PDA

View Full Version : АНАЛНО

sexdrugsrocknroll
03-24-2009, 16:03
с гаджето секса си върви ОБАЧЕ само вагинален.
анално не сме го правили.
два пъти се е опитвал да ми го вкара но ме заболя множко.
искам да знам иима ли оастност да се получи вакум докато те чукат отзад и да се насереш (буквално) иии боли ли много първия път?
защото мен очевидно ме заболя ..
иии кой секс е по добър вагинален или анален?

alex777
03-24-2009, 16:08
moita tam ne mi dava 6toto kazva 4e mnoooooogoooo boli ama na mene mi se iska... ama tree da proba6, na tebe moje da ti haresa i da naprai6 tvoito gadje 6tastlivo haha
a i po4nete parvo s edno prast4e... posle dve... abe da si pograe s tebe pone polovin-edin 4as.... da si mn dobre namokrena da te boli po malko daje e nai dobre da si kupite nekoe gel4e za da ne izsahva.,...

beretta92sd
03-24-2009, 16:27
Затова са тия лубриканти , за анален секс зада неболи те неса за красота . И преди да си го вкараш първо трябва да си поиграеш малко с пръсти с дупето на гадйето ти .
И тогава вероятноста да я боли е по малка

galu6a
03-24-2009, 16:43
за да не те боли толкова с лубрикант и с пръсти мак тогава вече да ти го вкара ,а ако не си годила в оталетнана и го правиш с се получи вакум ДА има вероятнст да се насереш :)

alex777
03-24-2009, 16:44
malka drug pat... haha az za tfa sam ebal otzad 2 pati za 3 godini 6toto ""veroqtnosta da boli e malka" mani ne laj deteto... dete dupe da ti e qko kak se vika... ma ako si smela deistvai nekoi macki sled 2-3 pati mn obi4at ma mai ne sa mn te 6to az do sa samo s 1 sam bil kade obi4a6e....

bqsna_teenagerka
03-24-2009, 16:48
Ох..сигурно си на 13-14...
Да може да се насереш..буквално даже е много вероятно...
нормално е да те боли...
според мен вагиналния секс е..по-хубав от аналния за момичетата за момчетата според зависи. Ако много държиш на аналния секс пробвайте със Вазелин..ако не стане.. приемаш факта че предназначението на задника е друго :D

alex777
03-24-2009, 16:56
Ох..сигурно си на 13-14...
Да може да се насереш..буквално даже е много вероятно...
нормално е да те боли...
според мен вагиналния секс е..по-хубав от аналния за момичетата за момчетата според зависи. Ако много държиш на аналния секс пробвайте със Вазелин..ако не стане.. приемаш факта че предназначението на задника е друго :D
a daje i da ne se nasere pak moje da capa dosta.... akoto capa tfa kura go e ustanovil... ma na gadjeto i ako ne mu pre4i kfo tolko haha... za po dobre se praskaite v banqta 4e ina4e verno moe da stane mnoo mrasno i mirizlivo hahah
dobre be mamka mu kaji ot kade ti hrumna sa da si go vkarva6 u gaza ? ako tolko mn iska6 ima vaginalen du6 prodava se u aptekata 10-11lv az karah gadjeto da si go kupi ma tq kaza 4e tfa nema da namali bolkata i sigurno e prava...

lamugata1
03-24-2009, 17:44
Абе к'во му мислиш бе,взимай вазелина и да ти го набива :grin: :grin: :grin:

martinaaaaaaaaaa
03-24-2009, 19:11
Ами ако си направиш клизма няма да се насереш :-D или просто преди самия полов акт отидеш до тоалетната. :) А по въпроса за болката при всеки е различно. При мен например болка нямаше и въобще не сме използвали лубриканти, но при всеки е различно. Ака партньора ти е нежен и внимателен според мен няма да има проблем. :)

mimka_1987
03-24-2009, 19:15
точно пак на мене лурикантите не ми помогат и да го мажа пак ме боли такаче тфа е заблуда само да си даваме парите а по добре е да барка сас прастчета та по едно по две и така

ubuntureload
03-24-2009, 20:02
Ами ползвай лубрикантче и нека да ти го вкарва по-лекичко в началото и да е търпелив.А буквално може да се насереш както казаха по-горе,но не е задължително,въпреки,че усещането ,че ще се изходиш докато ти е в дупето ще го има,дори на моменти в повече!
Четете внимателно - човек с опит !

SoAfraid
03-24-2009, 20:47
с гаджето секса си върви ОБАЧЕ само вагинален.
анално не сме го правили.
два пъти се е опитвал да ми го вкара но ме заболя множко.
искам да знам иима ли оастност да се получи вакум докато те чукат отзад и да се насереш (буквално) иии боли ли много първия път?
защото мен очевидно ме заболя ..
иии кой секс е по добър вагинален или анален?

1 - napravete go.
2 - shte trqbva da poturpish
3 - da ima opasnost ot vakuum da se naseresh (bukvalno) ili da ne moje da si go izkara i sha vleznete v bolnicata s kucheshkata poza (moje da stane i vaginalno) neznam dali boli ne sum probval.
4 - e qvno ti e tqsno dupeto shtom te zabolqlo
5 - koi seks bil po dobur... na tebe koi ti haresva ?

Crystaline
03-25-2009, 10:20
Е мн чсно че ще те боли 1я път ама ще се опиташ да издържиш после е яко

coolkiss
03-25-2009, 10:35
да можеш да се насереш разбира се...
колкото за това, че те боли - повечето жени са ми казвали, че ги боли, когато го правя с тях от зад. Използвай някакви мазила - дори обикновен вазелин върши работа - и кажи на приятеля ти да не ръга кат хамалин...

Gary
03-25-2009, 11:11
Като те боли и не ти е приятно - не го прави, елементарно е!