View Full Version : ПОМОЩ!!! Искам да надебелея!!!
Значи аз съм на 14 1.58/1.60 съм и тежа 42 кг.АМА МНОГО СЛАБАА :lol: .Всички ми го казват.Омръзна ми просто.Идва лятo и нз как ще се покажа по бански ако тръгнем целия клас на басейн :lol: .Имам мн малки гърди а на зоната под гърдите направо ми се броят костите :lol: .Моля ви,помогнете мииии.Как да надебелея!!! :lol:
zuzimuzi
03-21-2009, 16:58
qj mnogooooooooo kolbasi, sirena, soleni hrani i pravi muskuli vav fitnesa , 6te nadebelee6 taka kato mi gleda6 avatara - misli6 li 4e nqma da ima efekt, po sa6tiq na4in ot 76 stanah 135 ..
Почти всеки ден ям дюнери,хамбургери,мноооооо ооого вафли,пуканки,безаолкохолн о,няма ефект.
:lol:
zuzimuzi
03-21-2009, 17:12
Koi nabor vika6 4e si?
SIgurno si o6te mnogo malka, no kato porastne6 gravitaciqta 6te si vzeme svoeto. I se radvai, 4e ima6 takova tqlo, hilqdi momi4eta go predpo4itat.. ima i drug variant , kato znae6 koq kravna grupa si, prou4i kakvo trqbva da qde6 za da otslabne6 i qj dr-te ne6ta ;)
отиваш и си купуваш 10 пици , после изяждаш 1 прасе, вземи си 3-4 чипса, зрънчо ,2 луканки,в мак доналдс си взимаш 6 big taste , 4 хамбургера и вече ше си качила 10 кила
как ги извадих тея числа и аз не знам :D :D :D :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
zai4ety13
03-21-2009, 18:11
Може да са просто гени или пък да не си предразположена към надебеляване(май не го казах правилно) Просто някои хора са така....Някои казват че от бозата се надебелявало и гърдите ставали по-големи...пробвай ако искаш, но нз дали има ефект.А пък иначе кво като си 42кг. ?На мене ми се струва нормално...само още 4-5кг имаш да качиш...
можеш ли да качиш снимки пък не притеснявай то наистина е до гении смисал има мн хора ядат като прасета пък са като клечки а др като мен каквото ям всичко ми се лепи за това сега съм на диета сега така ,че споко :)
Pepincetyy
03-21-2009, 18:51
Оф да ти имам проблема...аз спазвам какви ли не диети да отслабна, пък ти искаш да надебелееш :?
SoFarSoG00d
03-21-2009, 18:52
Аз съм 163см,бях 41 кг,ама не изглеждах чак толкова зле,мисля,че не си слаба,все пак си на 14 години и това си е нормално....даже трябва да се радваш,че не си дебела.
nefchi_bs
03-21-2009, 18:55
Еми това си е и до ген...Не можеш да го промениш..Има хора които не могат да отслабнат и такива които не могат да надебелият...Всеки с проблемите се :-D
Че тва за твоя ръст 160 см 42 кг си е перфектно... Радвай се, че си слаба, всички момичета ти завиждат сигурна съм ;-) :wink:
Оф да ти имам проблема...аз спазвам какви ли не диети да отслабна, пък ти искаш да надебелееш :?
emi hi4 da ne e problem i e...... spoko muckaaaa nqma kakvo da napravi6 gen si e tova i tolkoz :)))))):):):):):):):0
Според мен се безпокои затова , че е мн слаба и за тфа се притеснява за развитието на гърдите си :? :?
аз бях в сущото положение .. мн се тъпчех защото смятах че съм прекалено слаба и след 2 год. (в момента) ми се отрази и изведнъж надебелях ..
затова по добре си яж нормално да не стане като мен после да ти се отрзи :)
Може да са просто гени или пък да не си предразположена към надебеляване(май не го казах правилно) Просто някои хора са така....Някои казват че от бозата се надебелявало и гърдите ставали по-големи...пробвай ако искаш, но нз дали има ефект.А пък иначе кво като си 42кг. ?На мене ми се струва нормално...само още 4-5кг имаш да качиш...
Цели 3 месеца пих тази отвратителна боза-без файда! :lol:
Според мен се безпокои затова , че е мн слаба и за тфа се притеснява за развитието на гърдите си :? :?
Безпокоят ме гърдите наистина а още повече това че направо ми се броят костите на гръбначния стълб.Може и ген да е - и майка ми е много слаба.
SoFarSoG00d
03-21-2009, 20:06
Трябва да се консултираш с диетеолог,но това в случай че с годините ситуацията не се променит.Замисли се ,ти си само на 14,тялото ти тепърва ще се оформя,не си много висока,така,че тези килограми,имайки предвид годините са си напълно в реда на нешата,друго щеше да е да си над 160см,към 18 годишна с такива килограми.Засега изчакай тялото ти да се развие,а ако толкова искаш да напълнееш приемай таблетки 'Бирена мая',имат ефект,аз пих такива след като бях брутално отслабнала,но ефектът се усеща чак след 2-3 месеца от приема.
Трябва да се консултираш с диетеолог,но това в случай че с годините ситуацията не се променит.Замисли се ,ти си само на 14,тялото ти тепърва ще се оформя,не си много висока,така,че тези килограми,имайки предвид годините са си напълно в реда на нешата,друго щеше да е да си над 160см,към 18 годишна с такива килограми.Засега изчакай тялото ти да се развие,а ако толкова искаш да напълнееш приемай таблетки 'Бирена мая',имат ефект,аз пих такива след като бях брутално отслабнала,но ефектът се усеща чак след 2-3 месеца от приема.
Къде се продават тия таблетки и колко струват?
SoFarSoG00d
03-21-2009, 20:12
Ами във всяка една аптека,а цената е около 5-6 лв.,трябва да провериш,пих ги преди 3 години,ама имаха ефект.
Ами във всяка една аптека,а цената е около 5-6 лв.,трябва да провериш,пих ги преди 3 години,ама имаха ефект.
Дано да има ефект и при мен :)
Darkkiss
03-21-2009, 23:43
яж чипсове като распрана
Daniella_
03-22-2009, 09:17
И моята фигура е подобна,не се притеснявай.. :) Като искаш да качиш,ще качиш!Просто не преядай - не е полезно за организма и няма да надебелееш.Наистина пийвай бирена мая ,ще ти помогне и си хапвай каквото си поискаш,когато си поискаш.Определено няма да отслабваш,но ефекта няма да е за 2 дни. :P
аз наскоро чух, че имало някфи ампули с жен-шен които помагат за да надебелееш и определено има ефект.. ако искаш може да разпиташ по аптеките и съм сигурна, че ще ти препоръчат нещо :) .. айде успех
BigFakeSmile
03-22-2009, 13:09
хах хич не мисля че си мноого слаба...тва си е нормално :)
а иначе не се притеснявай че от тея неща не надебеляваш..продължавай да се тъпчеш и определено ще има ефект...
но няма нужда...не слушай какво говорят другите :)
Converse333
03-22-2009, 14:16
Спокойно и аз съм така.По едно време даже си мислех,че съм болна. :D Не съм кльощава,но съм си слабичка в сравнение с другите момичета на моята възраст.Ям ужасно много.Но по-добре така,от колкото да бъдеш някое свинче. :-D
за твоя ръст тези килограми са супер.То си е гени смис че ако ваште са слаби мн ясно че и ти ще си слаба.Аз приимерно се опитах да напълнея,но то просто не става,защото майка ми и баща ми са мн слаби и високи....и резултата сега е 1и 80,55 кг :D 8)
sweet_bubka
04-01-2009, 22:42
ohh i az imam takav problem pih i 2-3 vida hap4eta za imunnata sistema,sega i birena maq qm super mnogo i ve4e ot 3 dena sam v ka6ti i ka4ih 2 kg sega sam 172 54 kg no mi trqbva o6te 4e nemoga da se ponasqm.Iskam da kaja 4e ako si emocionalno napregnata i dosta iznervena nqma da moje6 da ka4i6.Trqbva da si spokoina da qde6 normalno i 6te napulnee6 postepenno
Moderated by slun4ice
Кирлицата е задължителна!
При повторно нарушение мененията ще бъдат директно изтривани!
т.14
sweet_tani
04-04-2009, 20:12
purvo ti sportuva6 li a i ako sportuva6 ne si razvalqi figurata i ograni4ava6 li se ot tova koeto qde6 a i ne si slaba a za men si si normalna tova 4e dr hora ti kazvat 4e si mn slaba ( ne e taka ili pone tova e moito mnenie) za6toto az predi bqh 37kg na 12 god :( :( :(
Moderated by slun4ice
Кирлицата е задължителна!
При повторно нарушение мененията ще бъдат директно изтривани!
т.14
Хапвай калорични и полезни храни. :) Спортувай.Не е лошо да се консултираш с диетолог. :)
Не взимай никакви хапчета без консултация с лекар!!!
dalches18
04-05-2009, 10:39
Отиваш в аптеката и питаш дали има глюкоза за пиене.
В рамките на една седмица трябва да изпиеш 1 банка , споко не е гадно , но наистина се пълнее .
Успех :)
някой хора не пълнеят дори да се тъпчат... :? не го разбирам тва :?
и аз искам така :(
kukli4kata001
04-05-2009, 12:39
ха моята най-добра приятелка е 1.60 и нещо,даже вече е на 15 години,ако ти кажа колко е слабичка няма да повярваш :D но пък за сметка на тва,всичко си й е наред и е много хубавка,пък може да е до гении.
hahavteen
04-05-2009, 13:28
BMI ти е 16! Взимай мерки викам аз защото на тия килограми не се живее.
От бирената мая и аз съм чувала че се пълнее. Според мен най-добре се консултирай с диетолог или се поинтересувай в нета кои храни са по-калорични. Не ти препоръчвам да се тъпчеш със сладки и мазни неща обаче. Все пак искаш да напълнееш малко а не да имаш целулит и гадна кожа :wink:
Irenchety
04-05-2009, 13:30
ех момичеее всеки си мечтае да има такова слабо тяло като на моделите ти пък искаш да надебеляваш, ама кфо да се прави структура и гени...
mim4ety_sara
04-05-2009, 14:14
И аз съм така - висока съм 163-4 ,на 14 и съм 43 кила :? . Е тва не е проблем,ама ако ви дам снимкии...искам да надебелея в ръцете и краката! 8-)
Значи аз съм на 14 1.58/1.60 съм и тежа 42 кг.АМА МНОГО СЛАБАА :lol: .Всички ми го казват.Омръзна ми просто.Идва лятo и нз как ще се покажа по бански ако тръгнем целия клас на басейн :lol: .Имам мн малки гърди а на зоната под гърдите направо ми се броят костите :lol: .Моля ви,помогнете мииии.Как да надебелея!!! :lol:
И аз съм като тебе само че съм по-слаба. 1.70 съм висока и съм 39-40 кг. И на мен по 5 пъти на ден ми казват колко слаба съм била, ама на мен ми е хубаво да ми го казват. РАдвай се че имаш такова тяло, а не си няква СЛОНИЦА, тогава ще искаш пак да си върнеш тези килограми.
YourPoison
04-13-2009, 18:11
ТОВА Е СТРУКТуРА :)
emi da ili gen i az sym taka qm mnogo ama nishto ne se lepi ..sled nqkolko dni stavam na 15 162\3 sum visoka i sum 40 kg :D
Aз непрекъснато се тъпча-няма ефект.Майка ми е много слаба,баща ми е много дебел.Егати гените.Ще опитам с бирена мая пък каквото ще да става.
някой хора не пълнеят дори да се тъпчат... :? не го разбирам тва :?
и аз искам така :(
всъщност аз съм така :) ,то е генетично !!само майка ми качва малко баща ми няма като някои шкембета или такива а с няква перфектно тяло ,не го хваля ,но наистина хапва и нищо му няма !Аз съм същата ,сега съм 45 кг. 8-) ,ама не ми личи ,хванал ме е апетита днес доста ядох ,форнети и 9 филии - на обяд 4 и вечеря 5 :-D ,ама то не е лошо :D поне при мен .. аз съм 165 см и тряя съм поне 50 кг ...
caseoftheex
04-13-2009, 18:57
Aз непрекъснато се тъпча-няма ефект.Майка ми е много слаба,баща ми е много дебел.Егати гените.Ще опитам с бирена мая пък каквото ще да става.
хаха и при мене е точно така. ;) значи .. аз 4 месеца ползвах бирена мая - да ти кажа нямаше особен ефект, затова преминах на мерц драже - и за 1 месец качих 3 кг. :) ти преценяш за какво става въпрос, като имаш предвид, че си се храня по същия начин както преди. ;)
,ама ако ви дам снимкии...искам да надебелея в ръцете и краката! 8-)
+1 и аз искам да напълнея там :o
toolostinyou
04-14-2009, 14:22
мн си си добре даже. няма да ставаме свине я. :D аз и аз съм слабичка на 17 г. съм 1.67 там някъде съм висока, а съм едва 48 кг. :( според вас нормално ли е?