е проблема и защо не ми дава скайп-а си.
Ето тук идва и вашата част...Дайте ми някакъв съвет какво да направя ,за да привлека вниманието му и да засиля интереса му към мен? :oops:
Е ... чакам помощта ви :-D

vesSynkaa
03-18-2009, 14:37
Еми като не ти е дал скайпа си , недей да му го искаш още 20 пъти ,,
Той , ако прецени ще ти го даде .. А да му привлечеш вниманието ..
За кфо става въпрос?За да си пишете по скайп ли? :-o

SuMmEr_St0rM
03-18-2009, 15:30
Ами няма значение дали по скайп или някъде другаде ... става въпрос той да ме хареса ... Аз ли да му пиша първа или да чакам той да се сети ..

Kukumqvka
03-18-2009, 15:32
Ами няма значение дали по скайп или някъде другаде ... става въпрос той да ме хареса ... Аз ли да му пиша първа или да чакам той да се сети ..

ти ако чакаш той да ти пише .. ще си останеш с чакането ми се струва! :)

GossipGirl89
03-18-2009, 16:00
Ми пиши му ти първа ама нгледай съдържанието на писмото да не е"дай си скайпа" за втори път... Питай го нещо свързано там със срещата ви и той разговора ще потръгне пък по-натам вече ако има желание ще ти даде скайпа си ;)

SuMmEr_St0rM
03-18-2009, 16:02
Мерси за съвета .. и аз нещо такова си мислих :P