View Full Version : каква да бъда?
donkihot
03-23-2009, 21:06
поредната сълзлива тема от мен..
Имах любов или си мислех,че имам...май си мислех...една година от живота ми..обичах го..остави ме..каза го,не чувствал тези възвишени чувства...а моите какво направи той с тях...минаха два месеца и нз колко..чувствам се странно всеки ден,плача рядко(нетипично за мен),не се трогвам от нищо,не ме впечатлява нищо..като го видя и искам да не съм го видяла..не е любов,омраза е..ето какво направи той с мен..лош ли е или добър...за мене е дявол..сигурно вече залъгва поредната...но аз найстина му вярвах..сега как да продължа...така де продължих,но каква да бъда с хората около себе си...Всеки ми говори,аз не слушам...сякаш просто изкл опцията доброта! Не мисля,че сгреших в тази връзка...бях перфектната по дяволите..търпелива,затвар х си очите,обичах,не кръшках,правех какви ли не жестове и се полагах на какви ли не болки,само за да получа пустата му любов...сега каква да бъда?
мдаа разбирам те..просто трябва да го забравиш и да почнеш наново.
той не те заслужава.
mitkom89
03-23-2009, 21:20
бъди мъж
Бъди себе си! НО не бъди с него!
dont be so fuckin sad 8-)
Забрави го просто.. тва е единственото решение.
kotence_91
03-23-2009, 21:42
Да си гледа работата ... Той изпуска :)
бях перфектната по дяволите..търпелива,затвар х си очите,обичах,не кръшках,правех какви ли не жестове и се полагах на какви ли не болки,само за да получа пустата му любов.
Какво повече трябва да иска един мъж....
valdesbg
03-24-2009, 07:04
Като начало - започни да уважаваш себе си и поставяй себе си на първо място. Мъжът не обича да знае че притежава една жена. Иска да се бори за нея, да има игра. За повече и по конкретни съвети - ЛС. (митко тихо, детето ми)
mitkom89
03-24-2009, 07:53
(митко тихо, детето ми)
Кво искаш от мен уе сопол ?!? Казах да се държи мъжки и веднага зе да ме плюеш... ти като се държиш като жена не е мой проблем! Има и мъже които обичат да притежават една жена пък! Много абсолютизираш нещата ;)
Това е цената, която си платила за важен житейски урок. Опитът си има цена, често много висока. След време ще разбереш какво си научила и как да се възползваш от този опит. Продължавай напред - не се мре от разбита любов, поне не си струва.
valdesbg
03-24-2009, 08:08
Yesss :) Рибката кълве :)
(митко казах ти вече тихо, ако ще ме храниш - горе във важната тема)
втори едит: Брех..по-бърз си от слънчева рибка.. :)
mitkom89
03-24-2009, 08:11
хахахаха... ако си имаш представа през къде ми е за т.нар. репутация в умрелия форум... попитах те какво искаш от мен и за какъв уи ме споменаваш...
evelinka1122
03-24-2009, 12:45
ох горе главата.... търпяла си доста- знам.. боли.. и това знам... затваряла си си очите не веднъж.. разбирам те прекрасно, но е време да ги отвориш тия очи... !!! огледай се! има и други неща, за които да се живее... не се друхвай.. не плачи за тези, които не си заслужава! казваш, че той забивал др... ми направи същото... излизай с приятелки... не се затваряй в себе си.. той губи това е! :) успех
Бъди себе си!!! Бъди онази, която вярва в себе си и в доброто у хората.
В никакъв случай не поставяй всички под един знаменател и не се затваряй в себе си.Сигурна съм, че сега те боли много и не искаш да повярваш вече на никого....но не бива така. Има и добри хора.
Някой ден , ще срещнеш някой, който ще ти докаже, че да обичаш и да вярваш понякога са много хубави неща.
Горе главата!
Sebastianek
03-24-2009, 13:01
лигла ... префантосана
Kikincety
03-24-2009, 13:03
Бъди себе си но го забрави :-)
Cellmate
03-24-2009, 13:04
Бъди покемон.
valdesbg
03-24-2009, 13:09
Бъди покемон.
http://www.amatilha.com.br/blog/wp-content/uploads/2008/06/pikachu.gif
Gotta catch `em all... :razz:
Cellmate
03-24-2009, 13:15
Бъди покемон.
http://www.amatilha.com.br/blog/wp-content/uploads/2008/06/pikachu.gif
Gotta catch `em all... :razz:
Exactly. Ще се спогаждаме с теб май ;]
slun4ice_90
03-24-2009, 14:05
Изритай го от животът си докато е време...Жалко,че късно си осъзнала какъв е...Обаче по-добре късно,отколкото никога да не го осъзнаеш.И нали знаеш,че с един кретен не свършва светът.Има още доста,които ще ни тровят тепърва. :? 8)
donkihot
03-24-2009, 15:21
да бъда себе си..да,такава трябва да съм..може би хората,които писаха са по-големи и знаят какво да ми кажат..благодаря ви! знам,че винаги мога да разчитам на вас! Ще се постарая да послушам всеки съвет,пък надявам се живота ми да почне да се оправя (в лично отношения )
sladkotykate
03-25-2009, 16:54
не се учудвам какво е направил с теб този глупак.Все пак свиквай,в този живот рядко се срещат свестни момчета
(S) AINT
03-25-2009, 17:02
Да си гледа работата ... Той изпуска :)
И кво изпуска беее, много сте интересни! Дреме му на хуя коя го обичала.... просто гледа къде да си навре .... и тва е !
Изоставената, просто се опитай да го забравиш, не мисли за него! Трудно е, но не и невъзможно! :-P
Хвани си ново гадже
(S) AINT
03-25-2009, 17:03
лигла ... префантосана
По-точно момчета като теб са лигли! :shock: :D
vlubeno_momi4e***
03-25-2009, 20:14
Остави миналото - било каквото било! Отвори нова страница от живота си.
boniboon
04-04-2009, 08:16
ми бъди себе си :)
Себе си... щом сега не значи нищо за теб тогава не трябва да се променяш заради раздялата ви... забавлявай се и все така напред... :wink:
GabisiTa
04-04-2009, 11:14
Не трябва да се променяш заради някой.. Бъди себе си, живей си живота и се опитай да го забравиш...
Не се оставяй той да те променя..заради това,което ти е причинил..Не мисли за него и продължи напред.Бъди себе си,както казаха много други по-нагоре.Не трябва да оставяш друг да определя живота ти!!!
soul1199
04-04-2009, 15:26
[color=red] трябва да забравиш за него,просто ще намериш подходяштия,рано или късно!разговарй с приятелки,не е нужно да го таиш в себе си! [ /color]
darklady
04-04-2009, 16:08
най вече бъди себе си :)
Kostadin_682
04-04-2009, 17:32
Изритай го от животът си докато е време...Жалко,че късно си осъзнала какъв е...Обаче по-добре късно,отколкото никога да не го осъзнаеш.И нали знаеш,че с един кретен не свършва светът.Има още доста,които ще ни тровят тепърва. :? 8)
+1 съгласен