View Full Version : Eдно момиче от даскалото...
nekoinekuv
03-18-2009, 18:30
Вероятно сте чели доста подобни теми,но...
Значи има едно момиче от даскалото ми,дето е адски красиво.Досега само я заглеждах и нищо,обаче напоследък доста ми е взела акъла...Аз не я познавам,дори не знам кой точно клас е.Знам единствено,че е около 2 години по-малка(аз съм 12-ти клас,а тя-май 10-ти),което ми дава известни надежди.Трудно е да преценя какъв е характерът й,тъй като,както вече казах,не я познавам...Определено обаче е момиче,което всяко момче би харесало.И все пак се надявам да не е тъпа надувка...Дотук с описанието.Въпросът ми е как да му се не види да я заговоря,как да се запозная с нея? Да,въпросът изглежда тъп,но просто като я видя и си глътвам граматиката,изключвам.Ако си засечем погледите и й се усмихна? И да стане така,след това? Това си ми е стар проблем-не знам как да започна,какво точно да кажа в самото начало на момиче,което не познавам...Та-имате ли идеи за конкретния случай? :)
ThePowerOfLove
03-18-2009, 18:35
Разпитай приятелите си, може някой да я познава и така ще ти е по-лесно ;)
Или става и така да й се усмихваш, да я заговориш.. :)
ifkataAa
03-18-2009, 18:36
Накарай някой твой приятел да те бутне в нея (не много силно разбира се), след което започни да и се извиняваш и започни да говориш колко некъдърен е приятела ти.Покани я на кафе под претекст, да компенсираш спречкването.От там нататък ти сам реши какво ще говориш :)
Накарай някой твой приятел да те бутне в нея (не много силно разбира се), след което започни да и се извиняваш и започни да говориш колко некъдърен е приятела ти.Покани я на кафе под претекст, да компенсираш спречкването.От там нататък ти сам реши какво ще говориш :)
Т'ва е много тъпо.
И прави страшно лошо впечатление да почне да обсъжда приятеля си, дори и да е нещо незначително. Още по-тъпо да почне да й се извинява, ние момичетата, не сме тъпи и веднага схващаме за кво иде реч.
И ако почне да й се обяснява... отиде. Камо ли да я покани след тая нелепа "случка", която момичето 100% ще види че е нагласена..
Абе усмихвай й се просто бе.
И бтв в даскало има достатъчно места където може леко да я заядеш, но не говоря за селски подвиквания. Например в магазина, дето си взима оттам храна за голямото. Мен в магазина като ми отворят хладилника вместо мен или нещо друго направят ми става доста по-яко, отколкото да се бутат в мен, да ми свирят и т.н. (не че мноо хора са се юрнали за мен де)
Ти си по-голям,това
все пак е предимство,
ама си имай една наум,
че тези 92-93 са много ебливи :D
Това с усмивката може да мине,
особено ако и тя те хареса.
Ако се загледате и ти отвърне
на усмивката-отиваш като най-големия
и и казваш Здрасти,аз съм Бай ТОя и т.н.
Или пък влез в някой неин час,
заговори се с госпожата,разходи се
в стаята,изръси някоя простотия,
седни до нея и я заговори...
Ако пушите-искай и огънче и телефона :lol:
TheOtherME
03-18-2009, 19:41
Еми почвай с усмивките, с погледите, ако ти отговори на тях даже няма да има значение как ще я заговориш! :grin:
My6mYLka
03-18-2009, 19:44
Еми почвай с усмивките, с погледите, ако ти отговори на тях даже няма да има значение как ще я заговориш! :grin:
svetlin92
03-19-2009, 07:15
А бе най-добре си кажи на ум.. Аз съм Смел и отиди я заговори :)
chernoto21kote
03-19-2009, 19:48
Ти си по-голям,това
все пак е предимство,
ама си имай една наум,
че тези 92-93 са много ебливи :D
Това с усмивката може да мине,
особено ако и тя те хареса.
Ако се загледате и ти отвърне
на усмивката-отиваш като най-големия
и и казваш Здрасти,аз съм Бай ТОя и т.н.
Или пък влез в някой неин час,
заговори се с госпожата,разходи се
в стаята,изръси някоя простотия,
седни до нея и я заговори...
Ако пушите-искай и огънче и телефона :lol:
;-)
TheOtherME
03-20-2009, 13:39
Някакво развитие? :)
Не залагай прекалено дълго да погледите...Отегчаващо е, а и малкото интерес, който си събудил в нея може да изгасне, ако не измислиш по- разнообразен рапертоар.
nekoinekuv
03-21-2009, 11:20
Някакво развитие? :)
Хех,със сигурност ако има положително развитие ще се похваля,само че не сме учили няколко дни,та не съм я и виждал :)
И все пак от всичко,което прочетох като че ли си затвърждавам това,което си мислех преди-трябва да си засечем погледите,да й се усмихна,но най-вече-трябва да измисля какво точно да й кажа...Да,по-добре е да бъде спонтанно,само че като се знам ще взема да изръся наква тъпотия,а пък първото впечатление нали е мн важно...Така че поне в началото е по-добре да помисля преди да й кажа нещо.А и лошото е,че това би била едва първата крачка.
Уж на теория знам какво да правя,обаче много ме е шубе да не се изложа и това ми пречи,колкото и да се боря с тва нещо :( Обаче я искам страшно много и ще е грехота да не си пробвам късмета.Адски ми се ще да я срещна случайно на улицата,когато е без приятелки,тогава би било доста по-лесно.И все пак мисля да си пробвам късмета,наистина би било престъпление да не го направя.
Мерси на тези,които писаха и ако има още какво да пишат-пак ще съм им благодарен :)
ThisIsMe
03-21-2009, 11:33
скайп?
nekoinekuv
03-21-2009, 11:38
Е,аз взема ли й скайп,значи всичко върви по вода :)
ThisIsMe
03-21-2009, 12:17
поискай скайпа и от нейн познат или приятел..или тел.номер и така може да се поопознаете и ако се харесате да излезнете.
Не аз мисля че е много тъпо това цялото нахалство ..едва се запознали и вече скайп,кафета и т.н. Почти всяко момиче харесва момчета,които задържат интереса...не ти разправят целия си живот с най-малките подробности или как са тренирали днес и някакви такива изтъквания...аз лично мразя натегачи.Мн са противни тея дет те зяпат все едно си бонбон!Има един тип момчета(който аз обожавам)дори и да не са първи хубавци нещо в тях те привлича аааадски :-) усмихват се лекичко..не те зяпат в деколтето или дупето...и не те канят от запознаването на среща,при тях нещата стават по-бавно...не говорят много а са леееко загадъчни.Когато го попиташ нещо не винаги отговаря в прав текст..така ти остава вратичка-ти да си представиш продължението..А и най-важното чакаш с нетърпение следващата ви среща за да разбереш още и още...общо взето това е..лично за мен едно такова момче просто би ме побъркало :oops: :oops:
nekoinekuv
03-22-2009, 13:16
Не аз мисля че е много тъпо това цялото нахалство ..едва се запознали и вече скайп,кафета и т.н. Почти всяко момиче харесва момчета,които задържат интереса...не ти разправят целия си живот с най-малките подробности или как са тренирали днес и някакви такива изтъквания...аз лично мразя натегачи.Мн са противни тея дет те зяпат все едно си бонбон!Има един тип момчета(който аз обожавам)дори и да не са първи хубавци нещо в тях те привлича аааадски :-) усмихват се лекичко..не те зяпат в деколтето или дупето...и не те канят от запознаването на среща,при тях нещата стават по-бавно...не говорят много а са леееко загадъчни.Когато го попиташ нещо не винаги отговаря в прав текст..така ти остава вратичка-ти да си представиш продължението..А и най-важното чакаш с нетърпение следващата ви среща за да разбереш още и още...общо взето това е..лично за мен едно такова момче просто би ме побъркало :oops: :oops:
Хмм,интересен пост...Какво точно имаш предвид под "момчета,които задържат интереса"? А и тва,че я гледаш все едно е бонбон-в това няма нищо лошо,показваш й,че я харесваш :)
hrisetooo_,от София съм
MartyParty
03-22-2009, 16:34
Никакъв скайп!!!!!!!!!!!!!!!!
Той винаги разваля нещата.Вземи и телефона по-добре.Така поне ще е сигурна,че си този,за когото се представяш,а не се преструваш на такъв,какъвто и харесва да си.
Бтв,без нахалство доникъде не се стига.Трябва поне малко,особено при момчетат.Ако си слаб,тя ще го види и ще реши ,че може да прави с чупливата ти душа каквото си иска.