View Full Version : Колко процента от българите ще гласуват?
Според вас колко % от българите ще гласуват?
Тази анкета е от вестник Капитал. Просто нямам думи...
За кого ще гласувате на изборите за евродепутати?
БСП (7.04%)
НДСВ (5.51%)
ДПС (4.9%)
ГЕРБ (10.41%)
СДС (10.72%)
ДСБ (12.25%)
АТАКА (17.76%)
Няма да гласувам (31.39%)
КАЖИ МИ НАРОДЕ - ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ С ТОЗИ БАЙ ГАНЬОВСКИ МАНТАЛИТЕТ?!?!
SiegHeil
03-18-2009, 18:40
Не е зле ^
Вестник "Капитал" е под опеката на Ирена Кръстева, тоест ДПС... Така че не съм особено сигурен в достоверността на проучването когато анкетите се правят от техни издания.
Това е онлайн анкета - аз също гласувах. http://www.rabota.bg/poll_results.php?qid=31
като за начало бай ганьо маниполира вода ,а не че не ходи да гласува ... после иде проблема за кого - кой ли не си направи майтап с България и българите ?! БСП и ДуПиСе ще имат повечко % а сдс и дсб няя са с такъв вот !! Атака може би ще докарат 15% и герба 15% ... ще видим де :) не съм социолог :-D
А стига бе :D :D :D
За кого ще гласувате на изборите?
1.) Коалиция за българия 14% (227 гласа)
2.) НДСВ 25% (404 гласа)
3.) ДСБ 13% (207 гласа)
4.) Новото време 5% (90 гласа)
5.) ОДС 8% (124 гласа)
6.) ДПС 2% (27 гласа)
7.) друго 10% (158 гласа)
8.) няма да гласувам 25% (402 гласа)
Как ли пък НДСВ да не изкарат 25% , а ГЕРБ и Атака изобщо да нямат нито един процент...
Освен това ми се струва, че анкетата е стара, можеби от изборите 2001 така като гледам... Няма как иначе царските мекерета да имат 25%, а някои други партии които със сигурност ще са фактори в парламента и изобщо в управлението най-верочтно да ги няма :?
а бе герб са смешнички де хахаха те квото и да става са ПРОТИВ хахахаха един път не видях борисов да поеме отговорност за нещо ... все правителството му е виновно ,все не се прави доброто ... а бе и той не знае против кво е -трябва първо БСП да каже за какво е ,че той да каже ,че е против това :D
Крайно тъжно е, че жълтурковците е възможно да имат такъв вот... Дано да е стара анкета, защото, както ти каза, АТАКА и ...герб. ГИ НЯМА?!
Оффтопик:
И ако може някой да ми разясни, герберите какво се опитват да направят? На какви се опитват да се правят? Какви са целите им? Ясно, че имат сайт, ама...
Не се безпокой, напълно е невъзможно НДСВ да имат такъв процент, това е 100% гарантирано. Тези ако влязат в парламента ще е върха за тях, но надявам се, че няма да стане, а и социологическите проучвания им дават около 2-3% :)
А за ГЕРБ ще оставя друг ден да ти обясня, понеже в момента ме мързи, а може и през това време някой да ме изпревари да ти обясни по-добре от мен :)
dshiznit
03-25-2009, 16:43
Герб се опитват ама на апсолютно всички да го турат от зад...
На въпроса колко процента ще гласуват отговарям само много (иронично)
снощи гледахте ли излагацията на бате ви борисов по БНТ . Дебата с БСП . Ей сега как можете да кажете ,че Станишев не е нива над пожарникаря. Оня не стига че не може да говори правилно български /според даскала ми по БЕЛ нито 1 правилно казан глагол от 1во спрежение :-D и аз забелязах ,че не говори правилно ,ма чак така :? / а и си личеше просташкият му изказ . Много се изложи . УЖС !! И този се готви за премиер :-o
SiegHeil
03-25-2009, 18:33
Не мисля че има значение правописа ти, за това как можеш да управляваш...
Но все пак Бойко е зле ^^ 8-)
Не мисля че има значение правописа ти, за това как можеш да управляваш...
Но все пак Бойко е зле ^^ 8-) той човека не може да говори правилно ... а бе има значение ,защото общо взето заемаш 2ри по важност пост ,трябва поне да владееш езика ,трябва да имаш добро образование . ТО да се управлява държава не е лесно . Не може да завършиш академията на МВР и то за пожарникар и да претендираш че си повече от човек дето е завършил в Москва . Каквото и да ми говорите Станишев е в пъти по интелигент/и му личи/ от 2/3 от депутатите ни ,че и от Бойко !!
По-интелигентен от батмана, но не и от всички в парламента :smt023
Резултатите са грешни. Едниственото вярно е, че се очаква 70% от населението в България да гласуват.
Иначе ето процентите, приблизително :
ГЕРБ : 20%
БСП: 16%
АТАКА : 9%
ДПС: 6%
СДС: 4%
ДСБ: 3%
ВМРО: 3%
НДСВ: 3%
Друга: 4%
Няма да гласувам : 30%
Това е преди СДС и ДСБ да се коалират
guinessgirl
03-26-2009, 13:48
А стига бе :D :D :D
За кого ще гласувате на изборите?
1.) Коалиция за българия 14% (227 гласа)
2.) НДСВ 25% (404 гласа)
3.) ДСБ 13% (207 гласа)
4.) Новото време 5% (90 гласа)
5.) ОДС 8% (124 гласа)
6.) ДПС 2% (27 гласа)
7.) друго 10% (158 гласа)
8.) няма да гласувам 25% (402 гласа)
Как ли пък НДСВ да не изкарат 25% , а ГЕРБ и Атака изобщо да нямат нито един процент...
Освен това ми се струва, че анкетата е стара, можеби от изборите 2001 така като гледам... Няма как иначе царските мекерета да имат 25%, а някои други партии които със сигурност ще са фактори в парламента и изобщо в управлението най-верочтно да ги няма :?
4e GERB i ATAKA po-dobre li sa ot NDSV. :lol:
снощи гледахте ли излагацията на бате ви борисов по БНТ . Дебата с БСП . Ей сега как можете да кажете ,че Станишев не е нива над пожарникаря. Оня не стига че не може да говори правилно български /според даскала ми по БЕЛ нито 1 правилно казан глагол от 1во спрежение :-D и аз забелязах ,че не говори правилно ,ма чак така :? / а и си личеше просташкият му изказ . Много се изложи . УЖС !! И този се готви за премиер :-o
Гледах и видях огромния популизъм и на двамата... Надпреварваха се с опашатите лъжи, но тези на Станишев многократно надвишаваха Бойковите. Иначе ако тръгнем по тази линия кой какъв бил и как говорел български, ББ че е нискоинтелигентен е факт, но пък Станишев нито е етнически българин, нито е кадърен държавник... Така е въобще не ме топли примерно по-добрата му обща култура, след като като управник е гола вода :wink:
BulgariaZaBulgarite
04-10-2009, 06:05
Тези анкети просто подготвят хората за изборите.
colymoly
04-10-2009, 06:08
едва ли ще са Герб, по тв не спират да говорят,че Бойко е мафиот :?
MrUndaztood
04-10-2009, 09:51
едва ли ще са Герб, по тв не спират да говорят,че Бойко е мафиот :?
Той си е.Отделно ако може ще се ожени за Америка.
Но нека да го видим какво представлява,ама то май е почти сигурно,че само на приказки ще го кара.По-добре Бойо,от колкото Доган.