View Full Version : CTPAHHO
ivana0895
03-18-2009, 17:57
zna4i moqta BF ima problem4e i t1i kato za lo6o povedenie i ocenki tehnite i sprqha neta az i obe6tah ot moq komp da pot1rsq s1vet .
ta taka de 4ydq se kak po to4no da go obqsnq tq ne e pravila sex ili izcqlo ne6to novo ot nqkolko sedmici nasam a "jenskiq i polov organ" :D i se beli v smisal nali zn kato ste na more ot gore6tinata na pqs1ka otdolo kak vi se belqt krakata .. eto taka e i pri neq ... az li4no go vidqh :oops: ... bolqlo q kato se beli i nz kvo da prai
ako ima nqkoiq na koqto i se e sly4valo neka dade s1vet kakvo moje da se napravi :)
mersi predvaritelno :)
ЛЕКАР!!!
Кожата по интимните части е прекалено чувствителна и не е препоръчително да се прилага самолечение!!!
ivana0895
03-18-2009, 18:16
a pri takova ne6to na ginekolog ili dermatolog da se otide ? :)
Първо при гинеколог :)
И от там вече ако се наложи той ще те насочи към някой дерматолог.
ThisIsMe
03-18-2009, 18:22
ЛЕКАР!!!
Кожата по интимните части е прекалено чувствителна и не е препоръчително да се прилага самолечение!!!
това е най-доброто решение
ЛЕКАР!!!
това е най-доброто решение
anonimnaa
03-18-2009, 19:29
НА гинеколог
случвало ми се е срамните ми устни се белеха но за кратко може да се каже че бяха обезводнени мажех ги с крем здраве и ми мина не беше нищо сериозно :)
И на мен ми се е случвало.При мен беше от изсушаване на кожата,най-често след обезкосмяване ми ставаше.Започнах да се мажа с едно растително олио и ми мина.Но ми се белеше на малки люспички,много ситни,като бяло прахче.Може и при нея да е нещо по-сериозно за това...нека се консултира с лекар все пак
да тича към гениколога :)
cherrypezz
03-18-2009, 21:19
олеле....това звучи страшно!!!
ubuntureload
03-18-2009, 21:54
Да го маже с нафта и да пие бензин....
Малоумна ли е ... освен да изчака да започне да се разлага и тогава да ходи на лекар.....
NeSumJenaTi
03-18-2009, 22:55
да отиде на лекар
и ако се мие със сапун отдолу или нещо такова да спре !
а ако използва интимен гел може да е алергична или от тампони , превръзки и т.н.
абе за лекар си е
JenataNaShefa
03-18-2009, 22:57
Малоумна ли е ... освен да изчака да започне да се разлага и тогава да ходи на лекар.....
Невероятен съвет :shock: ти така ли правиш ??? :shock:
По темата... иди на лекар защото може да е от всичко и няма как да разбереш сама ... с тия неща шега не бива
ubuntureload
03-18-2009, 23:00
Невероятен съвет :shock: ти така ли правиш ??? :shock:
По темата... иди на лекар защото може да е от всичко и няма как да разбереш сама ... с тия неща шега не бива
НЕ не правя така аз само пия нафта... после като се уригна излиза метан и природен газ.... подбивам пазара на ОМВ и Шел :grin: :grin: :grin: :grin:
JenataNaShefa
03-18-2009, 23:04
Сори за спама :oops: Full respect за ubuntu :-P
svetlomira
03-19-2009, 05:59
Върви на лекар и то бързо!!!Защо за Бога не споделяте тези неща с майките си?Да не би да не са били на вашите години?Половият живот не е нещо ,с което можете да се шегувате и особено ако има проблеми!!!!!!!! :-D
Sebastianek
03-20-2009, 07:26
намажи я с кисело мляко 8-)