View Full Version : Рецепти По Пиер Дюкан
Майка ми е решила да спазва тази диета, защото има много излишни килограми. Искам да й помогна, както и на други, които са решили да я спазват чрез рецепти, който са изпробвани и добри. Идеята ми е всеки един от нас да даде някакъв пример за приготвено от него ястие, съобразено с Удърния режим , Смесения режим , И Запазване на теглото
Надявам се да сте доволни от темата и да се публикуват само рецепти без разни сайтове, за да е по- лесно, когато искаш да намериш нещо. :)
Какъв е смисъла да копираш идея от друг форум,като може направо да се пусне линк към темата и да си търсят хората спокойно в дадения форум?!
Едва ли има някоя от Дюканките,която още да не знае линка ама аз пак ще го пусна (макар,че не искаш да се пускат адреси ама не ми се играе да копирах 100 страници ... не,че някой друг съфорумник няма да го направи след мен де ама ...)
ЦЪК!!! (http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0)
Защо пък да няма и тук такава тема.Съжелявам не съм добре запозната с тази диета :)
Защо пък да няма и тук такава тема.Съжелявам не съм добре запозната с тази диета :)
И аз съм на същото мнение. А и повечето тука си се знаем. Там никой не знае дали рецептите са добри или не.. Само са копирани от някакви други сайтове :) Не мисля, че е нужно а се ровиш в разни си други форуми, в които лично аз нямам работа :-D
И аз съм на същото мнение. А и повечето тука си се знаем. Там никой не знае дали рецептите са добри или не.. Само са копирани от някакви други сайтове :) Не мисля, че е нужно а се ровиш в разни си други форуми, в които лично аз нямам работа :-D
Ти пък от къде знаеш кой,какво знае в другия форум?!
Ако се замислиш малко точно в нашия форум (и по-точно в твоята тема) ще се пускат неизпробвани рецепти ... Защо ли?!Миии...:
1.Тук сериозните момичета на тази диета се броят на пръстите на едната ръка
2.Само тези няколко момичета може да си направят труда да изпробват някоя от рецептите от темата в другия форум.
В другия форум,обаче,има над 20-тина жени,които са си на тази диета от доста време ;)
А и не ни обяснявай,че няма какво да правиш там ;) Щом си взела идеята от там,значи все нещо си правила в него ;) А и ако истински те вълнува нещо (било то рецепти по диетата или нещо друго) няма как да нямаш работа на място,в което има 100 страници с инфо ;)
Абе ако искате си пишете и тук,но гарантирам,че ВСИЧКИ рецепти ще се копират от другия форум ;) (ако въобще някой тук й обърне внимание де...)
Успех :-D