View Full Version : Добри гимназии в гр.Русе
sweet_bunny
03-21-2009, 18:31
Здравейте,тази година съм седми клас в гр.Русе и все още съм в чуденка между три гимназии- МГ"Баба Тонка" с биолигия , АГ"Гео Милев" с английски и немски или СОУЕЕ"Константин-Кирил Философ" с английски.Бихте ли изразили своето мнение относно тези гимназии,а още по-добре ще е ако можете да изкажете мнение от личен опит. :)
Evanescencefan
03-22-2009, 08:17
Ами аз съм в СОУЕЕ 6 клас и за сега нямам оплаквания.Ако се изместиш тук,трябва да знаеш,че ще ти се налага да си носиш редовно униформата иначе не те пускат да влезеш.Също така трябва да започнеш да учиш и руски,а от 9-10 клас си избираш 3 чужд.Аз лично мисля да остана в СОУЕЕ.Успех с избора :)
mArMaLaDkA
03-22-2009, 16:17
^Айде,айде.От следващата година навсякъде вече ще са вкарани вече униформите и няма мърдане.
В МГ ще те зомбират, а тая дето предава математика на паралелката с биология е.. :? меко казано отвартителна.
В АГ ще пропаднеш..там са само метълисти и джи-та(не че е лошо, но пък всички друсат..).
В Руската стана като затвор..Хората стават все по-надути и по-грозни 8-) .Обаче пък е забавно поне .
Иначе..ти как си с оценките?Не се ли целиш малко високо..МГ, Руска ала-бала,,,, това са училищата дето искат най-висок бал, заедно с Иконома.Незнам...виж първо какво ще направиш на изпитите пък тогава мисли къде ще ходиш.
LiLGrizzly
03-22-2009, 19:39
Във Димитър Баларев (Химията) е най-яко.. ! Даскалите са супер печени и паралелката "Икономическа Информатика" е яка и хората в даскалото са яки всичко е 6 ! И няма такива униформи ! И диванчета си има вътре и кафе машина и голям салон и двор ! Не е като на другите училища ! И главното химията не се изучава усилено а нормално както при другите ! :-P
sweet_bunny
03-23-2009, 10:38
Благодаря за мненията! :) Имам време да мисля :)
kuklicka
03-23-2009, 16:48
Аз съм завършила немската и от всичките ми познати най-зле реализираните са тези от европейските. Не искам да обидя никой, но европейските, не са това, което бяха. А впрочем трябва да имаш идея какво искаш да учиш след като завършиш, а не просто така да си ибираш училище.
ThePowerOfLove
03-23-2009, 19:27
Аз съм от МГ-то ;) Препоръчвам ти го :) Според мен то си е най-доброто училище в Русе..