Влез

View Full Version : Влюбена в следващия Казанова ??! [проблем]

GoldeN_LoVe
03-18-2009, 18:12
Хеей, от доста време не съм влизала тук
Направо ви забравих :)
Така аз отново имам проблеми с любовта.. ако въобще вече мога да го наричам любов.
Преди месеци тръгнах с едно момче, по което бях страшно хлътнала. Тръгнахме.. Всичко вървеше нормално, бяхме влюбени, щастливи.. нали любовните лигавщини.
Та преди седмица се скарахме и в последствие скъсахме. По-точно аз го скъсах. Омръзна ми да ми се оправдава, че не е искал да стане така (все едно аз съм искала)
Та видях, че въпреки привличането между нас, няма да ни бъде и му казах, че ще е по-добре да не се срещаме и виждаме повече.. Той се съгласи.

Но проблема дойде преди два дни. Един приятел ме запозна с момче с което според него сме си направо един за друг.
Но аз преди да го видя, някак си се чувствах как да го кажа - неподготвена за нова връзка.
Ноо ето тази сутрин се запознахме с него и lol.. Надмина и най-смелите ми очаквания (много съм слушала за него от приятеля ми за тези дни).. Той беше момчето от мечтите ми. Сякаш някой го беше извадил от там. А маниерите му.. Попринцип си падам труден характер, пък и все още изпитвам чувства към бившия си.. Но това момче, Боже сякаш ме опияняваше. Не можех да откъсна поглед от него. Непрекъснато ме гледаше в очите, а в неговите сякаш долавях някакъв загадъчен и малко еротичен блясък. Та.. не знам.
Приятелят ми каза, че по всичко личи, че момчето явно ме е харесало.
Но ме предупреди, че той е от момчетата, които броят момичетата в леглото.. Не случайно прякора му бил Казанова (пфффф)
Казанова (нека така го наричам) предложи да се срещнем в петък, но не знам да рискувам ли ?!
Искам нещо да ме разсее от бившия и всичко свързано с него, но не искам да се влюбвам точно в момче като това. Не искам да се влюбя, а после той да ме зареже заради следващата..
Знам, че може би ще е глупаво да изляза с него, но пък от друга страна той се е запечатал в мислите ми.. Искам отново да видя лицето му и просто да съм близо до него..

Ох направо ще се побъркам. Вие какво бихте направили на мое място ?

ifkataAa
03-18-2009, 18:30
Като начало не влизай в сайта само когато имаш проблеми :) Няма значение дали момчето е "казанова" или "задръстеняка". Ами представи си, че това момче до сега е било тип "дебна да ебна", но сега вижда любовта в твоите очи и иска само теб .. Аз също бях влюбена в един такъв Казанова, в който бяха влюбени всички момичета от областа .. И какво стана .. това момче лапна по мен.Не съди по "етикета" му, сама се обеди какъв е и дали има смисъл да сте заедно. А и ако е толкова идеален както казваш ти хващай го .. какво те спира. Късмет :)

GoldeN_LoVe
03-18-2009, 19:01
Абе идеален..
Явно доста добре си знае сценария, защото за сега говорих с няколко приятелки, които са се навъртали около него. При тях той действа по същия начин :-o Пък по думите на момчетата, той е излизал с над 10 момичета на месец.. Абе идиотски приказки, според мен.
А това за истинската любов. Не вярвам много да е точно той и да съм точно аз за него. Не си падам по ''казанови'', но този е просто...

ifkataAa
03-18-2009, 19:36
Ами незнам .. от тук вече сама си прецени какво да правиш, но ти сама каза, че още имаш чувства към бифшия ти .. защо просто не направиш опит да се събереш с него.Един "Казанова" не може да замени една истинска любов. :)

sweet_sorcerer
03-18-2009, 20:08
Олиии....момченца тип "дебна да ебна".Сладури,но за една вечер.Според мен той няма да се промени заради теб,просто защото такъв тип момчета мн трудно се променят.Ако искаш неангажираща връзка - той е твоя човек.За нещо по-сериозно обаче - :?

BigFakeSmile
03-19-2009, 18:32
аа..
хмм..такива хубавци много ги обичам.. :P :D :D
щото...хем тръпката постоянно я има..хем после се задържат при мен...писват ми преди аз на тях.. :D :D

опитай с него..малка авантюра..то друго едва ли ще е
:D иии....опитай да го подлудиш.. :-P
успех!

Sharpay
03-19-2009, 18:54
защо пък да не се позабавляваш малко... бившото гадже си е бившо и с помощта на новото момче ще го забравиш за отрицателно време :))

пс: Их начи как никога не срещам момчето от мечтите ми като теб :? :?

Seducti0n
03-19-2009, 19:07
От сега си наясно, че единствено физическото привличане не е достатъчно за да се получат нещата.Предишната ти връзка ти е показала точно това нещо и ти вместо да си го вземеш като поука си готова съзнателно да се впуснеш в дълбоките води привлечена от палавия блясък в очите му... Знам какво е някой да ти харесва до невъобразима степен, но това е преходно.
Прецени си дали си струва, ако отново се разочароваш в какво ще потърсиш утеха, какъв ще бъде следващият заместител.
Най-добре си се кротни на дупето, ако не искаш да си навлечеш повече проблеми и поводи да се чувстваш объркана.
Успех! :wink:

KimBerLy1912
03-20-2009, 15:02
Ами не смятам,че ще се влюбиш на втората среща : )) Според мен излез със него,забавлявай се...но не ставай играчка в ръцете му...пази си достройнството : )) Успех : )))

beachy_bunny
03-20-2009, 15:34
Ами не смятам,че ще се влюбиш на втората среща : )) Според мен излез със него,забавлявай се...но не ставай играчка в ръцете му...пази си достройнството : )) Успех : )))
Колкото повече бягаш толкова повече ще те гони ... ! .. но , за да стане това
1-во трябва колкото е възможно да му грабнеш вниманието
2-ро трябва да си различна ... в смисъл да очаква от теб неочакваното