Влез

View Full Version : Tя е 5 клас, а той на 17 год

shokoladchety
03-23-2009, 12:21
Така значи,имам една много добра приятелка,която от няколко седмици излиза с едно момче.Така,тя е на 11,т.е. 5 клас,а той е...еми на 17.И те излизат само като приятели,или поне тя твърди така...До тук добре,обаче имаме приятелки,които познават момчето(защото честно казано не го познавам лично)и те казват,че той си търси момиче,което да...(сещате се).Тя ми разказва,че той и говорил,че е специална,единствена и незаменима.Той,обаче,си има гадже.И днес,докато си говорих с една приятелка(която познава това момче)тя ми каза,че това момче се е прегръщало с моята фр.на едно място.Бях много ядосана и понеже ми бяха казали,че той се натиска с много момичета и че ги целува и че....абе страшна работа!Тя е убедена,че той й е само приятел,че неиска това от нея.Та какво мислите вие?!
P.S.-Съжалявам,ако темата не е за тук... :oops:

Converse333
03-23-2009, 12:36
Казвай на приятелката си да го оставя...Не иска да я нае*ат в 5 клас,нали? :?

valdesbg
03-23-2009, 12:55
Ех защо и моите прителства не са такива... :Р

Converse333
03-23-2009, 13:13
:D :D :D
Ако това момиче наистина иска да се е*е в 5 клас...Трябва да си лекува хормоните . :-o :D

shokoladchety
03-23-2009, 13:19
Тя си мисли,че той и е приятел.Неиска нищо повече и невярва,че той иска нещо подобно.Макар че,не го познавам съм сигурна,че иска само това.Иде ми да ги :o и двамата

valdesbg
03-23-2009, 13:21
Шоколадче - малките са лесно доверчиви и нямат много опит. Та затова и приятелката ти не забелязвам един куп неща в тоя момък. Няма как да я промениш. Апетита идва с яденето.

YouMakeMeFeel
03-23-2009, 13:34
Шоколадче - малките са лесно доверчиви и нямат много опит. Та затова и приятелката ти не забелязвам един куп неща в тоя момък. Няма как да я промениш. Апетита идва с яденето.

+ 1 ... mnogo si prav :)

YouMakeMeFeel
03-23-2009, 13:35
a da i kaji na priqtelkata si kakvo sa ti kazali drugitte xora za nego i q nakarai i tq da pogovori s tezi xora i tezi neshta da i budat kazani ne samo ot teb...poneje tq moje da go prieme kato zavist moje bi... ta misalta mi e da go chue i ot dr xora osven teb... aide uspex :) :) :) :)

FlashMX
03-23-2009, 15:27
Да се прегръщат не означава нищо....... По принцип.. аз имам много добри приятели от женския пол и се гушкаме всеки ден по 1000 пъти :D . Обаче все пак ми се струва че има нещо нередно .. какво ще прави 17 годишен с 11 годишно лапе ..Дори да излизат приятелски едва ли имат много общи теми O_O

Cellmate
03-23-2009, 15:29
Смърт за педофила!

DevilWish
03-23-2009, 16:04
Тя си мисли,че той и е приятел.Неиска нищо повече и невярва,че той иска нещо подобно.Макар че,не го познавам съм сигурна,че иска само това.Иде ми да ги :o и двамата
Еми просто приятелката тие е много наивна.По-добре я предупреди, преди да направи някоя глупост, за която да съжалява ;)

hrisiiiiii
03-23-2009, 16:30
1) Нормално е за 17 годишно момче да има такива 'нужди'.
2) Не е нормално за 11 годишно момиче да преследва приятелката си като нейн личен детектив. Остави я да прави каквото сметне за добре.. И двете сте на еднаква възраст (:предолагам), така че едва ли ще можеш да я убедиш в нещо.. Каквото и да е то.. :)

sweet_sorcerer
03-23-2009, 16:32
Смърт за педофила!
+1 :o :o :o :-x :-x :-x

YouCantStopMe
03-23-2009, 16:33
Я кажи на приятелката си просто да не се събира с него и ако се събира,поне ако започне да й прави някакви намеци да му откаже КАТЕГОРИЧНО.Пък и.. ако е някой свестен к'во ще иска от 11 годишно момиче??
Ама.. попринцип хората на 17 имат такива нужди,ноо.. не и с толкова малки Госпожички.

Oxygen
03-23-2009, 17:39
Wow toi naistina qwno mai iska da spi s neq samo, ne che e moq rabota , no spored men tq trqbwa da prestane da byde tolkowa blizka s nego zashtoto shte i zawyrti glawata kakwato e malka i naiwna shte i "sabue" gashtite i shte q zareshe, a ne smqtam che towa e nai-"hubawoto " prejiwqwane za edno malko momichence na 11 :shock: :shock: :shock: Sawetwam te seriozno da goworish s taq twoita fr ! 1wo towa momche e na 17 zaboga toi e mnogo nad washiq akyl ( ne che iskam da wi ubidq nishto podobno ,no ste oshte malki za 17 godishni :) ) 2ro moje i da i e priqtno wnimanieto koeto toi i obrushta no w edin moment toi shte si poiska towa koeto celi i shte stane "weselo" Nai-dobre si pogoworete i to mnogo seriozno neka da sa si fr no da wnimawa mngo , towa e moeto mnenie 8-) 8-) 8-) 8-)

ifkataAa
03-23-2009, 19:13
Ех защо и моите прителства не са такива... :Р

:razz: :razz: :razz:

BiboW
03-23-2009, 19:20
Смърт за педофила!
+1 :o :o :o :-x :-x :-x

+2

Wrathchild
03-23-2009, 19:51
Това че я прегръща не е показателно за нищо. Но принципно аз не мога да си представя, че едно момиченце на 11 може да е сексуален обект за когото и да било. Че се е случвало, така е, ама те са още деца... дори извивки като хората нямат :shock:
Но и като приятелство ми е странно - точно това е възраст, в която разлика от 6 години е много показателна. Единия вече мисли за секс, че и практикува... а другия тъкмо е зарязал куклите. Ако тя беше на 17, а той на 23 ситуацията щеше да е различна. Но сега тя е по-добре да се отдръпне.

fc
03-23-2009, 19:58
Това момче има нужда от помощ.

therocky
03-23-2009, 20:00
Тя изпитва ли нещо към него?
Ако изпитва ще е много наранена, защото той си играе с нея... Наивна е! Поговори с нея. Помогни и да го избягва, бъди повече време с нея!

ThisIsMe
03-23-2009, 20:03
пфф приятелката ти луда ли е :shock:
да не се занимава сега с него ...или поне ,като порасне къде е още на 11,тя е малка за гаджета..каму ли с такава разлика :?
Проста работа...колко лесно се лъжат .Ако тя не се отдръпне съм сигурна ,че той ще иска само да я изчука и после ще я зареже без да му мигне окото. :o Мислете малко ,затова имате глави..

GossipGirl89
03-23-2009, 20:22
Ако изпитва ще е много наранена, защото той си играе с нея... Наивна е! Поговори с нея. Помогни и да го избягва, бъди повече време с нея!

Какво толкова може да изпитва едно 11 годишно момиченце ? :shock: Всички сме минали по тоя път и знаем как е - просто й е кеф, че баткото й обръща внимание...
Ти вече си я предупредила един път - остави я да си троши главата. Нека прави квото иска после всичко ще си е за нейна сметка,а на теб няма да ти у гузно, защото си я предупредила вече...
Ако толкова много искаш да я предпазиш защо не поговориш с майка й например ? Ама ако решиш да говориш с нея й кажи по по-дискретен начин да говори с дъщеря си, не директно да й изтипоса "Ама ти верно ли излизаш с 6 години по-голям от тебе" ...

jeko123
03-23-2009, 21:51
Тоя пич ако наистина иска нещо повече от тва дете.. ми се вижда ДОСТА пропаднал.

therocky
03-24-2009, 04:48

Какво толкова може да изпитва едно 11 годишно момиченце ? :shock: Всички сме минали по тоя път и знаем как е - просто й е кеф, че баткото й обръща внимание...
Ти вече си я предупредила един път - остави я да си троши главата. Нека прави квото иска после всичко ще си е за нейна сметка,а на теб няма да ти у гузно, защото си я предупредила вече...
Ако толкова много искаш да я предпазиш защо не поговориш с майка й например ? Ама ако решиш да говориш с нея й кажи по по-дискретен начин да говори с дъщеря си, не директно да й изтипоса "Ама ти верно ли излизаш с 6 години по-голям от тебе" ...

А, може да изпитва само симпатии. :)
Не съм се уточнила!

ImmortalForever
03-24-2009, 16:16
Той за накзателно процесуален кодекс чувал ли е?..Май не.. Ш чуе...

selens
03-24-2009, 16:18
Кажи и да си седне на гъза 8-) :?

mim4ety_sara
03-24-2009, 18:21
Как какво да и кажеш..кажи и истината! :shock: :o

gLoRiToO
03-24-2009, 18:34
Ами тя е прекалено малка,а той на 17 има си нужди и сигурно гаджето му не ги покрива и се опитва да прелъже малката...Да го оставя докато не е късно!

evelinka1122
03-24-2009, 18:42
приятелката ти е мн тъпа... дано и ти да не си такава като стош безучастно и да гледаш тоя как я мотае...

lifelesscorpse
03-24-2009, 18:53
отиваш при нея и провеждате един много сериозен разговор.11 годишно момиче няма абсолютно никаква работа със 17 годишен батко.видиш ли,че се увлича по него я спирай веднага.в противен случай не се знае какво може да й се случи и колко наранена ще е след всичко това. :?

TheNewReligion
03-24-2009, 19:53
Мисля, че е очевидно какво иска. Момичето е доста наивно. Не се опитвай да й наливаш акъл в главата. Няма смисъл. Гледай своя живот. :)

stuci_i_miri
03-24-2009, 21:35
намери начин приателката ти да стане свидетелка на момчето и гаджето му :-D тогава ще има екшън

Darkkiss
03-24-2009, 23:36
нищо ново...

term0t0
03-25-2009, 04:07
нищо ново...

vikincety94
03-25-2009, 12:18
Веднага ти казвам...!! Този иска само едно нещо,което повечето искат!!
При положение,че приятелката ти е 5 клас,най-добре е да страни от този..но живота си е неин! :D :o

vesSynkaa
03-25-2009, 15:11
Ми като за начало приятелката ти е ПРЕКАЛЕНО малко за него ,,
Той е на 17 и е нормално да го иска тфа .. И кфо като се целувал
с момиче? :lol: Ми тфа е нормално,скъпа :lol: За него връзка не е
да се хванете за ръчичка и "миличко,обичам те :-) " ... Приятелката
ти е не е готова за така връзка и още е малка за него / освен , ако не иска
да се на*бе в 5ти клас :lol: / .. Абе да го оставя щото той си играе с нея..
Много добре знае,че му се връзва .. Тфа с "мило,ти си специална" е вече
изтъркано и се хващат само такива 8-) За тфа че и кажи да порасне
малко,пък тогава да ми ходи по батковци :lol:

П.П : Абе хора,представяте ли си какви са им общите теми?! :lol:

soul1199
03-25-2009, 16:55
kaji na mom4eto da q ostavi namira,4e e prekaleno malka za nego i t.n.,a neq q druj po-dale4e ot nego,kusmet :)

mArMaLaDkA
03-25-2009, 17:00
Сигурно е яко да го тикаш в тясна путка. :?

BaiToq
03-25-2009, 18:44
Казвай на приятелката си да го оставя...Не иска да я нае*ат в 5 клас,нали? :?
Отде знаеш,че не иска :D :D :D

Sebastianek
03-25-2009, 19:02
why everyone are so fucking stupid...

vlubeno_momi4e***
03-25-2009, 19:56
Приятелката ти е пракалено малка, наивна и има много по различно мислене от това момче! На 17 той естествено , че иска само секс от нея! На него не му трябват сериозни взаимоотношеия с една 11-12 годишна, която не знае боли ли я .. сърби ли я! :?

Darkkiss
03-25-2009, 21:00
why everyone are so fucking stupid...

why dont you talk on Bulgarian when you cant talk on english????

mrazqkindergarten
03-26-2009, 21:42
Определено такава връзка не я виждам като възможна...особено ако тоя е курвар...омг,пред тая разлика ние с приятеля ми сме на една възраст бе... :? 8-)

Hilary_
03-27-2009, 11:30
Първо защо взимаш отнощение между техните неща... тя питала ли те е?! А иначе по въпроса ти ами щом е к*рвар по добре и кажи да не се захласва по него за да не я нарани... ако иска да са само приятели и до там... ако не те послуша ти няма какво да направиш по въпроса нека сама се убеди в думите ти... :?

shokoladchety
03-27-2009, 13:52
Изчетох всичко и да ви кажа честно
1.Аз съм на 14 и да тя ме попита какво да прави.
2.Общите им теми/за които се чудите/,всъщност е само една-и двамате са последователи на емо-стила.Точно за това се притеснявам,понеже едно от правилата им е,,Чукай я и я зарязвай``+тва тя е мн объркана.
Незнае дали да продължи да се вижда с него.Показа ми един негов СМС,Цитирам,,...ти си различна,ще зарежа всеки заради теб,ще скоча в морето с камък на врата,ще се самоубия ако те нямам...``Не продължавам по-нататък по простата причина,че става вулгарно.Явно е,че и тя почва да се съмнява,но все още иска да бъдат приятели... Луда лапешка работа... :-x

chaos_
03-27-2009, 21:27
Не разбирам,какво вижда един 17-годишен във една 11-годшна??

Vesk0u
03-27-2009, 21:29
Лелееее.. това си е чиста педофилищина! Нищо, че е на 17 - момичето на 11. За Бога, та това е ДЕТЕ!!! Махай тоя от детето!

elsy
03-27-2009, 21:36
Тва кат некъв виц... 17-годишен с 11-годишна? wtf?

Enough
03-27-2009, 21:47
Лелееее.. това си е чиста педофилищина! Нищо, че е на 17 - момичето на 11. За Бога, та това е ДЕТЕ!!! Махай тоя от детето!

4oveka si pada po par4e meso ;D nice 8-)

Vesk0u
03-27-2009, 22:22

4oveka si pada po par4e meso ;D nice 8-)

Това въобще не е смешно...

Mihailova
03-27-2009, 23:10
Вече наистина ме е страх . Писна ми по цял ден да слушам , да чета за педофили , педерасти и лесбийки. Отвратена съм. :-&

EarthShaker
03-28-2009, 11:24
е той се натиска с много момичета и че ги целува и че....абе страшна работа!

:lol:

Infinity
03-28-2009, 15:30
Еми побързай да отъвршет тази приятелка,защото той само ще я използва-Кажи и го докато е време!!! :-o

Marky
03-28-2009, 15:44
Шоколадче - малките са лесно доверчиви и нямат много опит. Та затова и приятелката ти не забелязвам един куп неща в тоя момък. Няма как да я промениш. Апетита идва с яденето. А ти не разбираш ли, че и шоколадчето е 5ти клас?
Авторке, кво изобщо се месиш, кво щат да праат, се еб*т, теб кво те боли ?

waaaagh
03-28-2009, 19:11
Така значи,имам една много добра приятелка,която от няколко седмици излиза с едно момче.Така,тя е на 11,т.е. 5 клас,а той е...еми на 17.И те излизат само като приятели,или поне тя твърди така...До тук добре,обаче имаме приятелки,които познават момчето(защото честно казано не го познавам лично)и те казват,че той си търси момиче,което да...(сещате се).Тя ми разказва,че той и говорил,че е специална,единствена и незаменима.Той,обаче,си има гадже.И днес,докато си говорих с една приятелка(която познава това момче)тя ми каза,че това момче се е прегръщало с моята фр.на едно място.Бях много ядосана и понеже ми бяха казали,че той се натиска с много момичета и че ги целува и че....абе страшна работа!Тя е убедена,че той й е само приятел,че неиска това от нея.Та какво мислите вие?!
P.S.-Съжалявам,ако темата не е за тук... :oops:
Абе да ги е*а и ши*аните гангстерчета-плачат си за анален разтрел с пушка за слонове :-x
Тоя "приятел" е жалък защото не може да си има нормална връзка :-x