View Full Version : цикъл или разраняване?
patetoOo
03-19-2009, 18:12
Здравейте!Доста съм притеснена и затова реших към вас да се обърна..Преди около час правихме секс с приятеля ми и като погледнах пръстите му видях че има кръв,като отидох до тоалетната видях че е от мен.Последния ми цикъл дойде на 5 и според мен е малко невъзможно да е цикъл ..все пак само 14 дена са минали...ако може да ми помогнете :?
Rofl4etoo
03-19-2009, 18:26
е ти не можеш ли да разбереш кога ти идва и да прецениш какво е 8-)
ако секса е бил много груб може да си се разранила :)
Fanatichka
03-19-2009, 18:29
Здравейте!Доста съм притеснена и затова реших към вас да се обърна..Преди около час правихме секс с приятеля ми и като погледнах пръстите му видях че има кръв,като отидох до тоалетната видях че е от мен.Последния ми цикъл дойде на 5 и според мен е малко невъзможно да е цикъл ..все пак само 14 дена са минали...ако може да ми помогнете :?
Уф мацко и аз съм така сега. Трябва да ми дойде чак след 2 седмици ...
Или е от по-груб секс или ако го правиш за 2-ри, 3-ти път ти се е скъсала ципата сега
ако е бил груб с пръстите значи те е разранил някъде :)
ми неможеш ли да се усетиш дали ти е дошло,но мисля ,че не що се е разранило нз :)
sexyisfunny
03-20-2009, 12:10
и на мене така но снощи не съм правила секс днес се забуждам имам кръв на гащичките и на мен ми свърши на 5-ти :D :D :D и ся бях до тоалетната пак имах кръв а не трябва да ми идва мн е рано и нямам никакви признаци не ме боли корема нито се чувствам зле попринцип е така когато ми идва ко става бе хора ко е тва :(
NeSumJenaTi
03-20-2009, 13:21
най-вероятно си разранена , но ако си още в първите опити за секс може и от това да е
WildGirl
03-20-2009, 15:40
отпушена ли беше ?
:lol: :lol: :lol:
nefchi_bs
03-20-2009, 16:27
Ясно,заначи на всички момичета на които цикъла им е свършил на 5ти им е дошло пак 8-)
marin4itu
03-20-2009, 22:43
Аве и аз имам чувството, че ще ми подрани с около седмица (нещо сами много рано симтомите"... може от времето да са тези "бъгове", защото глдайте март месец къв студ е :D
Ясно,заначи на всички момичета на които цикъла им е свършил на 5ти им е дошло пак 8-)
ХАХАХАХАХААХАХАХАХ
:razz: :razz: :razz: :razz:
sexyisfunny
03-21-2009, 06:18
:D :D :D а неска нямам нищо тва е било извънредно :-P
otidi na lekar.ginekologa mi kaza,4e po vreme na seks ne trqbva da ima absolutno nikakva krav.a i ne razbrah samo ot burkane li ti e proteklo
Преди време и при мен се беше получило така. Ходих на гинеколог още на следващия ден и се оказа че имам киста на яйчника. Изписа ми хапчета и сега съм добре, кистата вече я няма. В случай, че не се лекува възможно е да се стигне до операция. така че според мен е добре да се посети гинеколог при подобна ситуация. :)
ако е бил груб с пръстите значи те е разранил някъде :)
:razz: :razz: :grin: :grin:
burberrysummer
03-24-2009, 09:30
:-k Правете по- нежен секс бе хора! Може да се получат такива разранявания и раздразнения,когато жената е суха или пък са правени по груби движения.