PDA

View Full Version : Изкушението да предадеш приятел...

Complication
03-21-2009, 21:49
Надявам се някой да прочете всичко и да даде своето мнение. Мерси предварително! И така ето я първата част http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=232641&highlight= . Взех решението да спра да се занимавам с въпросното момиче но така и не успях. Нямах достатъчно воля и също така тя беше доста настойчива. Не мога и ден без да се чуем, видим или да си пишем... Незнам просто какво да направя и тя какво иска от мен. Говорили сме си за много лични неща, за които на никой друг не съм казвал. И така стигнахме до момента, в който в прав текст ми каза "ето адреса ми, ... чакам те" :shock: Напоследък чувам само такива работи и всеки път ми иде да ударя нещо защото не мога да предам приятеля си, с който тя ходеше преди. Те са скъсали защото той не е бил сигурен в чуствата си... но все пак според мен не е редно да правя каквото и да е било с нея. Незнам още колко време ще издържа така, а и незнам дали въобще искам да се въздържам повече. :-o

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!
След като не направих нищо по въпроса, тя ми каза за някакво друго момче и само чакаше една моя дума но аз пак замълчах и я тласнах към бройкаджията... КАК МОЖЕ ДА СЪМ ТАКЪВ ИДИОТ?

Jesus
03-21-2009, 21:53
Помисли си дали си заслужава, и колко държиш на него, момичета идват и си отиват остават само истинските приятели и семейството :)

cherinka
03-21-2009, 22:07
^ е, чат-пат се намират и приятели, които се хвалят взаимно, че са чукали една и съща мацка. 8-)
ДНес пича я харесва супер много, но не знае какво да прави с нея, дали да я изчука, след време няма да му пука за нея. Какво има да се чуди толкова. АКо си некое копеле и си повърхностен - отивай ия чукай, а пък после да не ти пука за приятеля ти.

Иначе дори в момента да се ОПИТАШ да говориш с него по този въпрос, още тогава да знаеш, че си подал молба да спрете всякакви взаимоотношения. 8-)

оле пиша пълни глупости тая вечер

cryingangel
03-22-2009, 00:12
Разговаряй с него.

Complication
03-22-2009, 05:00
Не съм "некое копеле и си повърхностен" и знам, че няма да му е приятно защото и на мен няма да ми е приятно ако ми се случи същото. Въпроса е, че те са били добри приятели преди това и сега едва ли не се очаква да се дистанцирам от нея след като са скъсали. :-o

slun4ice_90
03-22-2009, 05:13
Те са скъсали все пак.Няма да тръгнете да изневерявате,бе хора...От друга страна наистина е адски кофти всичко това.Той ти е приятел и т.н.Направи това,което ти е на сърцето. :)

Bellatrix
03-22-2009, 07:04
Добре, ето ти малко прояснения:
Момиче, което:
1. Се натиска на най-добрия приятел на бившето си гаджето.
2. Ти пише да се е*ете преди дори да сте тръгнали.
3. Те навива да предадеш свой близък човек.

ИЛИ

Най-добър приятел, който:
1. Ще бъде до теб в тежки моменти.
2. Разчита на теб.
3. Има мъжка солидарност и няма да те прецака.

Е, много сложно.

svetlomira
03-22-2009, 07:11
Не мисля,че ще предадеш приятеля си-между тях всичко е свършило отдавна.Това си е лично твоя свят.Кого ще допуснеш в него-решаваш сам.По начина,по който говориш за момичето разбирам едно-приятел ти си влюбен.Не мислиш ли, че ако не направиш нещо,това също може да развали отношенията ти с твоя приятел,защото заради него си се лишил от възможна връзка.Изясни си чувствата и действай!!!! :-)

kuklicka
03-22-2009, 09:50
Bellatrix Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 11:04 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Момиче, което:

и според мен тая не струва!!!

kuklicka
03-22-2009, 09:51
Bellatrix Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 11:04 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Момиче, което:

и според мен тая не струва!!!

Complication
03-22-2009, 12:06
Момиче, което:
3. Те навива да предадеш свой близък човек.

ИЛИ

Най-добър приятел, който:
1. Ще бъде до теб в тежки моменти.
2. Разчита на теб.
3. Има мъжка солидарност и няма да те прецака.

Е, много сложно.

Не ми е "най-добър приятел" но си е печено момчето, а с това момиче поддържаме контакт вече сигурно 7-8 месеца. Вярно е, че здраво съм затънал.

kypo
03-22-2009, 12:14
щом се питаш, значи изобщо не ти е приятел. направо отивай да я чукаш онази че ще съжаляваш след време за пропуснатия шанс!

защото бившите на истински приятел са табу, както и сестра му (ако има такава). ства дума за приятел, който би ти помогнал да заровиш труп, ако си убил някого. нали знаеш как да тестваш имаш ли истински приятели - звъниш една нощ на всичките си уж приятели, че си блъснал с колата някой и трябва да ти помогнат. ако не се появи никой, значи нямаш такива. който дойде с лопатата, значи е твой човек! (чух ли го това, или го видях не помня, но ако го направя ще дойдат само 1 или двама от всички, които познавам... тва е истината)
аре и да се похвалиш после

fc
03-22-2009, 12:18
Не съм, чел всички мнения.

Ти попита ли приятеля си дали има нещо против това да ходиш с нея?

GossipGirl89
03-22-2009, 12:38
Ем виж ся... ти го познаваш приятелят ти най-добре и горе-долу можеш да прецениш дали все още има нещо към нея и как би реагирал ако ти се захванеш с въпросното момиче... Но добре си помисли дали си заслужава жертвата. Замисли се момчето колко добър приятел ти е и дали можеш да разчиташ на него и ако отговора на тия въпроси е "да" - заслужава ли си да го идгубиш заради няква тъпа п*тка дето я е досърбяло...

Mi6inka
03-22-2009, 15:55
а защо не опиташ да обясниш ситуацията на него?.. или пък.. тя знае ли за това как се чувстваш..че ти е куцо да се занимаваш с нея при положение ,че бившият и ти е приятел...

Complication
03-22-2009, 16:34
а защо не опиташ да обясниш ситуацията на него?.. или пък.. тя знае ли за това как се чувстваш..че ти е куцо да се занимаваш с нея при положение ,че бившият и ти е приятел...

Не, тя незнае...

Geimara
03-25-2009, 20:39
Питай приятеля ти и ако всичко е наред давай ! Но ако не е съгласен избирай неможе и 2мата !

Gerganna
04-08-2009, 00:00
оо.. за предадох приятелка и наистина съжалявам, защото всички се нахвърлиха върху мен, но тя самата не го направи.. :o

nebrejnata
04-08-2009, 04:08
:shock:

Take_That
04-08-2009, 21:43
Те са скъсали все пак.Няма да тръгнете да изневерявате,бе хора...От друга страна наистина е адски кофти всичко това.Той ти е приятел и т.н.Направи това,което ти е на сърцето. :)

Правилно :)