Влез

View Full Version : Нестандартен проблем...

simona12
03-19-2009, 14:27
Става въпрос за нещо,което ме притеснява откакто започнах да правя секс...На входа на влагалището ми има нещо като езиче от горната страна,което навътре примава в издатина в първите няколко сантиметра от отвора..,звучи мнооо странно знам,но е така,тааа това + факта,че като правя секс ме боли и ми влиза трудно въпреки,че първия ми път беше отдавна ме кара мнооо да се притеснявам!Та въпроса ми е има ли и други момичета,при които има такова нещо(издатината и тн.)? :shock: Знам,че ще ме посъветвате да отида на гинеколог,но немогааа-мнооо ме е страх да не е нещо сериозно,а и пък родителите ми незнаят,че не съм девствена..,а ще го разберат щото все пак съм на 15 и немога да ходя по гинеколози сама(а като разберат какво ще ми се случи неискам да си представям :( )... а това нещо там мнооо ме притеснява и направо незнам вече :cry: :-k :-# :smt102

JUSTDNB
03-19-2009, 14:33
Imenno za6toto moje da e ne6to seriozno ti trqbva ginekolog!Ne razbrahte li,4e zdraveto e na 1vo mqsto,straha nqma zna4enie v slu4aq..Puk i kato tolkova se pritesnqva6 ot va6te,ne e nujno te da razbirat,4e ne si devstvena.Kato otide6 pri ginekologa prosto go pomoli da ne kazva na va6te,ima6 pravo.A ina4e tazi podutina dokolkoto razbrah nqma ni6to ob6to s devstvenostta,nali si e bila tam i predi tova.Va6te nqma kak da razberat,ako ne im kaje6,no otidi na ginekolog.

MakeMeLaugh
03-19-2009, 14:39
Ако е това, което си мисля е съвсем нормално и нищо особено.
Но иди да преглед така или иначе ще го мислиш постоянно занапред ;)

simona12
03-20-2009, 11:15
:-o :-o :-o

sextazy_baby
03-20-2009, 13:10
Дори и да не е нещо сериозно,нищо не губиш да отидеш на гинеколог.Поне така ти ще си спокойна :)

NeSumJenaTi
03-20-2009, 13:16
Така както го описваш за мен е съвсем нормално . . . хм... не знам по-добре наистина отиди на лекар за всеки случай . . . ако се притесняваш от родителите си отиди с брат, сестра, братовчедка . . .

simona12
03-20-2009, 19:04
Дори и да не е нещо сериозно,нищо не губиш да отидеш на гинеколог.Поне така ти ще си спокойна :)

знам,че звучи адски тъпо,но мнооо ме е страх :-k

DekoDenev
03-20-2009, 21:20
ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!!! ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!

mimka_1987
03-20-2009, 21:23
Става въпрос за нещо,което ме притеснява откакто започнах да правя секс...На входа на влагалището ми има нещо като езиче от горната страна,което навътре примава в издатина в първите няколко сантиметра от отвора..,звучи мнооо странно знам,но е така,тааа това + факта,че като правя секс ме боли и ми влиза трудно въпреки,че първия ми път беше отдавна ме кара мнооо да се притеснявам!Та въпроса ми е има ли и други момичета,при които има такова нещо(издатината и тн.)? :shock: Знам,че ще ме посъветвате да отида на гинеколог,но немогааа-мнооо ме е страх да не е нещо сериозно,а и пък родителите ми незнаят,че не съм девствена..,а ще го разберат щото все пак съм на 15 и немога да ходя по гинеколози сама(а като разберат какво ще ми се случи неискам да си представям :( )... а това нещо там мнооо ме притеснява и направо незнам вече :cry: :-k :-# :smt102
аз щте доида сас тебе на гинеколога спокуууу :P :P :P

Yoyoyoyoyo
03-20-2009, 22:29
Тук няма да ти се реши проблемът.
Отиди на лекар. :]

Chokoev
03-21-2009, 01:50
Ако е само езиче ок само да не се окаже, че има и зъби...

LifeIsGood
03-21-2009, 03:45
Ей заради тези причини като имам дете, на 12-13 години го водя на генеколког...Наистина това е за предпочитане защото повечето тийнейджери не споделят с родителите си такива неща, а съм сигурна че родителите биха предпочели да са здрави децата им най напред, и не им пука дали са девствени чак толкова...
Обесни на родителите ти че трябва да отидеш, кажи им че те боли корема долу в яйчниците или че те пари нещо при уриниране ИМА ХИЛЯДА ПРИЧИНИ ПРИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ НА ГИНЕКОЛОГ БЕЗ ДА Е СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА просто си избери една и им кажи че е това, те ще те заведат на генеколог, не трябва да им казваш че си правила секс. Като влезеш при доктора вече може да говориш с него/нея на саме, вярвай ми всеки един доктор ще ти пази тайната и няма да каже нищо на родителите ти...

BlueMushroom
03-21-2009, 07:18
Тя може и сама да отиде.Родителите не е нужно да знаят ако чак толкова се притеснява от тях.

simona12
03-21-2009, 10:39
ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!!! ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!

да бе ей ся щти дам 8-) :x

simona12
03-21-2009, 10:41
Ако е само езиче ок само да не се окаже, че има и зъби...

](*,) няма зъбки ... :shock:

spofi
03-21-2009, 11:07
мога само едно нещо да кажа ЗАТОВА НЕ СЕ КРИЯТ ТАКИВА НЕЩА ОТ РОДИТЕЛИТЕ защото ако стане гаф и опа кфо стана и тн !!!
ина4е бих казала Върви на гинеколог!!!!!!!!!!!!!!

reychal69
03-21-2009, 15:39
tova mai si e normalno

ZvEzdi4ka_
03-21-2009, 17:23
Moje da e 4ast ot devstvenata cipa ne se pritesnqvai az sa6to go imah i moq ginekolog mi kaza kakvo e prosto kogato si pravila sex za parvi pat, mom4eto q e skysalo no izglejda ne e padnala nacqlo taka 4e ne se pritesnqvai :) s edna malka operaciq i se maha

waaaagh
03-21-2009, 19:08

знам,че звучи адски тъпо,но мнооо ме е страх :-k
Абе я се стегни бе-няма да те коли! Само ше клъцна малко тук-там, ще поизрейе тая издатина, ще направи някои и друг шев и сичко ще ти е наред :D

ЕБАВАМ СЕ

Както се казва в пътеводителя на галактическия стопаджия- БЕЗ ПАНИКА!

simona12
03-22-2009, 14:27
tova mai si e normalno

:::

sexita
03-22-2009, 18:40
Ей...като бях по-малка...колко по-малка...да речем на 14-15 и бръкнах вътре...напипах си шийката на матката и като се уплаших...какво е това нещо...рак ли е, какво е...та направо си мислех че ще умра,ама си мълча...но не издържах, казах на майка ми с рев и тя като почна да ми се смее и ми обясни жената...та сега и на мен ми е смешно,защо сама съм се правила на професор, а не съм попитала някой по-зрял в тия работи. И не по форумите,а там където можеш спокойно да се разкрачиш и да покажеш за какво става на въпрос :)

simona12
03-23-2009, 18:25
Ей...като бях по-малка...колко по-малка...да речем на 14-15 и бръкнах вътре...напипах си шийката на матката и като се уплаших...какво е това нещо...рак ли е, какво е...та направо си мислех че ще умра,ама си мълча...но не издържах, казах на майка ми с рев и тя като почна да ми се смее и ми обясни жената...та сега и на мен ми е смешно,защо сама съм се правила на професор, а не съм попитала някой по-зрял в тия работи. И не по форумите,а там където можеш спокойно да се разкрачиш и да покажеш за какво става на въпрос :)

ммм...не мисля,че говоря за същото...то тая издутина нопосредствено след входа .., едва ли шийката на матката :?

sexita
03-26-2009, 16:34
Естествено че не е... дадох пример за незнанието на собствената ни анатомия :)