Влез

View Full Version : Помощ... харесвам едно момиче

Gunnercho0
03-19-2009, 15:14
Здравейте...

Аз съм на 17 години и много харесвам едно момиче от моя град. Тя е на 16 години. Всичко започна от един сайт за запознанства. Поисках и скайпа и тя си го даде. Мисля за нея когато съм на училище, когато лягам да спа, абе през цялото време си мисля за нея :) Каза ми, че досега си е нямала гадже, защото не е срещнала подходящия човек :) Много я харесвааааааааааааммм, но не знам как да си изразя чувствата. Не може изведнъж да и кажа обичам те, хайде да излизаме, нали? Вече от една седмица си пишем и ми е трудно да измисля някаква тема по която да си говоря с нея... :( :( :(

Вие какво мислите? Какво трябва да направя?

Kostadin_682
03-19-2009, 15:20
Здравейте...

Аз съм на 17 години и много харесвам едно момиче от моя град. Тя е на 16 години. Всичко започна от един сайт за запознанства. Поисках и скайпа и тя си го даде. Мисля за нея когато съм на училище, когато лягам да спа, абе през цялото време си мисля за нея :) Каза ми, че досега си е нямала гадже, защото не е срещнала подходящия човек :) Много я харесвааааааааааааммм, но не знам как да си изразя чувствата. Не може изведнъж да и кажа обичам те, хайде да излизаме, нали? Вече от една седмица си пишем и ми е трудно да измисля някаква тема по която да си говоря с нея... :( :( :(

Вие какво мислите? Какво трябва да направя?
Покани я да излезете на кафе, кино или на разходка :)

mim4ety_sara
03-19-2009, 15:53
Покани я да излезете... :)

sugarbaby_
03-19-2009, 16:03
И аз смятам, че трябва да я поканиш да излезете ... да се поразходите, да се поопознаете по-добре па току виж ти се окажеш "подходящия" за нея :)

sladur4etyYy
03-19-2009, 16:07
излезте, де. по скайп трудно ще й направиш впечатление :D

blackvelvet
03-19-2009, 16:28
Покани я да излезете... :)

И аз мисля така.....по-добре действай.Жела ти успех :) ;)

Punisherrr
03-19-2009, 19:15
Много я харесвааааааааааааммм, но не знам как да си изразя чувствата. Не може изведнъж да и кажа обичам те, хайде да излизаме, нали?

Да..определено не е препоръчително 8-)
а и вие не сте излизали,за кво обичане говориш изобщо... ;)

Joc
03-19-2009, 19:31
направи се на ударен, че няма с кого да излезеш, и я покани ....

Gunnercho0
03-19-2009, 19:47
Благодаря ви много... ще и кажа да излезем :)

Inlofee
03-19-2009, 20:30
пфф викайте бърза помощ ](*,) ](*,) ](*,)

SounDScaPe
03-19-2009, 21:02
Уф... Като не можем сами да си решим проблемите, дай друг да ни ги решава... А сега по темата... Ами направи каквото другите ти предложиха... Намери подходящ момент и я покани да излезете.. Бях чел в някаква друга тема, а може би в тази, че някакво момиче казало на момче, че от 6-7 месеца не е ходило на боулинг и момчето веднага й предложило да отидат... <---- Възползвай се от такива моменти, но преди това се опознайте. :-D Надявам се да съм помогнал! Успех! :-D 8)

ThisIsMe
03-19-2009, 21:07
:) оговорете си среща