PDA

View Full Version : Чувствам се кофти

Yoyoyoyoyo
03-18-2009, 16:06
Добър вечер на всички,които четат темата.
Нещо ми е много смотано и реших да пусна тема тук.Ей така,мисля си,че ще ми стане по-добре.
Ситуацията е много проста.Има едно момче,с което сме в добри приятелски отношения.Раэбираме се чудесно,прекарваме добре,смеем се много,говорим на всякакви теми.Не се виждаме много често,но пък като се видим наваксваме. :) След последната ни среща обаче почувствах нещо странно.Абе,падам си по него.Но той си пада по една друга мацка.Не я поэнавам,но ми раэкаэа эа нея.Още не е ясно дали ще има нещо между тях или не,тъй като тя не била сигурна.Не искам по никакъв начин да се опитвам да му влияя отрицателно,эащото искам да е щастлив.И ако наистина си държи на мацката дано нещата се получат.Но ми е кофти.Пак не ми провървя.Като се има предвид,че при следващата ни среща отново ще ми раэправя эа трепетите си към нея и ми става още по-неприятно.
Просто споделям.Ако някой иска да напише нещо,с удоволствие ще прочета.И да кажа - аэ съм на 18,той на 22.Не съм от момичетата с много опит с момчетата.Даже обратното.Не съм имала много партниори и не съм от теэи сексуалните тигрици с ботаг опит.Чувствата ми са искрени. :)
Приятна вечер..

stiifi
03-18-2009, 16:13
Здрасти и на теб!

Разбирам за какво говориш, макар и да не съм на годините ти...Намирам се в почти същото положение :( Аз лично слушам момчето като ми говори и се опитвам да вникна дълбоко в проблема му, така че да притъпя болката, която ми създава. Знам, че го прави несъзнателно, и ме смята за добра приятелка,не осъзнава, че ми е кофти, затова се опитвам да го съветвам колкото се мога по-безпристрастно, защото знам, че преди всичко искам ТОЙ да е щастлив. Това го слагам над моите чувства, а виждам, че той не изпитва такива към мен :( Гадно е наистина, когато се влюбиш в някого, който дори не подозира...пожелавам ти успех. Дано да си по-настойчива от мен !

Jessieee
03-18-2009, 18:54
Ако наистина го смяташ за много близък приятел , мисля , че ще е хубаво да му споделиш , дори и да не е толкова лесно понякога наистина не се знае какво може да стане .. :)
Аз съм преживяла подобно нещо с едно момче , с което бяхме 3 години много близки приятели и аз някакси тайно си го харесвах и исках да сме нещо повече от приятели .. та един ден той дойде при мен и ми призна , че винаги е смятал , че един ден ще бъдем нещо повече от приятели и ще сме заедно ..

Затова недей да губиш надежда , защото понякога животът поднася изненади :wink: :)

cinderella_gugutka
03-18-2009, 19:32
и аз се 4увствам кофти,спокойно-животът е гаден

Yoyoyoyoyo
03-20-2009, 22:32
Ами,благодаря на теэи,които писаха.

Mi6inka
03-21-2009, 07:25
а няма ли начин лекичко да му намекнеш ,че си падаш по него... в смисъл... знам ли,то се усеща.. уж... таа ,така по някакъв начин да му показваш ,че си го харесваш и да видиш дали и той би започнал да накланя в тая посока... Успех!

kobrichka
03-21-2009, 11:54
Лично мои съвет е да не му казваш за чувствата си. Ако той имаше някакви други чувства към теб, а не приятелски смятам, че щеше да ти покаже по някакъв начин. Да не забравяме, че чавека е на 22 години млко или много е навлязъл в живота. Не знам ти си решаваш, но според мен трябва да пренебрегнеш чувствата си, ако сте наистина добри приятели, но ако не сте толкова добри приятели сподели му за чувствата си. Тогава нищо няма да загубиш.