View Full Version : Как да се сближим отново?
nqkafsi_tam
03-19-2009, 06:34
Здравейте! Първо да се представя аз съм на 16 години 10 клас и има едно момиче, което промени живота ми тотално.
Всичко започна 5 клас, когато я видях моята съученичка неможех да сваля очи от нея, мислех само за това колко е красива и готина.
През времето 5-6-7 клас, когато бях трудно свалях поглед от нея, накрая си бях казал, като отида в друго даскало ще я забравя, това сигурно е просто едно увлечение пак и ние не бяхме близки, уви 8 клас отново се паднахме в един клас, тогава просто целия клас я гледаше с ей такива очи O_O и всеки се мъчеше да я зариби, тогава се бях отказал от всичко към нея и просто си бях безразличен, когато излязохме за първи път класа, тя беше невероятна направо.... След време разбрах, че тя има сайт, влязох от чисто любопитсво и като прочетох няколко нейни мисли, аз вече бях влюбен в нея. Толкова добро момиче е стояло, толкова близо до мен, а аз не съм го осъзнавал, познавам я доста добре или поне така си мисля 10 години в една стая не са малко... В края на 8 клас се сприятелихме долу горе с нея и почнахме малко по-малко да си говорим, преди и двамата бяхме като непознати -_- .....
Така до ваканцията между 9-10 клас (лятната), аз исках да й покажа по някаф начин мойте чувста, но не бях сигурен дали трябва да й ги показвам и затова писах около 3-4 теми тука по тоя въпрос, след като ме надъхахте да й кажа, но преди това да я опозная, знаех че сигурно ако и пиша в скайп няма много много да ми обърне внимание, затова си направих друг и писах от него с цел да я опозная, неможах да се справя с това защото не исках да я лъжа просто не исках....
И всичко стана много объркано с тоя глупавия скайп..., минаха няколко дена и аз реших да направя едно клипче, в което споделям чувствата си към нея, след като и го показах от другия скайп тя незнаеше, че съм аз ми каза, че е трогната, което ме подтикна да направя още няколко клипчета... накрая вече тя не издържаше, както и аз и реших да и споделя, че съм аз, след като и казах това, тя ми каза , че е в шок аз се паникиосах, спекох много здраво и й казах да го забрави, тя ми каза как да го да забравя ти направо ме заби,
аз й казах не съм напраил нищо кой и знае к'во толкова... и там някаде всичко приключи много рязко... Не съм спирал и за момент да изпитвам тези чувства към нея...
Въпроса е че отново обърках нещата и сега пак сме като непознати един вид много рядко си говорим и т.н. ....
Искам да поправя всичко това, но незнам как или по-точно не съм сигурен в себе си. Защото имам гадното чувсто, че тя май ме отряза?
или пак не? незнам може би трябва да говоря с нея, защото май само тя може да ми помогне?незнам? незнам?
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Konfucii
03-19-2009, 06:40
Не се притеснявай от нищо. За всеки влак си има пътници!
nqkafsi_tam
03-19-2009, 06:43
ае братле не ме сравнявай с влак, и аз имам чувства, всеки има чувства. Т'ва не ми помага особено.
Konfucii
03-19-2009, 06:47
О.К. представи си, че това твоето момиче, всеки ден гледа това клипче, което си направил за нея и всеки ден плаче, в продължение на няколко дена след като си и казал да го забрави, че ти си бил някой за нея, но тя те е преодоляла, вие не че сте ходили или нещо такова от това което чета, но братле сам си се преебал, ся си чакай завинаги да стане нещо, ама то вече е станало и ти нищо не си направил... Живей, дивей, копней, каквото и да правиш, Don't STOP
KisSsSsSs
03-19-2009, 06:48
Сам си си виновен..
С този глупав скайп си оплескал всичко..
Не знам дали тя би ти дала 2 шанс.
:-o
nqkafsi_tam
03-19-2009, 06:50
Надявам се ,че някой ден ще оспея да се поправя...
vesSynkaa
03-19-2009, 06:50
Еми той не те сравнява с влак , така е думата .. :-o
И тфа да си направиш друг скайп и от там да и пишеш
и после да и признаешш .. Как да ти кажа.. Тъпа работа.. :?
И аз да бях и аз нямаше да ти кажа нищо,щото ти едва ли не
си я лъгал така..Говори с нея и и кажи защо си направил всичката
тая каша и бла бла ,обясни и нещата ..Друг начин не виждам да се справиш
със ситуацията.
nqkafsi_tam
03-19-2009, 07:35
a pak az si misleh 4e sym umen 4ovek i imam nqkaf potencial ;\
Bellatrix
03-19-2009, 07:59
Грешиш.
И аз съм ЗА да я забравиш. хайде сега, от 5 клас насам, крайно време е да се огледаш за друго момиче.
Kukumqvka
03-19-2009, 08:00
Ей за тва го мразя скайпа ;)
Здравата си я оплескал. Хаха колко успокоително ;)
Може би наистина трябва да говориш с нея ама не скайп .. бялбяля :D
амии очи в очи.От къде пък знаеш може би пък да се е трогнала от тва клипче :) Късмет! :-P
--------------------------------------------------------------------------
НЕ СЪМ ЕКСПЕРТ ПО ТИЯ РАБОТИ :D
nqkafsi_tam
03-19-2009, 11:27
to4no tva e problema neznam ni6to :|
nqkafsi_tam
03-19-2009, 18:52
hah kolko e zabavno vsi4ko tova napravo 6te umra ot smqh ;\\
a we hora 4estno ako nqkoi mu se e slu4valo ne6to podobno ili prosto znae re6enieto na moq problem molq da spodeli s men , iskam da mi olekne pone za edin den, pisna ot tezi vsi4ki gadni 4uvstva i emocii iskam ne6to razli4no ne bezrazli4no mnenie po temata
Единственото решение е да говорите ОЧИ В ОЧИ и да й кажеш, че не искаш отношенията ви да приключат, заради чувствата ти и я питай дали не изпитва нищо и че си го направил само защото много я харесваш и.. и.. и.. много и-та.. толкова неща можеш да й кажеш , а ако пак те отбягва, вземи се загледай по други момичета =;
nqkafsi_tam
03-19-2009, 20:07
Как да разбера дали ме отбягва?
Един ден ми говори друг ден не...Някой път ми вика аре да си ходим и се прибираме двамата и през целия път едно такова мълчание :)
Много е объркващо всичко...
Е кажи и чe си бил много притеснителен и си искал да я опознаеш, защото не си искал да бъдеш просто някакъв охажор...нещо такова...
Oт друга страна ако съм на нейно място и някое момиче направи така с мен...ако после доийде и ми каже, че просто много е била стеснителна и е искала да бъде по-близка до мен....ще и кажа, че е грешала като се е подтискала и няма да го приема кой знае колко навътре..айде сега...не сте се познавали преди 10 клас...опитал си се...като притеснението не ти е пречело(независимо от начина да го прекахнеш) и...тя те е харесала...покажи и, че не е сгрешила, превъзмогни слабостта и притеснението и най-добре започни с извинението и обяснението...кажи и истината и ако наистина има толкова мъдри мисли в сайта и може би в главата-може пък да и стане мило :)
ами предложи и ти да се прибирате двамата... и действай..!Няма да те ухапе като и признаеш... трябва да се научиш да общуваш с нея ( на такива теми) ... в скайп всеки може...айде успех и малко се осъзнай!
Ами според мен не трябва да се отчайваш...тая работа със скайпа е много тъпа , дето си я направил. Но....няма нещо, което да не може да се поправи. Поне според мен.
Според мен това с клипчето е било хубаво, но е трябвало да го направиш от твоя си скайп.
Както и да е.
Сега след като искаш да разбереш какво мисли тя ..... най-лесното и най-доброто, което можеш да направиш е да говориш лично с нея.
Предложи й да се прибирате само двамата след училище и направо действай. Кажи й , че не искаш да забрави за клипа, както си й казал, защото е вярно - харесваш я и искаш да знаеш какво мисли тя. В това няма нищо лошо. От там нататък....всичко си зависи от нейния отговор.
Айде успех.
shadow4e
03-20-2009, 09:58
И какво толкова е станало с втория скайп? Срамежлив е, напарвил й е клипчета, потрудил се е - аз бих била очарована, че някой си е направил толкова труд.
Според мен пак се е отдалечила, защото няма чувства към теб и осъзнава, че ако продължавате да се сближавата само ще те нарани. Е, след цялата тази история може и вече да те погледне като момче. Нищо не си загубил. Постъпил си добре, че най-после си й признал чувствата си, така вече тя е наход, ако има чувства към теб ще ти даде някакъв сигнал, но малко ме съмнява...
nqkafsi_tam
03-20-2009, 10:52
shadow4e последно време съм на твоето мнение, наистина някак си тя избягва да говори с мен, не че и аз много се натискам, но говори с мен само ако няма с кой друг, бе цялата тази история доста ме депресира
напоследък и изпаднах в един труден период :), изобщо промених се много, прекалено много опитвайки се да бъда свръх човек, забравих, че точно малките неща те правят свръх човек, а не онези големи работи... ако ме разбирате... Ако обстоятелствата ми позволят, се надявам поне да бъдем приятели, просто отвътре нещо ме изгаря като не правя нищо или ако правя нещо не съм сигурен, че е правилн, защото направих толкова много грешки само за няколко секунди ....
И идеята, че има още малко време през, което ще виждам и че после ще излезе от моя живот напълно ме убива, просто не искам това да се случва....
Просто имам чувството, че не заслужавам да бъда с нея, тя заслужава повече, но пък съм сигурен, че никой няма да я обича, колкото мен,
надявам се някой ден наистина да разбера всичко........
Ако някой има още съветчета и т.н. моля да сподели :)
nqkafsi_tam
03-20-2009, 21:12
Ей хора аз сам ебати жалкия помогнете :Р
cherinka
03-20-2009, 21:28
Така е, така е. :D
Даже ме разсмя леко. Представих си просто цялата картинка: седиш у вас пред компютъра и седиш, трепериш, целия се обливаш с пот, чудиш се какво да й отговориш.... абее 8-) :razz:
Мерси. :-)
Ти сам си отговори: "Може би трябва да говоря с нея".
Пък и погледнато от друга страна, чрез признанието си за този втори скайп си й показал, че не си достатъчно самоуверен в себе си, за да се изправиш ти самия пред нея и да й покажеш по всячески начин, че наистина значи нещо за теб. А нека не забравяме кой не обича несамоуверени хора. ;) - Н-И-К-О-Й !
Просто,... много задълбаваш, пиленце :-)
Така е, така е. :D
Даже ме разсмя леко. Представих си просто цялата картинка: седиш у вас пред компютъра и седиш, трепериш, целия се обливаш с пот, чудиш се какво да й отговориш.... абее 8-) :razz:
Мерси. :-)
Ти сам си отговори: "Може би трябва да говоря с нея".
Пък и погледнато от друга страна, чрез признанието си за този втори скайп си й показал, че не си достатъчно самоуверен в себе си, за да се изправиш ти самия пред нея и да й покажеш по всячески начин, че наистина значи нещо за теб. А нека не забравяме кой не обича несамоуверени хора. ;) - Н-И-К-О-Й !
Просто,... много задълбаваш, пиленце :-)
не лъжи е!
Ivanna99
03-21-2009, 00:08
Az puk sum na mnenie,che momcheto nishto ne e oburkal chrez vtoriq skype dori obratnoto-pokazal i e,che mu puka za neq,che ne e prosto uvlechenie ami neshto po-seriozno,izlqlz e chuvstvata si pred neq kato nepoznat,za da gi oceni po-obektivno i sled tova i e kazal,che e toi,kakvo losho ima v tva?!Kakvo obidno ima v tova???Mislq,che si sburkal kazvaiki i da go zabravi..Moje bi togava beshe momentut da q predrazpolojish da ti kaje vsichko taka kakto e,da spresh da si zadavash vuprosi..Kakto i da e stanaloto-stanalo!Kak da se sblijish s neq otnovo mi ima dva nachina,koito mi hrumvat v zavisimost ot tova kakvo i kak iskash da stane-da se sblijite kato frs otnovo,no v sushtoto vreme da razberesh taktichno bez prikazki po vuprosa dali tq izpitva neshto e kato se napravish sqkash ne e bilo i zapochensh da q zakachash nebrejno,da q tursish,da si govorite svobodno i ako otklikne imash otgovor na vuprosa si,no togava vinagi moje da se kolebaesh prosto,zashtoto iskash,a ne si go chul i tuk stigame do vtoriq variant,koito e specialitet na porasnalite i zrelite hora-da otidesh i da govorite kato golemi hora..ne ste tolkova malki veche i tezi detski istorii v edin moment ne vurshat rabota..Ako pitash men zapochni s leka zakachka da vidish kak shte potrugne,no dali shte stane ili ne nqma zn,zashtoto ti trqbva da govorish s neq,da i kajesh kakvo izpitvash,kak se chuvstvash,kogato tq e krai teb i da si naqsno dali tq chuvstva ako ne sushtoto to pone neshto podobno kum teb..No si otlagal dostatuchno- vreme e da q popitash za otgovorite na svoite vuprosi :)pishi kakvo si reshil i kakvo e stanalo,uspeh =;
cherinka
03-21-2009, 10:09
не лъжи е!
А/
Ко?
nqkafsi_tam
03-21-2009, 12:15
Просто чакам удобния момент, но той някак си не идва, а и последно време всичко стана толкова объркано, пак и тя нещо стана много близка с един от моя клас и т'ва ме колебае още повече и незнам к'во тряа да напрая, за сега ще се опитам да бъдем приятели ама незнам и аз как ще го мисля на място... :)