PDA

View Full Version : Някой от вас може ли да пише ПЕРФЕКТНИ философски есета

NaskoKaulitz
03-21-2009, 12:38
Трябва за понеделник да пишем есе а на мен задължително ми трябва 6.Не може да е преписано от интернет защото госпожата се усеща и изрично е забранила.Моля който може и има желание да ми помогне, да ми пише ЛС за да му кажа темата.Благодаря предварително......

ПС:Есето е по свят и личност, но пак се води философско :)

kotence_91
03-21-2009, 12:41
Не може ли да е от интеренет и да си го преработиш малко от тук от там :)

NaskoKaulitz
03-21-2009, 12:44
Не може ли да е от интеренет и да си го преработиш малко от тук от там :)За съжаление не, който занесе от интернет (дори леко преработено), госпожата разбира и пише максимум 4 :( а аз имам 556 и ми трябва сега 6 за да имам 6 за годината :(

kotence_91
03-21-2009, 12:51
Съжалявам, че не мога да помогна. Хич ме няма на есетата ... Но когато сме имали да пишем есета, не са ме хващали, че е преписано от интернет, бая размествам думите, заменям със синоними :D

fenkatakrisi952
03-21-2009, 14:12
Каква е темата :)

kalashnik
03-21-2009, 14:14
Аз съм добър в есетата, но само в литературните. Ако искаш мога да се пробвам във философско, но ми дай някаква тема.

NaskoKaulitz
03-21-2009, 14:19
Засега Goddess обеща че ще ми го напише, за което съм му искренно благодарен, но ако той не успее или възникне някакъв проблем, ще пиша и на вас :)

NaskoKaulitz
03-21-2009, 15:08
Ако погледнем в днешния свят, ще се ужасим от упадъкът на обществото, а ако се вгледаме по – внимателно, и на собственото ни АЗ.
Всеки се е изправял пред дилемите за моралният избор и всеки е постъпвал по грешния начин.А как да се научим да разграничаваме доброто от лошото, грешното от правилното, в общество без кардиналните и безусловни добродетели, когато действията са преди разума ? В крайна сметка обаче, нещата зависят от нас и не бива да чакаме друг да действа, вместо нас.Нашите действия определят случващото се.

Това е уводът, но човека каза че излиза и няма време да го допише.Моля който има желание да го направи, ще съм му адски благодарен.Темата е "Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон) "

NaskoKaulitz
03-22-2009, 11:14
Моля ви, за утре ми е :cry:

Sunny_stz
03-22-2009, 14:05
Тъй като темата е за философски есета някой сеща ли се какво може да се напише по темата ,,Съдбата помага на силните''

BabaVihronrav
03-22-2009, 14:24
Аз мога.
Но няма да го направя за гъзолизец като тебе.
Напиши си го сам.

NaskoKaulitz
03-22-2009, 14:38
Аз мога.
Но няма да го направя за гъзолизец като тебе.
Напиши си го сам.Казах "който има желание", а не "който може" :(

rusova
03-22-2009, 18:11
mucka dve ne6ta iskam da ti kaja purvoto e 4e 6tom e ese i ti iska6 6 ti trqbva da znae6 za tolkova ,sedni pomisli se pak e ese i tova elesno ti ako s ese nemoje6d a se spravi6 .. ;) vtoroto to po princip tova v intrnet e pisano ot u4enici i ti da napi6e6 ne6to ili nqkoi to pak 6te e gore dolu su6toto za6toto e po edno i su6ta tema...... posle kak moje6 da ubedi6 u4ilite ti 4e si go pisala ti a ne si go vadila ot neta ? tui 4e nameri si temav neta i smeni nqkoi dumi4ki senonimi ne6to deda znam :) uspeh

NaskoKaulitz
03-22-2009, 18:15
mucka dve ne6ta iskam da ti kaja purvoto e 4e 6tom e ese i ti iska6 6 ti trqbva da znae6 za tolkova ,sedni pomisli se pak e ese i tova elesno ti ako s ese nemoje6d a se spravi6 .. ;) vtoroto to po princip tova v intrnet e pisano ot u4enici i ti da napi6e6 ne6to ili nqkoi to pak 6te e gore dolu su6toto za6toto e po edno i su6ta tema...... posle kak moje6 da ubedi6 u4ilite ti 4e si go pisala ti a ne si go vadila ot neta ? tui 4e nameri si temav neta i smeni nqkoi dumi4ki senonimi ne6to deda znam :) uspehБлагодаря (момче съм) :) ами проверих и в интернет, но нищо не излезе :( Темата е Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон)

rusova
03-22-2009, 18:58
Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон)

emi napi6i ne6to offf tuka mi e mngo trudno da ti goobesnq taska xahhax nie horata nikoga ne mojem da se pitame kakvo 6te se slu4i,strah ni e za deistvame i posle da mislim kakvo 6te se s4uli a pred nas vinagi e vursosa kakvo 6te pravim tova pokazva 4e 4ovek se strahuva ot poslectviqta,zakoeto ne sme vinovni samo nie . (izmisli si go po dobre i si go sloji na uvod da ti kaja a onazi 4ast za teza)

Ако погледнем в днешния свят, ще се ужасим от упадъкът на обществото, а ако се вгледаме по – внимателно, и на собственото ни АЗ.
Всеки се е изправял пред дилемите за моралният избор и всеки е постъпвал по грешния начин.А как да се научим да разграничаваме доброто от лошото, грешното от правилното, в общество без кардиналните и безусловни добродетели, когато действията са преди разума ? В крайна сметка обаче, нещата зависят от нас и не бива да чакаме друг да действа, вместо нас.Нашите действия определят случващото се.

razmi6lqvai tam malko vruho tova koeto ti e napisal tova momi4e ili mom4e i 6te stane

ArTanDra
03-22-2009, 20:18
Това е проблемът ни на обществото... че всеки гледа някой друг да му свърши работата. Момче как ще се бориш за 6 като ти едно елементарно есе не може да напишеш, че и си нагъл. "Искам го за 6".... Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.

NaskoKaulitz
03-22-2009, 20:21
Това е проблемът ни на обществото... че всеки гледа някой друг да му свърши работата. Момче как ще се бориш за 6 като ти едно елементарно есе не може да напишеш, че и си нагъл. "Искам го за 6".... Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.Айде айде, няма значение как, важното е какво ще пише в дневника 8)

MrUndaztood
03-22-2009, 20:30
Бил (СОДА) Каулитц не може ли ?!

Lunatique
03-23-2009, 04:16
Сега за тези два дена можеше да седнеш, пък все щеше да измислиш нещо...

NaskoKaulitz
03-23-2009, 04:24
Сега за тези два дена можеше да седнеш, пък все щеше да измислиш нещо...Преписах увода, който онова момче беше така любезен да ми го напише, добре че имаме последен час и ще накарам някой съученик да ми го довърши :-P

Goddess
03-23-2009, 10:18
Сега за тези два дена можеше да седнеш, пък все щеше да измислиш нещо...Преписах увода, който онова момче беше така любезен да ми го напише, добре че имаме последен час и ще накарам някой съученик да ми го довърши :-P

Момиче съм. :-D
Иначе кажи после колко имаш. :)

NaskoKaulitz
03-23-2009, 12:04
Всъщност не ми го поиска 8-) и слава богу щото бях написал само това дето ти ми написа 8-) хубаво е ама не беше завършено

ПП: Извинявай за пола :oops: