View Full Version : Отчуждихме се...
ot4aqno_anonim4e
03-18-2009, 19:11
Няма да разказвам на дълго и на широко а ще кажа само това което ме мъчи.Познаваме се от 2 месеца и още на втората седмица тръгнахме.Всичко беше перфектно през този 1 месец когато бяхме заедно.Виждахме се само събота и неделя-от различни градове сме.Винаги той ме търсеше пръв.Всяка вечер си писахме по скайп до 2-3 часа през нощта.Когато един ден всичко се промени...той спря да ми пише.От източници разбрах че е станал много странен...Всичко рухна.Един ден му писах но той така и не ми отговори...Какво ли е станало? :-# :cry:
My6mYLka
03-18-2009, 19:22
еми как да ти кажа какво му е станало :? не съм гадател защо просто не му пишеш и ще разбереш
ifkataAa
03-18-2009, 19:24
Не се притеснявай.В живота на всяко момче има по-трудни моменти.Не обръщай внимание.Ако има нещо което съм научила от тъпия ми брат, това е, че момчетата не обичат да бъдат притискани.Естествено не да го оставиш да прави каквото иска, но не му се качвай на главата.Остави го няколко дни да преосмисли нещата и ако не ти пише го пускай за издирване :D Късмет :P
ifkataAa
03-18-2009, 19:26
еми как да ти кажа какво му е станало :? не съм гадател защо просто не му пишеш и ще разбереш
Момичето каза, че е писало, но въпросното момче не и е отговорило.Нали точно това я мъчи.Ти, обаче изобщо не четеш написаното :D
ot4aqno_anonim4e
03-18-2009, 19:30
аз не съм го притискала въобще....виждали сме се до сега само 7 пъти...аз не съм показвала чувства...поне не открито даже някой път се шегувам и се дърпам като заигравка... :-o
ot4aqno_anonim4e
03-18-2009, 19:32
а и не става въпрос за дни...вече минава месец и половина откакто не сме се виждали...писали :(
vesSynkaa
03-18-2009, 19:34
Ами миличка,обади му се и поговори с него ,,
Може момчето да си има проблеми , макар че
отначало си помислих , че може да си е харесал друго
момиче , но щом хората около него забелязват някаква промяна,
значи може би си има проблеми / според мене , ако беше влюбен в
друга , щеше да разкаже на някой и да си проличи / .. Затова по-добре
поговори с момчето,за да разбереш какво е станало ,,
My6mYLka
03-18-2009, 19:38
Момичето каза, че е писало, но въпросното момче не и е отговорило.Нали точно това я мъчи.Ти, обаче изобщо не четеш написаното :D
признавам си малко съм заплесната 8-) все пак прочетох че му е писала мисълта ми е да му пише пак няма какво да стане от втори опит
Много ясно, че няма да ти пише. И аз да съм и само аз да те търся а ти нито веднъж.Дори и след като сме излизали, изобщо забрави да те потърся повече. Да не си някоя принцеса, че само теб да търсят.
ot4aqno_anonim4e
03-18-2009, 19:41
ами проблема е че не искам да му се обаждам а и не само това...имам доста врагове и мисля че те имат пръст в това.Вече незнам какво да си мисля.Казаха ми че още докато сме били заедно бил по-жизнерадостен по-весел а откакто спря да ми пише сякаш увехнал....гледал безразлично в една точка... нз нз помогнете който има повече опит в това моля ви!!!От 1 месец имам чувството че умирам просто!!! :cry:
vesSynkaa
03-18-2009, 19:44
^ ами по това ,което казваш явно има чувства ..
Сигурна ли си ,че нещо не сте се сдърпали,не си го обидила,
наранила?Защото от това ,което разбирам май е станало така ..
Ти може и да не искаш да му звъниш,обаче ако искаш да е всичко както
преди ще се наложи да му звъннеш.Нищо няма да ти стане,ами представи
си,ако си е помислил "вече съм и безразличен",като не му звъниш НИКОГА..
Обади му се сега,кажи му няколко мили думички,стопли му душицата,както
се казва..Разбери,че няма друго решение ,, ОБАДИ МУ СЕ!
Еми много ясно, че няма да и пише. Той колко пъти я е търсил, тя нито веднъж него. Това казва, че тя няма интерес към него и следователно той се е отказал и си изкарва тъпи опрвадания, че има проблеми.
Valentin123
03-18-2009, 19:45
Няма да разказвам на дълго и на широко а ще кажа само това което ме мъчи.Познаваме се от 2 месеца и още на втората седмица тръгнахме.Всичко беше перфектно през този 1 месец когато бяхме заедно.Виждахме се само събота и неделя-от различни градове сме.Винаги той ме търсеше пръв.Всяка вечер си писахме по скайп до 2-3 часа през нощта.Когато един ден всичко се промени...той спря да ми пише.От източници разбрах че е станал много странен...Всичко рухна.Един ден му писах но той така и не ми отговори...Какво ли е станало? :-# :cry:
Ела,аз ще те утеша.
^ ами по това ,което казваш явно има чувства ..
Сигурна ли си ,че нещо не сте се сдърпали,не си го обидила,
наранила?Защото от това ,което разбирам май е станало така ..
Ти може и да не искаш да му звъниш,обаче ако искаш да е всичко както
преди ще се наложи да му звъннеш.Нищо няма да ти стане,ами представи
си,ако си е помислил "вече съм и безразличен",като не му звъниш НИКОГА..
Обади му се сега,кажи му няколко мили думички,стопли му душицата,както
се казва..Разбери,че няма друго решение ,, ОБАДИ МУ СЕ!
=D>
ot4aqno_anonim4e
03-18-2009, 19:49
напротив търсила съм го...но той мен в повечето случаи 60% той и 40% яз примерно но всичко угасна за един ден...е това ме мъчи...мислех си че не му пука вече но съм сигурна че и враговете ми са виновни...
Valentin123
03-18-2009, 19:51
напротив търсила съм го...но той мен в повечето случаи 60% той и 40% яз примерно но всичко угасна за един ден...е това ме мъчи...мислех си че не му пука вече но съм сигурна че и враговете ми са виновни...
Оставяй го този нещастник,сигурно е станал педераст и пуска теми в тяхна защита по форумите.Ела при един истински мъж. :D
Тогава му се обади. Не по скайп.
vesSynkaa
03-18-2009, 19:59
Ами за какво да са виновни тези врагове?
Мислиш ли,че ако той наистина те обича ще им вярва?
Недей да обвиняваш другите .. Добре,звъняла си му , ок ..
Какво ти пречи да му се обадиш сега?Недей да броиш примерно
днес му се обадих аз,утре е той наред..Когато обичаш някого не се
редуваш кой 1ви да се обади ,, Аз повече нямам кво да кажа ,, Пиша
ти 3ти коментар и пак завършвам със ЗВЪННИ МУ!
Защото не му пука за теб, защото сте много далеч от истината, защото си мислиш, че светът ще се върти около теб, защото смяташ, че можеш да привържеш момче към себе си от километри!
ОБАДИ МУ СЕ! С гаджето ми така скъсахме - аз чакх да ми се обади исках да се видим ,но от негова страна никаква реакция...след една седмица разбрах че е с друга и така приключи всичко без дори да си кажем сбогом.Затова най добре му се обади не искам да те плаша но трябва да знаеш какво става
ot4aqno_anonim4e
03-19-2009, 12:34
Хора адски съм ви благодарна за коментарите .От сърце ви благодаря!!!! :-)
ThisIsMe
03-19-2009, 12:36
Явно не се интересува вече от теб/Може би чувсвтаата му са затихнали и една от причините може да е разтоянието,което ви дели.
ot4aqno_anonim4e
03-19-2009, 12:50
Е нямя начин чувствата му да са утихнали.Виждали сме се само 7 пъти и наистина виждам че му е адски забавно с мен и си изкарваме супер готино!!!А враговете ми...те ще направят всичко възможно да ме изкарат черна и да му кажат нещо което не е вярно...всичко е възможно да му кажат...а и мисля че ви спестих една голяма подробност...случвало ми се е да се изпускам пред негови приятели от сорта на: "Ооо откъде да го знам къде е...и с него и без него пак ше си изляза няя да си седя вкъщи,я!!!" пред други хора също които на базик са ми казвали да ме уредят с някой и аз веснага: "Опази боже от тоя град с никой няма да тръгна!!!" и секви е такива неща и това съм го правила само и само да не разберат че съм толкова увлечена за да не ме наранят...
dependet
03-19-2009, 13:14
ако не ти е отговорил значи не е искал да го направи може да са му казали ли нещо за теб да са го наговорили или просто интересаму да е изчезнал всичко е възможно но по добре питаи него
и като не ти пише в скайт тия телефони за кво са напраени...
а и не става въпрос за дни...вече минава месец и половина откакто не сме се виждали...писали :(
Еми обади му се. Така без обяснение почти месец и половина... :?
vesSynkaa
03-19-2009, 16:30
Е нямя начин чувствата му да са утихнали.Виждали сме се само 7 пъти и наистина виждам че му е адски забавно с мен и си изкарваме супер готино!!!А враговете ми...те ще направят всичко възможно да ме изкарат черна и да му кажат нещо което не е вярно...всичко е възможно да му кажат...а и мисля че ви спестих една голяма подробност...случвало ми се е да се изпускам пред негови приятели от сорта на: "Ооо откъде да го знам къде е...и с него и без него пак ше си изляза няя да си седя вкъщи,я!!!" пред други хора също които на базик са ми казвали да ме уредят с някой и аз веснага: "Опази боже от тоя град с никой няма да тръгна!!!" и секви е такива неща и това съм го правила само и само да не разберат че съм толкова увлечена за да не ме наранят...
Ако бяха утихнали щеше да й каже ,,
А за тфа ,дето си се изпуснала,спокойно,всеки се изпуска ,,