View Full Version : Да й кажа ли ?
summer_mo0n
03-24-2009, 14:15
Здравейте, ето го и моят проблем.Онзи ден видях приятеля на една от най-добрите ми приятелки с друго момиче, не се държаха за ръце, после той се върна сам явно я е изпращал.Не вярвам, че тя му е само приятелка, защото му се води славата на женкар.Не й е изневерявал един път.Чудя се дали да й кажа, защото може да помисли, че искам да разваля нащата м/у тях.Мисля да изчакам сама да разбере за момичето и да се направя,че не см видяла нищо.Вие как мислите ?
Тежък казус. Може да си затраеш и да излъжеш приятел, може да кажеш и да провокираш излишно напрежение. От знанието боли казват, но аз лично на нейно място бих искал да знам. Не че ми стана по-добре като разбрах :) Ти ги познаваш, ти прецени.
Cellmate
03-24-2009, 14:24
Че какво има да се казва? Той да не я е целувал или прегръщал? Не може ли да си има приятели от женски пол отделно от тази с която е... ако кажеш само ще създадеш излишно напрежение.
Че какво има да се казва?Не може ли да си има приятели от женски пол отделно от тази с която е...
Аз на тези "приятели" от друг пол съм им сърбал попарата (и съм я дробил, но не се гордея с това). Много е трудно да се прецени има ли нещо повече от приятелство или не. Но си прав, че е по-добре да не всява излишен смут - може от муха да стане слон.
Cellmate
03-24-2009, 14:30
О да знам, че има опасност, но след като не е сигурна по-добре да си мълчи.
Да, съгласен съм с теб, мълчанието е злато, в тази криза пари трябват:)
summer_mo0n
03-24-2009, 14:36
И аз това мислех да направя, защото не см сигорна.Ако има нещо по-добре е сама да го разбере.
kykykate
03-24-2009, 14:37
Мълчи си. :(
slun4ice_90
03-24-2009, 15:12
Попитай го дали му е само приятелка.Недей да казваш нещо,за което не си сигурна.
flower123
03-24-2009, 15:39
ама чакайте,да не казва,защото нямало нищо..еми щом няма нищо няма да има проблеми и приятелката на въпросния господин да знае,нали така?
GabisiTa
03-24-2009, 15:50
Ако го познаваш може да говориш с него и да го питаш, но не се знае дали ще те излъже... Ако ти се стори съмнително кажи на приятелката си... :?
ivcheto0o
03-24-2009, 15:53
kvo ima da i kazva6 :? :? mal4i si da ne im razvalq6 naprazno vrazkata pak i va6to priqtelstvo
Yancheto
03-24-2009, 16:58
След като не си сигурна,не й казвай-няма смисъл да създаваш излишно напрежение между тях.
lifelesscorpse
03-24-2009, 18:56
След като не си сигурна,не й казвай-няма смисъл да създаваш излишно напрежение между тях.
точно.пък и ако не е вярно ти излизаш виновната,а си искала само да помогнеш.по-добре си трай засега.ако засечеш нещо наистина подозрително тогава действай,но иначе не.
sugarbaby_
03-24-2009, 19:10
Ти реално няма какво да й кажеш... нищо не се е случило, което би могла да й кажеш...
ако все пак го видиш отново със същото момиче и сметнеш, че има основание за тревога - кажи на приятелката си
myNameIsImmortal
03-24-2009, 19:22
Недей да и внасяш излишно притеснение.. защото ще я накараш да:
- ревнува повече
- не му се доверява толкова много
- да мисли когато не е с нея, дали не е с някоя друга
което ще доведе до безброй притеснения.
Ако го видиш вече да държи за ръка/флиртува/прегръща/целува, тогава вече можеш да й кажеш, но когато не си видяла с очите си нещо от изброените неща, недей й споменавай нищо :)
И не е важно какво говорят за него, а какъв е всъщност :)
soul1199
03-24-2009, 19:28
trai si,nito si sig.,nito ni6o,puk i rano ili kusno tq 6e razbere,ako ima ne6o m/y onez dvamata,ne im se mese,ostavi gi da se opravqt sami :)
ThePowerOfLove
03-24-2009, 19:43
Ти нищо не си видяла ;) Това, че е вървял с няква по улицата не значи, че имат връзка, нали? :?
valdesbg
03-25-2009, 05:24
може да помисли, че искам да разваля нащата м/у тях.
Тя ще си го помисли и ще излезеш черната овца. Кротувай си и не се меси в чуждите връзки.
Няма нищо лошо в това едно момче да си има и приятелки ( само приятелки) жени. Освен това, както казах и по-нагоре - това, което се говори за него и това , което е той всъщност може да са две много различни неща.
Все пак ти нищо не си видяла, което би могло да е притеснително.
Единственото, което може да постигнеш накрая в желанието си да помогнеш, е да излезеш ти кривата.
По-добре си мълчи.Това си е техния живот, остави ги сами да се оправят.
За момента не виждам причина за притеснение, но ако ги видиш отново, ще е добре да поговориш с приятелката си.
mickelangelo
03-25-2009, 07:54
мълчи си и гледай тавана .... освен ако нямаш и ти нещо към нея .. но от личен опит знам че "не убивай вестоносеца " не върши работа ...
valdesbg
03-25-2009, 07:57
мълчи си и гледай тавана .... освен ако нямаш и ти нещо към нея .. но от личен опит знам че "не убивай вестоносеца " не върши работа ...
Вестоносеца изяжда дървото в почти винаги. Историята го е доказала многократно.
stuci_i_miri
03-25-2009, 08:54
мълчи си, обаче ако дойде момента 'Той ме остави заради друга'. пак ще си мълчиш. без изцепки от рода на аз бях видяла нещо, щото тогава за приателката ти - ще има още 1 виновен - ти
hooliganka89
03-25-2009, 09:14
По принцип е най-добре да си траеш,но след време ако разбере,че си ги видяла и не си й казала,пак ще стане лошо за теб.
Сложно е,наистина.
lifestyler
03-25-2009, 20:06
:shock: не мога да повярвам, че всички единодушни, при това на грешна позиция !
Личното ми мнение е, че трябва да й кажеш..
А ако ваш приятел види гаджето ви (мразя тази дума) с друг/а, не бихте ли искали да знаете?
От друга страна, съгласна съм, може да няма нищо - може приятелката му дори да познава въпросното момиче и да знае отлично какви са отношенията му с приятеля й.. в такъв случай девойката просто ще разбере какъв верен приятел има в лицето на авторката. :-|