View Full Version : Защо сте заедно ?
ifkataAa
03-24-2009, 16:32
Напоследък чета теми от сорта на "влюбена съм, но не в гаджето ми" и всякакви такива.Според мен, за да ходиш с някого трябва да имаш чувства към него, но не всички са на това мнение.Та в тази тема споделете имате ли си гадже и какви са чувствата ви към него, какво харесвате в него и какво ви тревожи напоследък във връзката ви.Не се притеснявайте да изразите личното си мнение, все пак този форум е за това, да споделяме нещата, които ни тревожат, колкото и глупави да са те и никой съфорумник няма право да критикува мненията ни. Така, че давайте, безда се притеснявате :) :) :)
Ами аз нямам гадже по простата причина че последния път бях разочарована много :( Нестава въпрос за изневери или подобни неща :-o На мое място всеки щеше да бъде разочарован :(
BigFakeSmile
03-24-2009, 16:37
...защото съм привързана към него..свикнала съм да сме заедно
същност нз и аз какво му харесвам..
но любов наистина изпитвам към друг..
а него съм...хмм..нз защо...няма логично обяснение..подходящ е за мен..и защото искам да продължа живота си някак
ImmortalForever
03-24-2009, 16:53
знам ли....интересен ми е...рано е да се каже още...
Ами аз съм с моя приятел, защото го обичам и то много отдавна. С него разбрах какво е да се интересуват от теб, да се отнасят добре с теб и да те ценят. Преди това не бях виждала такова отношение от никой. Мога да ви кажа любовта не се казва, а се доказва, а моя приятел постоянно ми я доказва. Щастлива съм и знам защо сме заедно, макар и застрашени от това, че тази година ще замина да уча далеко... :)
Обичам го , защото той донесе големи промени в живота ми за които не съм предполагала ,че могат да се случат . Обичам го , защото ми помогна да разбера ,че не всички мъже са еднакви и ,че някой може да ме обича истински и безрезервно . Обичам го , защото ме кара да се чувствам щастлива и истинска . Обичам го , защото с мен е истински ! Единствения проблем във връзката ни смятам ,че е неговия недостатък да не мисли за себе си .Безотговорността му в някои отношения също ми пречи . Но с времето той ще го промени , а аз ще му помагам винаги . Поне ме слуша като му показвам грешките . Амиии в най - общи линии това е .
StillLovingYou
03-24-2009, 17:25
Имам приятелка.. И я обичам много, ужасно много. Толкова много, че (без да се обиждате) повечето хора тук няма да могат да ме разберат. Защото като гледам повечето теми мисля, че някои тук не правят разлика между обичам/харесвам/привързан съм. Обичам я, защото промени живота ми, защото само когато съм с нея се чувствам истински жив, само когато съм с нея съм себе си. Преди нея просто не живеех, носех се по течението. Обичам всичко в нея, обичам я заради начина, по който ме кара да се чувствам. Обичам я заради начина, по който ме гледа, заради начина, по който се усмихва, когато е с мен. Обичам нежните й ръце, красивата и коса, дълбоките й очи. Обичам я, защото при всяка наша среща сърцето ми бие по-силно отвсякога. Обичам я, защото тя е моето момиче.
DevilWish
03-24-2009, 17:54
Имах до преди 3 дни . . много ама ужасно много го обичах, не се сещам нещо, което да не съм направила за него.За жалост, не си заслужаваше.Не, че е лошо момче, но уважението /което е толкова важно/ го нямаше на достатъчно добро ниво . . Жалко, че ме изгуби, защото щях да му дам всичко.Ако съм с някой - само с него съм, няма такива влюбена в друг.За да си с някой трябва да го обичаш и да му отдадеш сърцето си. . макар че следващият път ще подбирам на кого да си го давам . . ще 'опипам почвата' както се вика.
Май се отклоних малко от темата, пък и едва ли някой чете мнения където са по дълги от 2 реда. =) Айде със здраве, който го прочете =))
nicolepcd
03-24-2009, 18:03
Защото не мога да си представя да не сме заедно :D Няма значение дали като приятели, при нас е малко по-интересно положението... дълга история 8-) 8)
Мисля, не, а чувствам, че я обичам с всичко, което имам в сърцето си.Не знам как стана, но не искам да изляза от този хубав сън и не искам да свърши никога!Това е човекът, на когото никога не бих изневерил, защото съм готов на всичко само тя да е щастлива, независимо с мен или бес мен! :)
gLoRiToO
03-24-2009, 18:31
Имам,и много го обичам,бих направила всичко за него прсото това е човекът,който успя да стигне до сърцето ми макар и за толкова картко време :-)
всички ще видите в какво се превръщат приказките в истинския живот... не ви го пожелавам, но от висока като паднеш боли много!
затва аз повече няма да обичам никой, просто е : "да обичаш малко няма смисъл, да обичаш много - няма кого"
TupacShakur
03-24-2009, 18:42
защото я обичкам повече от всичко на тоя свят
и бих дал живота си за нея !!!
тя е всичко което някога съм си мечтал
ifkataAa
03-24-2009, 18:45
Понеже аз пуснах тази тема, също мисля да изразя чувствата си .. Вече 4 години съм влюбена в едно момче.Преди година тръгнахме, но след 2 седмици" връзка" скъса с мен.Така година по-късно отново тръгнахме и след 1 месец и 19 дни отново скъсахме.Отначало ми беше много тъпо.Та той ми беше нещо, като мечта.През всичките тези 4 години съм мечтала само за него, но накрая разбрах, че трябва да се примиря.Каквото е такова, той ми прави курвенски номера, а аз да му прощавам всеки път ли ? Не съм била на повикване в любовта ! Така 2 месеца по- късно и аз незнам точно как се случи, но започнах да изпитвам чувства към дурго момче.Естествено, не същите като към бившия ми, но все пак е някакво начало.С това момче сме от различно градове и е малко кофти, защото не се виждаме често, но какво пък !? Тъкмо няма да си умръзваме :)
evelinka1122
03-24-2009, 18:46
завися страшно много от него, плача.. страх ме е да не го загубя... мразя това в себе си да се привързвам към хората... нищо не е станало не, че сме се скарали, всичко е нормално, но просто съм се сдухала и сега го осъзнах... слаба съм...
KimBerLy1912
03-24-2009, 19:09
Имам човек до себе си,вече 2 години..
Защо и дали го обичам ли?
Ами просто той НЕ е всичко,за което съм си мечтала-по-различно е..
Той ме води за ръка в реалността,помага ми в трудните моменти..и успява да увеличи като брой щастливите : ))
Кара ме да обичам и да мразя и себе си..Просто да бъда със себе си...Не мога да го опиша... :-) :-) :-)
sextazy_baby
03-24-2009, 19:44
Просто защото го обичам...
Darkkiss
03-24-2009, 23:38
с кой?
WondeR TeddY
03-25-2009, 08:43
Aми имах връзка до преди 5 дена...продължи 1год и 9 месеца почти и не знам какво изпитвам към него...понякога ме кара да съм най-щастливото момиче на света и да го обичам повече от всичко, но друг път да съжалявам че съм с него, макар че сме и много добри приятели :-D ае нз и аз ... :? 8-)
valdesbg
03-25-2009, 08:46
ае нз и аз ... :? 8-)
Абе наздраве, другото е лесно :) :smt006
mrazqkindergarten
03-25-2009, 08:48
Защото се обичаме... :)
burberrysummer
03-25-2009, 08:49
С него съм,защото той е всичко за което някога съм мечтала :-) не съм обичала толкова силно и истински досега :smt060 просто защото е Той! Споделяме и си казваме всичко и това ни засилва чувствата със всеки изминал ден :oops:
Влязла ми е под кожата малката хитруша:) Без нея се чувствам празен. Свързват ни много неща, заедно си прекарваме чудесно...А от месец - месец и половина ни обединява и вдъхновява и едно малко чудо, наше, собствено производство:) Как да не съм с нея, когато се чувствам щастлив... :)
sweet_sorcerer
03-25-2009, 15:26
всички ще видите в какво се превръщат приказките в истинския живот... не ви го пожелавам, но от висока като паднеш боли много!
затва аз повече няма да обичам никой, просто е : "да обичаш малко няма смисъл, да обичаш много - няма кого"
И аз така си мислех...до следващия някой,който пак обикваш и пак те разочарова...
(S) AINT
03-25-2009, 16:55
Имам си гадже и съм с него, защото го обичам - то е ясно! :-)
просто се разбираме и подкрепяме. Хубаво е!
хм за мене пародията любов отдавна я няма
TheBeliever
03-27-2009, 11:35
С него съм .... не съм се замисляла защо. Той е първият, на който мога да се доверя напълно. С него съм, защото ме разбира и цени. С него съм, защото никой друг не е успявал да ме накара да се чувствам така, както се чувствам, когато съм с него. С него съм, защото ме кара да вярвам, че съм единствена, специална. С него съм, защото в неговите очи се виждам такава, каквато искам да бъда. С него съм, заради начина по който ме гледа и докосва - сякаш съм нещо крехко и чупливо, нещо без което не може. С него съм, заради трепването, което усещам, когато чуя гласа му, заради блаженството от целувките му. С него съм, защото когато съм без него се чувствам празна.
Когато чета това, не вярвам, че аз съм го написала. Никога не съм вярвала в "Любовта", и никога не съм изричала "Обичам те". Нямам и намерение. Защото никой не може с думи да ме накара да почувствам това, което Той ме кара да чувствам с действия. Колкото сладникаво и глупаво да е прозвучало - това е той и затова съм с него.
NaNa_SladuRana
03-27-2009, 12:06
ако не обичаш някого,има няколко възможни причини,които обясняват защо си с него:
-свикнал си
-не искаш да си сам
-рано е да се каже,дали го обичаш
-така другите изпитват респект
-да накараш някого да ревнува
-чвстваш се сигурен
-да има какво да правиш,докато срещнеш точния човек
-секса е невероятен
-прекарате си добре заедно
-това е най-добрия ти приятел и те е страх да не се отчуждите след раздялат
-поради дрги интериси или страхове
GabisiTa
03-27-2009, 12:37
Как да не го обичам, като той е най-прекрасния човек, който познавам... За 2 години ми е доказал, че и той ме обича. Мога да му се доверя за всичко, той е моят любим, моят най-добър приятел, моят живот! :)
Gerganna
04-07-2009, 23:59
Аз съм влюбена в гаджето ми. Познаваме се от около година и половина и много си пишехме в скайп, но така и не се виждахме. Той преживя много труден момент и аз се опитах да му помогна, да му покажа, че не е сам и има на кой да разчита и така се зближихме повече. Аз наистина много го обичам и съм с него, защото ме кара да се чувствам желана, красива и най-вече сигурна. Винаги ме подкрепя и ми казва кое е добре за мен и кое не.
nebrejnata
04-08-2009, 00:42
емм ааз не ходя с никои :o
girls_aloud_
04-20-2009, 15:38
Да,имам гадже...
Аз мога да говоря само за себе си защо аз съм с него.Преди 1 месец бих отговорила че съм с него защото го обичам и то наистина е така,обаче през последния един месец аз наистина разбрах че страшно много го обичам и без него ми е празно и много самотно. И колкото и изтъркано да звучи аз в момента не мога без него, а точно сега имаме много проблеми във връзката си :cry:
щстливи сме и се обичаме :) :-)
Jumbie483
04-20-2009, 21:29
С него съм, просто защото го обичам, а той ми е доказал, че изпитва същото към мен.
През всички години през които сме заедно, никога не са спирали онези пеперуди да летят из стомаха ми.. А с всичко което той правеше за мен, сякаш ме караше да се привързвам все повече и повече към него и да се обеждавам колко много знача аз за него. Когато преди година тотално кривнах от правилния път, той ме остави да видя какво е, за да не повтарям грешката си и след това с негова помощ обратно се върнах в правилния път. Винаги ме е подкрепял и е стоял зад мен..
Аз също съм правила много неща за него, само и само да е здрав, щастлив и за да не го загубя. Защото честно казано, той е едно от най-важните и скъпи неща за мен.
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-20-2009, 23:45
значи... с приятеля ми съм от 9 месеца вече и просто той е първата връзка която имам и колкото повече сме заедно толкова повече тръпка имаме когато сме 2мата :) той е някакъв класически сладур...и с него се чувствам защитена .. няккак си имаме си страхотно доверие и освен че ми е гадже той ми е и приятел :) но мисля че това което ни сдържа заедно все още е факта че се влюбваме един в друг отново и отново :) и + нз връзката ни е някаква страхотна.. заедно сме само 9 месеца а вече и родителите си познаваме че и те се познават едни други и + прекарваме известно време всички заедно и всички тези неща ни сближават.. не знам.. никога съм нямала по пълноценна и по хубава връзка от тази ;) много съм щастлива че съм с него :) :oops: :)
Обичам мойто гадже защото той винаги ме е подкрепял и е бил до мен винаги когато съм била тъжна или ми е било гадно..обичам го защото той винаги ме закриля .. с него се чуствам защитена .....винаги е много мил и романтичен.... просто е страхотен..и двамата се обичкаме страшно много :smt008 БЕЗ НЕГО НЕМОГА ДА ЖИВЕЯ :smt049
slun4ice_90
04-21-2009, 07:53
Нямам такива проблеми... :D
slun4ice_90
04-21-2009, 08:01
заради секса :-) За теб не се съмнявам... :D
kalpazanka
04-21-2009, 08:01
С моя любим съм от почти три години. Постепенно се нагодихме един към друг, но много нерви и сълзи ми костваше това. Някога чувствата бяха изпепеляващи, докато сега любовта ни е по-улегнала, по-уравновесена. Ценя го заради това, че каквото и да споделя, ще ми даде адекватен съвет, ще ме успокои или просто ще ме изслуша /а и това все пак е нещо/, надеждна опора ми е, сериозен е, вслушва се в критика /градивната такава обаче!/. Ценя го и заради това, че е търпелив и безропотно си понася да не ме вижда по 5 дни в седмицата, понякога и по 2 седмици. (Някой друг на неговото място отдавна да ми е разписал пътния лист :D ) Ценя това, че е сериозен по отношение на чувствата си към мен, прави планове за семейство, деца....
Не ми харесва, че ме притиска да се нанеса при него, че ме притиска да остана да нощувам при него /не че не ми се иска, но не мога/, не ми харесва инатът му по отношение на облеклото, по отношение упорството му за важността от сключване на брак и не на последно място че не е предприемчив и деен. Инертен е, оставил се е на течението по отношение на работа и развитие, а това ми къса нервите!
Имам приятелка.. И я обичам много, ужасно много. Толкова много, че (без да се обиждате) повечето хора тук няма да могат да ме разберат. Защото като гледам повечето теми мисля, че някои тук не правят разлика между обичам/харесвам/привързан съм. Обичам я, защото промени живота ми, защото само когато съм с нея се чувствам истински жив, само когато съм с нея съм себе си. Преди нея просто не живеех, носех се по течението. Обичам всичко в нея, обичам я заради начина, по който ме кара да се чувствам. Обичам я заради начина, по който ме гледа, заради начина, по който се усмихва, когато е с мен. Обичам нежните й ръце, красивата и коса, дълбоките й очи. Обичам я, защото при всяка наша среща сърцето ми бие по-силно отвсякога. Обичам я, защото тя е моето момиче.
1:1 батка... 1:1.... бе да не говорим за едно и също момиче :D :D :D
ifkataAa
04-21-2009, 11:33
Аз пък се раделих с моя приятел :( По точно той скъса с мен.Съсипана съм.Вече изминаха 3 месеца, а аз се влюбвам в него все повече и повече.Какво да правя :( Съвети ? :(
Защото го обичам ... защото държа на него... привързала съм се ... и всичко останало... естесвтено има си и лошите качества но аз съм го приела такъв какъвто е...!!! :-)
Амииии в него харесвам много неща ...за любов е малко рано да се говори де, нооо важното е че харесвам да прекарвам времето си с него . Тои е забавен и мил... Но това да кажеш че си с някои защото по този начин продължаваш живота си е пълна глупост , камо ли и ако твърдиш че обичаш друг , тогава какво правиш изобщо с въпросният човек :lol: моля ви се ..повечето от днешните момичета просто имат гаджето си за приоритет илиии за красота,даже и за аксесоар :? аа колкото до цитатите на момиченцата които си разменят и които доста хора са чували ( '' Целуни гаджето си от мен кучко '' ) :lol: просто се отчаивам все повече и повече :? :? аааиде със здраве :)
krasitoOoO
05-03-2009, 09:20
ами щом вървим с него много ясно че имам и чувства..
co0L_gIrL
05-03-2009, 12:44
хех.. еми беше ми симпатичен първо.. до преди месец не съм си представяла че между нас би могло да има нещо, но.. :D .. и така де.. ние не "ходим" тъй като за мен тва е глупаво.. смисъл заедно сме, но без глупавия въпрос "искаш ли да сме гаджета?" .. и така.. не знам.. просто адски много го харесвам.. постоянно е в мислите ми.. абе какво ви обеснявам.. били сте влюбени :D и така вече месец..