Влез

View Full Version : Въпрос към момчетата....

Andito0o
03-23-2009, 20:56
Защо винаги ама винаги след като една жена пусне на един мъж и после той след 1-2 дена се държи сякаш не съществува и меко казано я зарязва ?!? :? :? :x :x

AlokiNn
03-23-2009, 20:57
НЕ е така ! Строго различно е при всеки..

dark4070
03-23-2009, 20:59
адски много грешиш ако така мислиш AlokiNn е прав зависи от човека до теб

Andito0o
03-23-2009, 21:01
ще ми се да грешах :(

ubuntureload
03-23-2009, 21:07
Защо винаги ама винаги след като една жена пусне на един мъж и после той след 1-2 дена се държи сякаш не съществува и меко казано я зарязва ?!? :? :? :x :x
Ами щото ако ти се лепне тоя мъж ти бягаш от него ... и ти го зарязваш... Слушаш не слушаш чалга изслушай тоя хит ама слушай текста МНОГО ВНИМАТЕЛНО
http://vbox7.com/play:a91dd296

DiabolicalSoul
03-23-2009, 21:13
Защо винаги ама винаги след като една жена пусне на един мъж и после той след 1-2 дена се държи сякаш не съществува и меко казано я зарязва ?!? :? :? :x :xза да си и го върне за тормоза дето му е ударила, докато му пусне 8)

Andito0o
03-23-2009, 21:13
Ами щото ако ти се лепне тоя мъж ти бягаш от него ... и ти го зарязваш... Слушаш не слушаш чалга изслушай тоя хит ама слушай текста МНОГО ВНИМАТЕЛНО

доста е вярно това което се пее..даже прекалено вярно.. за съжаление..

Но все пак като сме изкарали една яка нощ и после да се прай че те няма си е доста гадно все едно 1 месец само това е чакал и след като го е постигнал се е успокоил и ти тегли майната :x :x :x не е честно :x :x

JenataNaShefa
03-23-2009, 21:20

Ти пък ще излезеш многострадална душа :-o
По темата ... всичко е индивидуално, но и всичко е субективно !
Да, мъжете са такива... разбира се има изключения, но има и нещо друго... по принцип е по-лесно да се вярва в лошите неща отколкото в добрите... както искаш си го пречупвай това и за каквото искаш си го напасвай...

ubuntureload
03-23-2009, 22:15
Аз съм монахин . . . не се eбaвaй с чувствата ми ...

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:19

Ооо извинявай... толкова да съм нетактична 8)

ubuntureload
03-23-2009, 22:23

Ооо извинявай... толкова да съм нетактична 8)
Приема се :-)

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:27

Я пробвай с ubuntureload, той е пич... няма да направи така, нали ubuntu !? 8-)

ubuntureload
03-23-2009, 22:29

много ясно ... аз първо ще я зарежа после ще правя секс с нея .... :oops: :oops: :oops:

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:33

много ясно ... аз първо ще я зарежа после ще правя секс с нея .... :oops: :oops: :oops:

Ееее защо сега казваш и ме излагаш :?

ubuntureload
03-23-2009, 22:36

Ееее защо сега казваш и ме излагаш :?
Ооо аз теб не те излагам .... само себе си ... във форума определено не ми се носи славата на мила душичка каквато всъщност съм :oops: :oops: :oops:

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:39
Айде по темата... дами ubuntureload е мила душичка, той няма да направи нищо лошо с вас :grin:

ubuntureload
03-23-2009, 22:43
Айде по темата... дами ubuntureload е мила душичка, той няма да направи нищо лошо с вас :grin:
Хммм добра реклама ми правиш... само един въпрос защо ти бягаш...

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:45

Само така ти се струва...

ubuntureload
03-23-2009, 22:49

Само така ти се струва...
Ами защо тогава ме предлагаш и на останалите ... или си фенка на големите оргии... дано мога да издържа

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:50
Това за оргиите звучи повече в твой стил, но не и в мой :?

ubuntureload
03-23-2009, 22:51
О нееее .... :shock: :shock: :shock: Нали ти казвам аз съм монахин ... девствено парче ... :oops: :oops: :oops:

JenataNaShefa
03-23-2009, 22:53
О нееее .... :shock: :shock: :shock: Нали ти казвам аз съм монахин ... девствено парче ... :oops: :oops: :oops:

Значи офертата за дамите отпада :(

ubuntureload
03-23-2009, 23:01

Значи офертата за дамите отпада :(
Нищо не отпада .. нали ще ми разясниш кое как става... :oops: :oops: :oops:

JenataNaShefa
03-23-2009, 23:05
айде стига толкова със спама :-|

dimitar_ak
03-24-2009, 05:32

Не е винаги. Просто мъжете които избираш не струват

galenata
03-24-2009, 06:45
Tи си попаднала на такива просто.Зависи от момчето,а не от това,че си му пуснала.

TPAKTOPUCTA
03-24-2009, 07:11
щото сигурно си спала само с пубери от класа, няма се шашкаш като пораснеш малко и/или правиш секс с по-големи момчета, ще се чудиш как да се отървеш от тях след секса :)

Shia
03-24-2009, 08:29
След като пуснах на приятеля си два дена не можех да се отърва от него-нямаше го тоя момент със "зарязването",даже напротив ужасно привързан е към мен :smt052

plmn
03-24-2009, 08:41
Tи си попаднала на такива просто.Зависи от момчето,а не от това,че си му пуснала.

XENON
03-24-2009, 13:10
няма логика един мъж да прави така :)
а по скоро ще гледа да му пуснеш пак

mimako
03-24-2009, 15:49
А защо си мислите че винаги момичето трябва да пусне,та няма ли момент и в които на момчето да не му се прави секс...

JenataNaShefa
03-24-2009, 15:55
А защо си мислите че винаги момичето трябва да пусне,та няма ли момент и в които на момчето да не му се прави секс...

Не !!! :razz:

Sh@d0w
03-24-2009, 15:57
Ти да не очакваш след като се чукате и после да се ожените :shock:

a3c1M
03-25-2009, 18:00
Защо когато харесаш някое момиче дори и да е взаимно то все се прави на недостъпно и иска да те разиграва? ?!? :? :? :x :x

kotora
03-25-2009, 18:08
еми... тва, че с теб са постъпили така, не означава, че всеки със всяка прави така... все едно да кажеш, че ако веднъж ти се скъса презерватива... всеки път ще ти се къса... :shock: :shock:

Dind0r
03-26-2009, 16:55
Аз съм монахин . . . не се eбaвaй с чувствата ми ... [/quote]

не се ли казва монах :D :D :D

ubuntureload
03-26-2009, 17:36

не се ли казва монах :D :D :D[/quote]
Монах е устаряла форма :lol: :lol: :lol:

nyx
03-27-2009, 11:51
ами колко пъти досега ти се е случвало това? щото ако имаш такава "слава" че няколко момчета са те сменили е нормално...викат му "момчето се мъчи да вкара момичето в леглото и после чао!"

nyx
03-27-2009, 11:54
еми... тва, че с теб са постъпили така, не означава, че всеки със всяка прави така... все едно да кажеш, че ако веднъж ти се скъса презерватива... всеки път ще ти се къса... :shock: :shock:

хиахихах относно презервативите можем да поспорим :D там всичко е въпрос на късмет :D

TheBeliever
03-27-2009, 12:11

хиахихах относно презервативите можем да поспорим :D там всичко е въпрос на късмет :D

Не на късмет, а на правилно поставяне :wink:

А по темата - глупаво е да си вадиш генерални изводи, само защото си попаднала на 1-2 момчета, които са търсили само секс. Ако не можеш да прецениш кой има чувства към теб и кой те иска за едното еб*не, никой не ти е виновен. Другия път мисли малко преди да "пуснеш" на някого.

PainMonopoly
03-27-2009, 12:59
Не винаги, така правим с безмозъчните кифли, които са красиви, но не ги бива достатъчно, че да ни задържат.

jambo_bs
03-27-2009, 15:57
Аз незнам такова нещо :D

intotheblue
03-27-2009, 17:20
Според мен всички мъже за боклуци,макар,че гаджето ми не се държи като такъв,но никога те е късно да започне.Момчетата искат да вкарат момичето в леглото и после не им пука.Това е въжката психика.Секса за тях е забавление и необходимост.
Това е положението!

snoopypyx
04-08-2009, 18:36
не го правя аз :shock:

Adwokat
04-08-2009, 19:56

Ами ако не струва :) кво трябва да се мъчиш с нея :)