View Full Version : Крив пенис
Uplo1d3r
03-24-2009, 12:55
Искам да ви задам въпрос!
Що кура ми към главата е малко крив?
Без ебавки,ако може!!!
Пиши описателни заглавия!
krem4et0
Sebastianek
03-24-2009, 12:58
формата на пениса е индивидуална, т.е. на някои им са прави като пръчки други криви трети малка глава голямо тяло, тънки, дебели бе сякакви ги има ... пък ако искаш питай гоглето няма да сбъркаш
Щото такова ти е производството - не се "ебавам", това са фактите. Няма лошо - крив, прав, важно е да го използваш правилно. И се пише мъжкияТ МИ полов орган
Щото такова ти е производството - не се "ебавам", това са фактите. Няма лошо - крив, прав, важно е да го използваш правилно. И се пише мъжкияТ МИ полов орган кефиш :D
Щото такова ти е производството - не се "ебавам", това са фактите. Няма лошо - крив, прав, важно е да го използваш правилно. И се пише мъжкияТ МИ полов орган кефиш :D
Аз му го казвам сериозно, а малко хумор в сериозността подчертава вкуса й:)
ubuntureload
03-24-2009, 13:39
На тва му викам фабричен дефект .... женките се кефят на криви пишоци ...радвай
Cellmate
03-24-2009, 13:48
Виж дали си пазиш гаранционната карта, че явно е дефектен.
JenataNaShefa
03-24-2009, 15:23
Аз не мога да ви разбера :? какво толкова се притеснявате ??? На единия му бил крив, другия имал белег, трети не знам какво си... Алооо имаме ли връзка, не всичко се върти около мачтите ви :?
Аз не мога да ви разбера :? какво толкова се притеснявате ??? На единия му бил крив, другия имал белег, трети не знам какво си... Алооо имаме ли връзка, не всичко се върти около мачтите ви :?
Не са различни...един и същ има белег и му е крив...съдбата гадна :D
JenataNaShefa
03-24-2009, 15:27
Все тая :razz: стига с тия криви пишоци, дайде да говорим за дупета и цици :razz:
Все тая :razz: стига с тия криви пишоци, дайде да говорим за дупета и цици :razz:
Тва на аватара ти е яко :oops: Предполагам не е твоето,но ако искаш може да си направим една фотосесия заедно.Ще я разпространим в интернет. :shock:
JenataNaShefa
03-24-2009, 15:32
Много е стилно предложението, ще се въздържа :-D
JenataNaShefa
03-24-2009, 15:40
Хехе не ме е срам, ама ще те гони някой батко :-D
Мен ли :( Да ме гони,мислиш ли,че ще ме стигне. :D
Спал си на криво бе :grin:
Еми да ти кажа и на мен не ми е прав :D
И едно въпросче... Ако е кривнал наляво, от коя страна се мери? хахаха
(между другото, сериозно питам)
Sebastianek
03-25-2009, 15:03
що ти е да го мериш не мога да разбера?
ubuntureload
03-25-2009, 17:09
Мен ли :( Да ме гони,мислиш ли,че ще ме стигне. :D
По добре да не те стига че баткото е много голям четирикрилен гардероб ... не пипай жена ми !!!!
що ти е да го мериш не мога да разбера?
е може да иска да види колко е бе...
иначе по темта... Еми пич незнам какво си се бъгнал ама земи са стегни и стига се оплаква оная ми работа била такава... имало такова... да не би да забелязваш всичко за 1 седмица бе? о.О
На тва му викам фабричен дефект .... женките се кефят на криви пишоци ...радвай
така е, така е, кефим се :grin:
SiSsKkAa
03-25-2009, 22:11
Това дупе със Собиески дето е не е нейно.Виждала съм го в поне 5 сайта
JenataNaShefa
03-25-2009, 22:48
А да си видяла да твърдя че е мое ? Просто ме кефи :grin:
golf_5_r32
04-10-2009, 21:11
това е една мн рядка болес коятои води до посиняване на топките ама не се безпокой няма нищо да ти стане смао ще ти гръмнат ташаците :-P
anyfany2
04-11-2009, 18:09
При всеки е различно..Едни са криви,други пък при ерекция еректират наляво и надясно..Спокойно! Всичко е нормално.. :grin: