View Full Version : Не ми става
Като за начало здравеите :) та на 21 сам отскоро сам с нова приятелка към която имам доста силни чувства та проблема е следния нещо ми става или по скоро не ми става :-o (патката) или пак става и след това мекия ;))))))))))))) :grin: :razz: :razz:
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
EeeBobii
03-18-2009, 20:15
имам доста силни чувства
Притесняваш се! - много ти пука за нея затова, да не се изложиш и прочие, това е
JenataNaShefa
03-18-2009, 20:35
имам доста силни чувства
Притесняваш се! - много ти пука за нея затова, да не се изложиш и прочие, това е
Да, и аз мисля че е това
Успокой се и се отпусни - обикновено това върши работа. Ако все пак и следващите пъти не стане - консултирай се с лекар.
Gary
Фен
Фен
Ново мнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 10:15 am Заглавие: Отговорете с цитат
Успокой се и се отпусни - обикновено това върши работа. Ако все пак и следващите пъти не стане - консултирай се с лекар.
:) :) :) :)
а има и моменти в които нямам проблем ....
Аз не мисля така :> Веднъж исках да правя секс с едно момиче ,не ми пукаше тоооооооооооооооооооооолк ова много за нея,ама не ми стана :oops:
Още се тормозя , заради това :-k #-o :cry:
Sebastianek
03-19-2009, 16:57
ми наблегнете на любовната игра...
ами може от притеснение ако те е страх дане се изложиш караи я по безгрижно и ще блъскаш яко или пък щом е нова сигорно старата ти липсва и не намирасх това привличане и страст както си го намирал при старата половинка !!!
виаграта може и да помогне
YourBossy
03-19-2009, 18:39
кам която имам доста силни чувства
Еми затва не ти става ... успокой малко топката с тези "чувства" и се отпусни с нея ... ЧУКАЙ Я :D
YourBossy
03-19-2009, 18:42
виаграта може и да помогне
Абе я не се излагай .. Пича сигурно си има проблеми с психонагласата заради това ,че силно я харесва .. става така ,че се смущава от това да не я разочарова и затва се случва така ... Просто тряя да се успокои и да я приема по малко по-различен начин ... Да притъпи тези свои чувства.. Виаграта не е изхода от тази ситуация ... даже може да влоши нещатата !!! Не пиши като не си компетентна в случая ;) или прочети малко литература по този въпрос.
a nqkoi znae li s kakyv lekar trqbva da se konsultiram ?
човек, не ти трябва лекар! И аз имах такъв период за едно време.. взимаш два шоколада (сладки,не натурални) и само като те бутне по мъжесвото(приятелката ти) и приятеля ти направо ще ти разпори гащите :)
а и ти трябва малко повече време да я опознаеш.. пък и оралната любов помага за сплотяване :)
при мен има и малко друг проблем напоследък нямам и кой знае какво жалание за секс незнам какво ми става ... и след като се получи тоя гаф ... пак въобще супер гадно се чувствам възможно ли е да е от преумора не че се преуморявам много но не спя редовно ... недоспиване ала бала де да знам и аз ще исчакам още малко и ако не се получи нищо ще се ходи на чичо доктор :shock: :shock: :shock: :shock:
Малко любовна игра ще свърши работа, свирки ала-бала ...
soulja_girl4e
04-07-2009, 10:14
спри малко мастурбацията... да ти домъчнее малко за един хубав оргазъм 8-)
spleskanqk
04-07-2009, 10:35
Повече кучки за нас :-P :-P :-P :razz: :razz: :grin: :grin: :P :P
от към свирките не се оплаквам става ми но щом проникна в нея и омеква а като сам пил няма такова нещо сичко си е нормално понякога немога и да свърша дори а не пада
И пак ти казвам - не ти трябва доктор! Всичко е на психическа основа! Виж.. излез с приятели (остави я твойта за малко) ,изкарайте си добре,напийте се,напушете се,надрусайте се (ако правите такива неща) и разбира се изобщо не си помисляй за гафовете,които са ти се случвали. Времето е хубаво. 1 2 3 дена не се виждай с приятелката си,за да можеш да се отпуснеш напълно(ще се почувстваш нов човек),после като се видите се напийте някъде с нея (обичам природата) и всичко ще си стане. Имал съм същия проблем. Просто не я имай в главата си като момиче на което искаш да угодиш, а като приятел с когото можете да правите палави неща :D
мерси много за съвета :))) ще опитам :-o :-o :-o
Или е от притеснение, или нея не я бива, или си прекалил с метандиенона (ако не е някой друг стероид)!
Не се шашкай! И тя е човек, няма от какво да се притесняваш.
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:53
Според мен всичко е свързаано с това,че се притесняваш да не би да се изложиш понеже си имаш чувства към нея.Бъди по-спокоен и по-уверен и според мен ще е наред всичко