View Full Version : В какво сте се превърнали?
Здравейте!Пиша тази тема заради хилядите "знаещи" в този сайт...защо всички се имате за така големи не мога да разбера :-o Всеки 3 тук пише че някой е пикла лигла курва и т.н.В какво се превърнаха всички...жалка работа.Ако не си ебаси фешъна ще си някой размъкнат скинар металист или емо (puke) Защо няма никакъв контрол в този сайт ? Защо се допуска да се пишат хиляди глупави теми като "ама аз курва ли съм" "офф ебах са и ся ме заряза" и прочие...А относно коментарите думи нямам....хиляди подигравки и безсмислени мнения...Дори и да се опитваш да погледнеш някоя интересна тема тя се оказва пълен боклук...то няма ли изказвания от рода "аз не съм такава" или "ти си малка 15 год пикла" и т.н. Нима тинейджърството не е в този период?Защо така сте се озлобили към хората...Мисля че ако на един въпрос от рода "на 13 съм и нз дали да се еба" отговорите "ти си малка дрисла ,само ще подтикнете тая "малка дрисла" да направи точно това....Просто се чудя защо вече има 10 от 10000 мнения със смислено съдаржание :-x Кажете и вие какво мислите по въпроса и се надявам да се въздържате от обидни реплики...
hooliganka89
03-24-2009, 13:55
Здравейте!Пиша тази тема заради хилядите "знаещи" в този сайт...защо всички се имате за така големи не мога да разбера :-o Всеки 3 тук пише че някой е пикла лигла к***а и т.н.В какво се превърнаха всички...жалка работа.Ако не си ебаси фешъна ще си някой размъкнат скинар металист или емо (puke) Защо няма никакъв контрол в този сайт ? Защо се допуска да се пишат хиляди глупави теми като "ама аз к***а ли съм" "офф ебах са и ся ме заряза" и прочие...А относно коментарите думи нямам....хиляди подигравки и безсмислени мнения...Дори и да се опитваш да погледнеш някоя интересна тема тя се оказва пълен боклук...то няма ли изказвания от рода "аз не съм такава" или "ти си малка 15 год пикла" и т.н. Нима тинейджърството не е в този период?Защо така сте се озлобили към хората...Мисля че ако на един въпрос от рода "на 13 съм и нз дали да се е**" отговорите "ти си малка дрисла ,само ще подтикнете тая "малка дрисла" да направи точно това....Просто се чудя защо вече има 10 от 10000 мнения със смислено съдаржание :-x Кажете и вие какво мислите по въпроса и се надявам да се въздържате от обидни реплики...
Добре,според теб какво трябва да се каже на момиче което е на 13 и иска да прави секс?Какво трябва да й се каже?
Ти май си нямаш много работа и пускаш тази тема ей така,от скука.
Тук има свобода на словото,защото повярвай ми ако нямаше,ти на дали щеше да постнеш тази тема.
Може би просто разпускаме. Не зная колко е полезна информацията, която даваме и обменяме помежду си, но за някои от форумците е много важно да изпуснат парата по този начин. А това не е лошо - по-добре да дрънкаме глупости по форумите, отколкото да изпозастреляме половин училище.
А дори на един от четящите да сме помогнали - има смисъл от форума.
Cellmate
03-24-2009, 13:57
Злобата я има така е и не е правилно, но хумора трябва да го има. Не случайно в басните и въобще в литературата нещо се осмива с цел да бъде забравено или да се онагледи колко неправилно е то. Но замисли се толкова ли е затъпяло поколението, че някои хора да не могат да решат дали да правят секс или не и да си ръководят живота според решения дадени им от напълно непознати? Къде отиде индивидуализма...
Cellmate
03-24-2009, 14:11
А относно стила на обличане..какво общо има това? Ти да не би да ходиш с костюмче всеки ден?
slun4ice_90
03-24-2009, 14:18
Време беше някой като теб да пусне тази тема.Харесва ми поне на мен.Обаче не очаквай съфорумниците ни да ти отговорят адекватно...Повечето тук са се регнали да се лигавят и подиграват на другите ясно ти е,нали?Аз смея да кажа,че съм от малкото свестни хора,които пишат хубави мнения и гледат да помогнат.Доста от форумът са ми го казвали,както и да е.Забелязала съм,че в теми,които няма грам смисъм се пишат по 10 страници,а хората,които наистина се нуждаят от мнения=>не го получават.По-лесно е да се лигавиш,отколкото да помогнеш!Помощ,ли?Какво беше това...Всеки гледа да те смачка почти в никой не е останало доброто,което ще ни спаси.Трябва да сме добри, в тежки години това е.А,не можем.Или май: НЕ ИСКАМЕ?!На никого не му пука за никого.Всеки е егоист,мисли само за своите задни части.Пък другите да си страдат.Вече отидох в друга тема,но исках да напиша всичко това.Нищо няма да се промени не го очаквай,авторке.
Аз смея да кажа,че съм от малкото свестни хора,които пишат хубави мнения и гледат да помогнат.Доста от форумът са ми го казвали,както и да е.
То затова ти си ни слънчице:)
slun4ice_90
03-24-2009, 14:26
Аз смея да кажа,че съм от малкото свестни хора,които пишат хубави мнения и гледат да помогнат.Доста от форумът са ми го казвали,както и да е.
То затова ти си ни слънчице:) Опитвам се,пък и форумът ми харесва.Претъпкан е с полезна иформация за всички нас.Тъпо е,когато някой е решил да седне пред компа и започне да се заяжда тук...И,с мен са се заяждали,но не се впрягам на разни олигофрени вече.Така или иначе,форумът си ни е много готин.Знаем си го всички.От тук съм се запознала с много готини хора, много съм благодарна,че го има този форум. :---) :smt003
HipHopBlond
03-24-2009, 14:31
Формуа се посещава най-вече от пубери... к'во очакваш?
GameMaster
03-24-2009, 16:08
Shte se suglasq sus slunchiceto ! Tq e ot malkoto hora koito davat mnogo dobri mneniq i suveti.Da predimno vijdam che tuka vsichki se ligavqt i naistina na horata koito im trqbva pomosht ne im se pomaga dostatachno mnogo.Nqma da kriq che i az ponqkoga sum se bazikala v koemntarite si,no ne sum go pravila s umisla da kaja che nqkoi e PIKLA ili K*RVA...Da opredeleno mnogo ozlobeni hora ima veche no uvi takiva kachestva preobladavat chesto.Predpolagam che nishto nqma da se promeni sled temata ti,no se radvam che nqkoi misli po podoben nachin i pusna tazi tema.
:) според мен няма ама НИКАКЪВ смисал при нещата които казахте-няма значение какъв е човекът-да се започва с обиди.Така или иначе има толкова много други начини да накараш един човек да разбере че греши-като се правят някои на интерестни с обиди нищо не става освен да натрупат негативи...Лично мое мнение :) :) Действително май пишем за да си помагаме в лоши моменти,за разпускане или каквото там се сетите :-) :wink: 8-)
AnGel_fReE
03-24-2009, 18:36
и аз съм съгласна със авторката и slunchice_90 по едно време мислех да спра да влизам то каквото и да попитах се подигравки и никаква помощ веднъж даже ми казаха да чета в гугъл извинявайте но все пак нали тук е за да задаваме въпроси и да си помагаме?!? много хора пишат безсмислени коментари за какво..? надявам се че не са останали малко хора в този форум които биха помогнали а не да се лигавят!
evelinka1122
03-24-2009, 18:52
Дори и да се опитваш да погледнеш някоя интересна тема тя се оказва пълен боклук...
нали! тая е поредната...
valdesbg
03-25-2009, 05:19
Между заяждане и хумор има разлика. Това че някой е станал с краката нагоре, не е мой проблем.
mitkom89
03-25-2009, 09:22
Просто съвременния свят, в който ние живеем не цени качествата като добротата. Просто така ни го налага живота и това дава отражение тук... не мислете, че хората живеят с мисълта да са злобни в някакъв насран форум...
TheNewReligion
03-25-2009, 09:37
1. Темата ти не е в правилния раздел.
2. Лишена е от смисъл. Мислиш ли, че на някого му пука какво мисли една новачка? Мислиш ли, че ще промениш сайта с пет изречения, пълни с правописни грешки?
:?
valdesbg
03-25-2009, 09:39
Релиджън - важно е да се изака. Нали не мете тя после...
vesito13
03-25-2009, 12:40
Всички се оплакват , всички мрънкат , но това , което се пише в този форум го пишем само и единствено ние , днешните тийнейджъри . Понякога в отговорите , има и хумор , ирония , но не можем постоянно да сме хипер сериозни , все едно не знам какво е станало . Има несмислени теми , има безполезни отговори , но каквото и да си говорим един модератор посмъртно не може да следи какво правят не знам си колко хиляди човека и да им ходи по гъзовете . Гледайте малко по-реално на нещата . Освен това , който иска може да си чете само в по-сериозните теми , от които може да извлече някаква информация или да помогне на някого , а другото просто го подминавай . Aко мненията на някой потребител не ти допадат , има прекалено хумор в тях пак можеш да не ги четеш , никой нищо не те принуждава .
Всички хора тук са толкова различни , че никога няма да може да се угоди на всеки един от тях . :?
cherinka
03-25-2009, 12:40
Извинявай, ти можеш ли ВИНАГИ по ВСЯКО ВРЕМЕ да се държиш добре с хората? Да показваш добронамереност и да бъдеш учтива?! -Не, нали.
Нали знаеш.. поддържаш ли е едно реноме, и си постоянна в него, ти заставаш зад еда крайност. Крайност, с която малко хора биха се съгласили.
Днес ще напиша деликатен пост и с добре изпипано и написано мнение. Утре ще се заяждам, ще псувам наред, ще се държа грубо. Другиден ще ми е все тая за автора на темата..
Просто това са все състояния, които прииждат в един човек по различно време. Никой НИКОГА не е един и същ, нито има едно и също поведение.
Другото което е, до няква степен зависи и темата как е написана, и по същия начин ще му се отговори на човека.
Друг е въпроса, че някои юзъри вече сме изградили имунитет срещу теми-ебавки на хора, които просто нямат какво друго да правят, не си гледат жвота и заниманията и са решили буквално да изпростеят в интернет-средата, тъй като страдат от липса на внимание и могат да го получат ТУК, в ТОЗИ ФОРУМ по ТОЗИ НАЧИН.
След като сме свикнали системно на теми-ебавки, се получава нещо като лъжливото овчарче.Някой наистина закъсал човек като поиска помощ във форум аз от къде да съм сигурна, че точно този човек не е някой мухльо, който си играепросто с нервите ни..
превърнахме се във варени яйца