Влез

View Full Version : Ами сега !?

ifkataAa
03-19-2009, 17:02
Нещата с момчето, за което писах в миналата тема потръгнаха.Оказа се, че и той има чувства към мен.До тук добре, но естествено, за да има връзка трябва да се видим face to face .. т.е да си чукнем една срещичка.Уговорихме се за събота, след тренировката му по футбол да идем на кафе на неутрално място.В смисъм нито в неговия град, нито в моя.С голямо нетърпение очаквам тази среща, но ако го видя е се вцепеня .. ако не мога да кажа нищо .. ако не се харесаме ? Какво да направя, за да успокоя тази несигурност, която се бошува в мен ? Наистина много искам да го видя, но и точно толкова ме е страх да не се получи някоя "издънка" .. моля ви помощ .. до сега съм имала много срещи с най-различни момчета, характери и не съм имала никакъв проблем с общуването.Дори след срещите момчетата са оставали очаровани, но точно това момче значи толкова много за мен.Искам всичко да е перфектно, за да се получат нещата между нас, а и дали ще ми предложи на първата среща или ще изчака ..? Ето от такива елементарни въпроси съм обсебена .. ако беше при други обстоятелства щях да си помисля, че съм откачила, но нее ! :(

ПП. Ако мислите да пишете некви злобни мнения, моля запазете ги за себе си :) На всички, които ми дадат съвет, благодаря изключително много. :)

Re5peC7
03-19-2009, 17:08
виж сега..няма за какво да се притеснявяш или ще се получи или не, то не става ей така! И да се притесняваш най-много да си навредиш допълнително, каквото е писано такова... остави нещата да се случват :) Правиш това което смяташ за правилно и готово :)

Kostadin_682
03-19-2009, 17:10
виж сега..няма за какво да се притеснявяш или ще се получи или не, то не става ей така! И да се притесняваш най-много да си навредиш допълнително, каквото е писано такова... остави нещата да се случват :) Правиш това което смяташ за правилно и готово :)
ТАка си е :)

vesSynkaa
03-19-2009, 17:13
Не се притеснявай толкова,щом казваш,че си нямала проблеми
на другите срещи,значи и на тази няма да имаш.Това е просто една
нормална среща,успокой се.Когато отидеш на мястото на срещата бъди
уверена в себе си,че ще се справиш и нищо няма да се обърка.Ще те
хареса спокойно. ;)А това дали ще ти предложи на 1вата среща,или ще
изчака си зависи от него.Има момчета ,които правят така,има такива ,които
чакат 1сед,други чакат 2сед/месец..Различни типове..Не се безпокой толкова много ..Хайде успех,дано съм ти помогнала с нещичко и после
да разказваш как е минало! :)

3oPuTy
03-19-2009, 17:53
Спокойно и аз съм така ;)
Познавам го от година ... От месец отношенията ни са по-задълбочени,но за съжаление в момента той не е в България и ще се видим чак през август ... Не ми е било проблем да си говоря с него,споделяла съм му много неща,той на мен също ... Говорили сме с часове и т.н.,но все пак супер много се притеснявам за деня,в който той ще ми се обади и ще ми каже,че е пристигнал в роднините си в Силистра и иска да се видим.
Говорили сме не веднъж на тази тема ... Все се успокояваме,че всичко ще си мине по вода ама аз продължавам да се притеснявам :-D Имам чувството,че когато го видя или ще замръзна на място и няма да знам как да реагирам или ще се разплача от вълнение ... Абе като цяло съм го предупредила да не се шашка от предстоящото ми неадекватно държание :D

Както и да е :) Май не ти помогнах много ... Просто исках да те успокоя,че не само ти си в подобно положение :-D Ще стискам палци всичко да мине добре и после да разказваш :-)