View Full Version : OPAOPA
Wrathchild
03-23-2009, 16:31
Просто не е за всеки. Не всеки обича да му ближат краката. Не всеки харесва оралният секс. Не всеки харесва и аналния.
Относно фетишите - има такива, които си падат по латексови костюми, по това приятелката им да се облича като животно, има харесващи СКАТ и златен дъжд... Както и БДСМ, но тези неща има хора, които ги харесват, както и хора, които не ги. И това, че нечии крака смърдят изобщо не е критерий. Има хора с безкрайно чисти, а пак не го харесват...
MrUndaztood
03-23-2009, 16:46
На мен пък изобщо н еми е по вкуса...
А относно Златният дъжд ( да ти пикаят на лицето,тялото,устата ) и Ската(да ти се изхождат на тялото и лицето и да ядеш. .. ) ... извинявай,това дори не е фетишизъм,а...разврат,изрод ина,гнусотия...Тези "хора" са за веселата болничка и ризата без ръкави
oceanborn
03-23-2009, 17:41
Моят приятел го харесва,на мен също ми харесва и не виждам нищо лошо.Когато се прави с чувство и желание е страхотно.Според мен няма да съжалявате ако опитате
Всеки си има възгледи и всеки има различно мнение по дадено нещо.На едни им харесва на други не.Не съм чел да се писали,че са против него а че просто нито им харесва нито им допада.Аз лично не го харесвам,има купища места по тялото на едно момиче за целуване от колкото по краката.
BrokenInnocence
03-23-2009, 18:57
Фетиш като фетиш... не може всички да са му фенове. Аз лично нямам нищо против да ми целуват краката.
s_E_x_Y_y_Y
03-23-2009, 19:30
Разни хора , разни вкусове . На някои им харесва , на други не.На мен лично не .Мисля че има по-възбуждащи неща.
Wrathchild
03-23-2009, 19:43
На мен ми е много по-възбуждащо да съм с високи токчета (до сега не е ставало де, говоря само за представи - правя секс без обувки за сега), от колкото да ми ближат краката...
mysterious93
03-23-2009, 19:47
:lol: :lol: леле много си зле.. ти къде се намираш?? никой не се е нахвърлил върху този фетиш.. всичко ли трябва да ни харесва? нямаме ли право кво да ни харесва и кво не? дай да те опъна на бързо (анален) ама няя да ти хареса, нали? ся трябва ли да пусна тема и да се оплача?? егати глупостите..
93 :smt117 :smt046 :smt041
SiSsKkAa
03-23-2009, 19:50
Според мен дори да спазваш добра хигиена някакси е гнусничко да ти лиже някой краката,които цял ден киснат в някакви обувки,но все пак всеки с "вкуса" си
mysterious93
03-23-2009, 20:00
абе ти остави че е гнусно.. ми аз както имам гъдел и ще му играя един в мутрата :D не е работа... :D
NeSumJenaTi
03-23-2009, 20:25
аз нямам против . . . разни хора, разни идеали . . . използвала съм този начин за доставяне на удоволствие и са ми го прилагали и наистина е много възбуждащо , особено когато аз съм го правила и много ми хареса
PainMonopoly
03-24-2009, 11:53
И аз винаги съм се чудел какво против могат да имат. Дали краката им са гнусни или не, тях не ги засяга - никой не ги кара да си ги ближат. Това е проблем на партньорите им.
Аз както съм със зверски фуут фетиш ако мацката ми откаже достъп до краката си, не бих го приел никак добре.
аз лично го намирам за гнусно нз всеки си приценява ,но не ме и възбужда така че съм против :)
Wrathchild
03-24-2009, 13:35
И аз винаги съм се чудел какво против могат да имат. Дали краката им са гнусни или не, тях не ги засяга - никой не ги кара да си ги ближат. Това е проблем на партньорите им.
Аз както съм със зверски фуут фетиш ако мацката ми откаже достъп до краката си, не бих го приел никак добре.А ако наистина има гъдел (както съм аз, дори от най-лекото докосване пищя и ритам)? Тогава какво правим?
PainMonopoly
03-24-2009, 16:17
Аз както съм със зверски фуут фетиш ако мацката ми откаже достъп до краката си, не бих го приел никак добре.А ако наистина има гъдел (както съм аз, дори от най-лекото докосване пищя и ритам)? Тогава какво правим?Търсим компромис...
И аз много се кефя на крачетата, но не лизане...Просто са възбуждащи за мен (и то яко).
snoopypyx
03-26-2009, 10:09
не виждам нищо лошо :oops:
PainMonopoly
03-26-2009, 12:45
Лизането не е единствената възможна фуут фетиш дейност. 8-)
suitable
03-26-2009, 12:57
Не можеш да насилиш хората да харесат нещо, което ти самия харесваш и смяташ, че и другите трябва да го одобряват.. Всеки си има свой собствен вкус.. След като теб си те кефи - не обръщай внимание на мненията, които го оплюват.. Самия фетиш си е странен, само и единствено защото хората, които го практикуват са рядкост.. Представи си да забележиш, че не се харесваш на някоя жена.. би ли отишъл и би ли и се натрапвал с въпросите "защо не ме харесваш" и тн. - това просто доказва, че всеки има различен вкус и разбирания и не може просто ей така да хареса неща, към които не изпитва никакви симпатии или чисто и просто не одобрява..