View Full Version : Относно девствеността...
VforVendeta
03-21-2009, 10:52
Попринцип е често срещано жените да лъжат за девствеността си поради една или друга причина. Наскоро водих един спор на тема - Дали една жена може да излъже мъж че е девствена? Имам в предвид не просто на думи, ами и при първия им полов контакт. Аз лично съм на мнение че е невъзможно, все пак съм правил секс с девствено момиче, но въпреки това се заинтригувах. :-o
Кажете според вас този номер как може да стане? 8-)
myNameIsImmortal
03-21-2009, 11:13
преди да почнат да заболамоса мъжа, след което да си сипе кетчуп между краката и като й го мушне да изплиска "кръвта" (кетчуп-а) и тоя ако е много тъп може да се фане :lol:
иначе ми е ясно защо питаш 8-)
това "нежният" пол са много коварни същества ходят да им слагат свинска ципа :(
myNameIsImmortal
03-21-2009, 11:24
не я подучвай на такива магьоснически трикове, щото я виж отишла да заколи прасето и да си слага самичка :razz:
^ :shock:
Ами смотаните момчета само вярват в приказките на момичето...
VforVendeta
03-21-2009, 11:34
не я подучвай на такива магьоснически трикове, щото я виж отишла да заколи прасето и да си слага самичка :razz:
Абе хора аз съм момче. Не съм тръгнал да си слагам девственни ципи на прасета :D .
ThisIsMe
03-21-2009, 12:02
някои могат и да успеят да излъжат,защото не при всички има кръв...не се знае.
baby2009
03-21-2009, 13:10
Попринцип е често срещано жените да лъжат за девствеността си поради една или друга причина. Наскоро водих един спор на тема - Дали една жена може да излъже мъж че е девствена? Имам в предвид не просто на думи, ами и при първия им полов контакт. Аз лично съм на мнение че е невъзможно, все пак съм правил секс с девствено момиче, но въпреки това се заинтригувах. :-o
Кажете според вас този номер как може да стане? 8-)
Може моя го излъгах първия път
мисля ,че да стига мъжа да не е някой дето има над 1000 бройки :-D
И 1 000 000 да е имал, ако е минала през тази операция няма да открие разлика и ще е мисли за много талантлива :)
mimka_1987
03-21-2009, 14:45
ми ако и редвен на тая путрка цикала и вав сащтия ден легнат да се чукат и ако преди това пие хапче за да предизвика цикала щте се хване такаче за мене е вазможно има ги всякви хора такаче ........
ми има хора с еластични ципи докато не родят не се маха :) то не хора ами жени :-D
sextazy_baby
03-21-2009, 15:55
Всичко може да се очаква от нас...
leoparda93sl
03-21-2009, 16:05
Зависи от много работи :) Първо трябва да има причина за да го прави,иначе ако си обича половинката и си споделят всичко няма смисъл(поне според мен)да го лъже :wink: Но,ако си има причина според мен зависи ако е от момичетата,които не ги боли при първият секс може и момчето да не разбере,но ако е от(повечето)момичета,които ги боли при първият път,според мен момчето ще и се ядоса,че не и казал :)
metalcheto
03-21-2009, 17:22
Според мене може ,я ще каже с тампон,я с пръсти или най-срещанато при гимнастика.
+1111
TheBestFriends
03-21-2009, 17:33
Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне :D
Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..
Extremescream
03-21-2009, 18:26
Хименът може и да се скъса при упражнения,при различни видове спорт.Така че,да,така може.
Ама да го излъжеш,че не си севствена,а всъщност да си...тук не знам,мисля че не може
galenata
03-21-2009, 21:17
Първия ми не разбра,че съм девствена :D
s_E_x_Y_y_Y
03-21-2009, 22:31
Според мен акоси достатъчно умеятна и изобретателна и бог ще може да излъжеш и ако ти е управдана лъжата естествено иначе няма смисъл според мен , а иначе ако пък си с някои които е ебал мн п***и може и да не успееш да го заблудиш , но мисля че в такъв момент момчетата не мислят кой знае колко затова ако си им казала че не си девствена , но при всеки си е различно.
Някои мъже, просто не забелязват...колкото и странно да звучи.
Ама половината индивиди тук не са чели темата,а?!
Момчето пита дали едно момиче може да излъже,че Е ДЕВСТВЕНО,а не,че НЕ Е!!!
По темата:Най-простия начин ... Прави го с момчето в последния ден от цикъла й,когато има адски малко количество кръв ... Стяга си малко мускулите (за да изглежда по-тясна) и готово ... Толкова ли е трудно да се досетиш!? :-|
ubuntureload
03-22-2009, 12:42
Абе цялата схема е елементарна.... ама не става само със вода ...трябва и сапун...
fifito0o
03-22-2009, 14:11
mi nz seki ima istorii oba4e az imam edna fr det cipata i nemoje da se razkusa osfen pri rajdane ili namesa na lekar i zatova moje d aluje seki ama ne vqrvam mn da sa tiq momi4eta
gLoRiToO
03-22-2009, 14:15
Не може,освен ако не е отишла да и присъдят или пък човекът които е с нея е твърде не опитен и няма как да усети такова нещо,може да го излъже.Но по принцип мисля че е невъзможно освен тези 2 варианта :?
fifito0o
03-22-2009, 14:18
mi nemoga da ti garantiram shtot ne sum i burkala po dupkite ama taka kaja 4e mn bolqlo otishla na lekar poslei kazali 4e samo lekar moje da q otvori ili pri rajdaneto :) qvno i e rategatelna cipata
VerryBerry
03-22-2009, 16:00
Не,не мисля,че може :?
VforVendeta
03-22-2009, 16:24
Абе мене малко не ми се вярва, въпреки че казвате че може и даже че някои от вас са го правили :-o . Момчето трябва да е мн заблудено дори да не е правило секс дотогава :? .
TheBestFriends Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 9:33 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне
Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..
Не бъди толкова сигурна 8-) . Зависи на какво момче ще попаднеш и ние момчетата можем да разиграваме :P . Преди известно времем бях чул едно изказване: "Една жена уважава мъжа когато знае, че че той може и без нея"
Така че ако си мъж на място жените не могат да те разиграват.
ест че може да се излъже едно момче!! (е стига славата ти да не се носи из целия кв) нз защо вс свързват този момент с много кръв и болки!!! може да има само болки, а щом можем да симулираме че свършваме, защо да не може да се правим и че ни боли... просто отг ми е твърдо ДА!
mArChEtYy
03-22-2009, 20:49
според мен не може
+++1 :)
A_Loving_Girl
03-22-2009, 20:51
Така е ,поне при мене нямаше.... :)
+1 не се знае на кого ще протече .. ако не протече може да се излъже.но ако протече нз силно се съмнявам :)
taLsunka
03-26-2009, 19:20
spored men musLq che moje jenute sa kowarnu s1shtestwa :D :-|
jambo_bs
03-27-2009, 16:03
според мен не може
anonimnaa
03-27-2009, 16:08
НЕ
sladkata_bebz
03-27-2009, 17:36
Аз също съм на мнение,че някои могат.Не при всички тече кръв и има адските болки.Ако е по-добра актриса,момчето изобщо няма и да разбере.
HouseEnergy
03-28-2009, 20:16
Не ми се вярва че може да излъже...Все пак не сме толкова глупави :)
therichbitch
04-01-2009, 21:56
ест че може да се излъже едно момче!! (е стига славата ти да не се носи из целия кв) нз защо вс свързват този момент с много кръв и болки!!! може да има само болки, а щом можем да симулираме че свършваме, защо да не може да се правим и че ни боли... просто отг ми е твърдо ДА!
e tva be6e nai-to4niq otg, nqma smis daje da prai seks po vreme na cikul ili ne6to takova, ne e zadulitelno da ima kruv, makar 4e ako mom4eto e mn mn opitno, mogei da se usumni